Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ: ΕΤΣΙ, Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ! Ο ΒΑΜΒΟΥΚΑΣ ΤΟΝ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ "ΕΙΣΑΙ ΓΡΑΣΟ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ..."

ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΕ Ο ΤΡΑΓΚΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΤΡΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ! 
Ο άθλιος ρόλος του Τράγκα ξεσκεπάζεται από τον καθηγητή Οικονομίας κ. Βάμβουκα. Τον αποκαλεί "γράσο του συστήματος". Την ώρα που ο Βάμβουκας του λέει ότι το κράτος παρανόμησε και έβαλε το χρέος των Τραπεζών στο δημόσιο χρέος, ο Τράγκας του απευθύνεται ειρωνικά: "Και τι κάνουμε; Τις κλείνουμε τις τράπεζες;"! Με απλά λόγια ο Τράγκας είναι γράσο και των τραπεζών. Συμφωνεί ο λαουτζίκος να φορτωθεί τα χρέη των τραπεζών για να μην βάλουν λουκέτο! Συμφωνεί να βάλουν λουκέτο οι οικογένειες και να χάσει ο κόσμος το σπιτάκι του για να μην κλείσουν οι Τράπεζες! Αυτός είναι άθλιος και δόλιος ρόλος του Τράγκα! 

2 σχόλια:

  1. Το λέω εδώ και χρόνια διότι, πριν να έρθω στην Ελλάδα, έμενα στην πατρίδα μου, εγώ, φτωχικά, δηλαδή στη Νίκαια της Γαλλίας, αλλά αυτός σαν πρίγκιπας στο Μονακό, στη Κυανή Ακτή όπου έχει βίλες, λιμουζίνες και κάνει παρέα με τους εφοπλιστές εκατομμυριούχους του Μονακό και τους πολιτικούς Έλληνες. Πάνε όλοι παρέα στην εκκλησία Άγιο Σπυρίδωνα όπου πήγα μερικές φορές για να προσπαθήσω να μιλήσω ελληνικά: Έλληνες της γαλλικής διασποράς, σνομπ, εγώ ήξερα καλλίτερα τα ελληνικά απ' αυτούς, δεν κάναμε χωριό. Κι ο παπάς ο "ταπεινός" είναι κι αυτός εκατομμυριούχος!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ περίεργη η μεταμόρφωση του τραγκα μου θυμίζει Καρατσαφερη πριν του βρουν τις offsore. Πάντως κρίμα να ξεφτιλίζεται έτσι κάθε πρωί στο ράδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή