Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΞΟΛΟΓΟ ΕΙΡΗΝΗ ΧΕΙΡΔΑΡΗ! ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ!!!

Επειδή η κρίση φέρνει και σεξουαλικά προβλήματα, είναι εδώ η σεξολόγος (Super όπως βλέπετε) να σας λύσει όλα τα προβλήματα.  Διαβάστε το παρακάτω δελτίο τύπου και θα καταλάβετε:


Για πρώτη φόρα στην Ελλάδα είναι γεγονός!

TED-SEX

THE SEX EDUCATION
Πρόγραμμα σεμιναρίων σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΛΟΣ ΤΑΕ ΚWON DO
19 έως 22 Δεκεμβρίου 2014
Οpening: 19/12/14 – 17.00

Στπλαίσιτου EROTIC - ART 2014
Yπεύθυνη διοργάνωσης TED SEX
Eιρήνη Χειρδάρη (sex editor)

Το πρώτο TED-SEX που θα γίνει στην χώρα μας θα το ανοίξει τιμητικά στις 19 Δεκεμβρίου η κορυφαία Αμερικανίδα σεξολόγος

Dr Ruth

η γυναίκα που έμελλε να αλλάξει την ιστορία του σεξ, της σεξολογίας, των ταμπού και των ερωτικών σχέσεων.

TED SEX – Τhe Sex Education

Τι είναι το σεξ για την ανθρωπότητα και την εξέλιξη; 
Aυτό εξετάζει το TED-SEX, το πρόγραμμα σεμιναρίων σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης και εκπαίδευσης στις ερωτικές σχέσεις που θα διεξαχθεί στo πλαίσιo του Erotic Art Festival 2014.
Σε μια ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα, μέσα στον χώρο του φεστιβάλ, καταξιωμένοι σεξολόγοι, σεξοθεραπευτές, relationshipcoaches, σύμβουλοι σχέσεων,datingcoaches, επί 4 μέρες δίνουν διαλέξεις και θα δέχονται ερωτήσεις από το κοινό και τους δημοσιογράφους πάνω στα θέματα που αναλύουν.
Στο τμήμα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης θα μάθουμε σημαντικά πράγματα για τηνΙστορία της Σεξολογίας, τα εγκεφαλικά συστήματα του έρωτα, το πάθος, πώς να απογειώσουμε την ερωτική μας ζωή, πώς γεννιούνται οι διαστροφές. Επίσης, θα μάθουμε τα πάντα για την σεξομανία, τον εθισμό στο πορνό, πώς να προστατεύσουμε τα παιδιά μας από τη παιδική πορνογραφία στο ίντερνετ, πώς να αναγνωρίζουμε τα σημάδια του sex traffickingκαι πώς να βοηθήσουμε στην εξάλειψη του στην χώρα μας.
Στο τμήμα της εκπαίδευσης πάνω τις ερωτικές σχέσεις, θα μάθουμε όλη την Τέχνη της Αποπλάνησης, πώς πηγαίνουμε από τη κατάκτηση σε μια ευτυχισμένη σχέση, τι είναι ηερωτική σχέση και γιατί είναι ανώτερη από τις υπόλοιπες σχέσεις της ζωής μας, πώς την κρατάμε ζωντανή, αλλά και τα σημαντικότερα προβλήματα των ερωτικών σχέσεων και πώς να τα αντιμετωπίζουμε.
Το TED-SEX είναι το πρώτο πρόγραμμα σεμιναρίων σεξουαλικής εκπαίδευσης που συμβαίνει στην χώρα μας. Απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες που θέλουν να μάθουν ορθά τα πάντα γύρω από το σεξ και όσα προκύπτουν από αυτό, αλλά και σε επαγγελματίες (δημοσιογράφους, ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς κλπ). Στο τέλος κάθε σεμιναρίου θα δίνεται υπογεγραμμένο πιστοποιητικό παρακολούθησής του.
Τα ονόματα των υπόλοιπων κορυφαίων εισηγητών που θα πλαισιώσουν το TED-SEX θα ανακοινώνονται σταδιακά μέσα στις επόμενες μέρες.
Η είσοδος στο TED-SEΧ δεν χρεώνεται, μπορείτε να το παρακολουθήσετε με το απλό εισιτήριο το Erotic Art Festival.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε: 
Facebook Official Fan Page: https://www.fb.com/global.erotica

Επισυνάπτονται το Δελτίο Τύπου και το Φωτογραφικό υλικό.
Είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση-πληροφορία.

Με εκτίμηση,
Μαρία Σκέμπη
Operation Manager
Tel: 6987 687 321 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου