Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ APPLE: "ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ"! ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ!

Πού 'στε ρε τσίφτηδες της Βουλής να μας πείτε πού υπάρχει ρατσισμός; Όταν ο Νικολόπουλος μίλησε για τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου που είναι gay ορμήξατε όλοι να τον φάτε, τώρα που βγαίνει το αφεντικό της Apple να πει ότι είναι περήφανος που είναι gay; Αυτό δεν μας θίγει και μας προσβάλλει όλους εμάς τους υπόλοιπους που θεωρούμε τον εαυτό μας φυσιολογικό; Θα πρέπει δηλ. τα παιδιά μας να μαθαίνουν από αυτόν τον άρρωστο άνθρωπο ότι "είναι καλό να 'μαστε ομοφυλόφιλοι γιατί θα αισθανόμαστε περήφανοι;". Έχουμε χάσει κάθε μέτρο και αίσθηση του λογικού!

Το παρακάτω ρεπορτάζ διαβάσαμε στο news247.gr


Με κείμενο του στο Businessweek ο επικεφαλής της Apple, Tim Cook, δηλώνει υπερήφανος που είναι ομοφυλόφιλος.

Συγκεκριμένα, γράφει μεταξύ άλλων:
"Σε όλη την επαγγελματική ζωή έχω προσπαθήσει να διατηρήσω ένα επίπεδο απόκρυψης των ιδιωτικών μου στιγμών, κρατώντας τες μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Ποτέ δεν θέλησαν να τραβήξω την προσοχή πάνω μου όντας ταπεινός. Η Apple είναι μια εταιρεία που όλοι ασχολούνται μαζί της και προτιμώ να κρατάω το ενδιαφέρον εστιασμένο στα προϊόντα μας και στις δυνατότητες τους για τους πελάτες μας.
"Η πιο επίμονη και επείγουσα ερώτηση της Ζωής είναι: τι κάνεις για τους άλλους". Αυτά έλεγε ο Dr. Martin Luther King και το πιστεύω βαθύτατα.

Συχνά κάνω στον εαυτό μου αυτήν ακριβώς την ερώτηση και συνειδητοποιώ ότι η επιθυμία μου για την προστασία της ιδιωτικής μου ζωής με κρατάει πίσω από το να κάνω πιο σημαντικά πράγματα. Και αυτό με οδήγησε στη σημερινή μου κίνηση.
Επί σειρά ετών πολλοί δικοί μου ήξεραν τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό. Πολλοί συνάδελφοι μου ήξεραν πως είμαι ομοφυλόφιλος και δεν υπήρξε διαφορά στον τρόπο που με αντιμετώπιζαν από όταν το έμαθαν και μετά.
Είχα την τύχη να εργάζομαι σε μια εταιρεία που αγαπά τη δημιουργικότητα και την καινοτομία και ξέρει ότι μπορεί να αναπτυχθεί περαιτέρω μόνο αν αποδεχθεί τη διαφορετικότητα των ανθρώπων.
Άλλοι δεν έχουν τη δική μου τύχη. Δεν έχω αρνηθεί ποτέ τη σεξουαλική μου ταυτότητα μέχρι σήμερα, αλλά πρώτη φορά μιλάω ανοιχτά για αυτή.
Έτσι, είμαι πλέον σαφής, επιτρέψτε μου να είμαι σαφής: Είμαι υπερήφανος που είμαι ομοφυλόφιλος, και θεωρώ ότι το ότι είμαι γκέι είναι από τα μεγαλύτερα δώρα που μου έδωσε ο Θεός".

3 σχόλια:

  1. ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ .
    ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΓΡΙΑ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΔΙΝΟΥΜΕ, ΜΑΛΑΚΑ.ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ ΜΑΡΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το μήλο δάγκωσε ο Τιμ και πήδησε τη μάντρα, σ' όλον τον κόσμο να το πει πως αγαπάει άντρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή