Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

ΔΙΑΡΡΗΞΗ ΣΤΟΝ ΔΟΠΑΠ! ΤΑ ΡΗΜΑΞΑΝ ΟΛΑ ΚΙ ΕΦΥΓΑΝ....

Άνω-κάτω τα έκαναν οι διαρρήκτες στον ΔΟΠΑΠ αδειάζοντας μάλιστα και έναν πυροσβεστήρα για να μην βρεθούν ποτέ τα δακτυλικά τους αποτυπώματα! 
Σαν κοινοί διαρρήκτες μπήκαν, σαν κύριοι έφυγαν από τον ΔΟΠΑΠ! 
"Είναι η δεύτερη φορά μετά τον Φεβρουάριο που κάνουν διάρρηξη στον ΔΟΠΑΠ" μας είπε ο Πρόεδρος του Οργανισμού Μιχάλης Τράκας. 
Αυτό όμως που έχει μεγάλη σημασία είναι ότι δεν έχει ενεργοποιηθεί σχεδόν ποτέ ο συναγερμός στο κτήριο! Πώς λοιπόν να μην μπουν ανενόχλητοι οι διαρρήκτες; 
Τα έκαναν άνω-κάτω όπως μπορείτε να δείτε και από τις φωτογραφίες. Μάλιστα, όπως μας είπε ο κ. Τράκας, οι διαρρήκτες (κανείς δεν γνωρίζει όσοι ήταν) αδιαφόρησαν για το σήμα...


που υπάρχει στο παράθυρο, από το οποίο μπήκαν στα γραφεία και γράφει: "Τα γραφεία ελέγχονται από κλειστό κύκλωμα"! Τρίχες ελέγχεται. Ούτε κύκλωμα ούτε καν συναγερμός υπήρχε. Οι κακοποιοί το γνώριζαν και έμειναν με τις ώρες στα γραφεία του ΔΟΠΑΠ (στην οδό Νευροκοπίου στου Παπάγου). 
Ρήμαξαν ένα γραφείο στο ισόγειο από το οποίο πήραν δύο κομπιούτερς και τρεις εκτυπωτές, ενώ στον επάνω όροφο άνοιξαν το μηχάνημα για τους χυμούς και τα νερά από το οποίο αφαίρεσαν περί τα 300-400 ευρώ σε κέρματα! 
Από αυτό το παράθυρο μπήκαν οι διαρρήκτες, αγνοώντας το ταμπελάκι που τους προειδοποιούσε ότι τα γραφεία φυλάσσονται από κλειστό κύκλωμα! Τρίχες φυλάσσονταν!

Και βέβαια έφυγαν σαν κύριοι! 
Οι κακοποιοί διέρρηξαν και το μηχάνημα χυμών από το οποίο άρπαξαν σε κέρματα 300-400 ευρώ. Ίσως εδώ βρεθούν κάποια αποτυπώματα!
Σε ερώτησή μας προς τον Πρόεδρο του ΔΟΠΑΠ αν με την κλοπή των κομπιούτερς έκλεψαν αρχειακό υλικό που δεν έχει σωθεί από τον Οργανισμό, μας διαδεβαίωσε ότι όλο το υλικό έχει σωθεί σε στικάκια! 

2 σχόλια:

  1. Περίεργο δεν είναι δύο διαρρήξεις μέσα σε ένα χρόνο ενώ ποτέ δεν είχε σημειωθεί κάτι ανάλογο στις υπηρεσίες του Δήμου, εκτός από τη διάρρηξη στο γραφείο μεταναστών;Μήπως έχουν χαθεί αρχεία υπηρεσιών πριν από τη δημιουργία του ΔΟΠΑΠ και ποιά;Αυτά που ουδέποτε καταγράφηκαν;Εχει διαταχθεί έρευνα ή θα καούν και τα υπόλοιπα αρχεία όπως έγινε και με το γραφείο μεταναστών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η δουλειά "βρωμάει" πολύ....Σίγουρα έγινε από "μιλημένους" εκ των έσω !

    ΑπάντησηΔιαγραφή