Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ-ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΣΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ!

Η συγκέντρωση φαρμάκων διοργανώθηκε από τη ΜΚΟ της Αρχιεπισκοπής Αθηνών "Αποστολή", τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών και το Ραδιοτηλεοπτικό Σταθμό ΣΚΑΪ. Συγκεντρώθηκε μεγάλη ποσότητα φαρμάκων, η οποία εντυπωσίασε ευχάριστα τους διοργανωτές. Ενορίτες κάθε ηλικίας ερχόντουσαν από νωρίς το πρωί μέχρι το μεσημέρι προκειμένου να προσφέρουν από το περίσσευμα της καρδίας τους προς τους πάσχοντες αδελφούς μας. Αυτό που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση...


στους εθελοντές ιατρούς και φαρμακοποιούς, που παραλάμβαναν τα φάρμακα, ήταν η μεγάλης αξίας φάρμακα που έφερναν οι άνθρωποι και τα οποία τα έχουν απόλυτη ανάγκη στα Κοινωνικά Φαρμακεία της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Στην συγκέντρωση φαρμάκων προσήλθαν ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού κ. Ηλίας Αποστολόπουλος, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι καθώς και ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γεώργιος Πατούλης.
Ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π Αλέξιος Γιαννιός ξενάγησε τον κ. Πατούλη μαζί με τον κ. Αποστολόπουλο στο νεόδμητο και περικαλλή Ναό και εξήγησε το πόσο έργο έχει πραγματοποιηθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα και αυτό μόνο από περίσσευμα της καρδίας των απλών ενοριτών. Επίσης τους οδήγησε στο Πνευματικό Κέντρο, το οποίο ετοιμαζόταν εκείνες τις ώρες για τη διοργάνωση Εθελοντικής Αιμοδοσίας τη Κυριακή 30 Νοεμβρίου.
Ο κ. Πατούλης ενημερώθηκε σχετικά με την Αιμοδοσία από τον υπεύθυνο ιερέα π. Παύλο Μαρκαντώνη, ο οποίος του είπε ότι ο Ναός  έχει τη χαρά να συγκεντρώνει σε κάθε αιμοδοσία πάνω από 100 φιάλες αίμα. Ο κ. Πατούλης δήλωσε εντυπωσιασμένος από τον περικαλλή Ναό αλλά και από τις πολλαπλές δραστηριότητες του με κέντρο τον πάσχοντα άνθρωπο.
Τέλος ο προϊστάμενος π. Αλέξιος πρότεινε στον κ. Πατούλη να υπάρξει συνεργασία Ιερού Ναού και Ιατρικού Συλλόγου και ο οποίος το δέχτηκε με χαρά.
Δείτε το βίντεο και ειδικότερα στα λεπτά (43:34-45:00) από το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ για τη δράση αυτή.
Οι φωτογραφίες είναι τουκ. Γιώργου Ιωάννου.

                       


4 σχόλια:

  1. ΩΡΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΠΑΠΠΑΣ ΟΤΙ ΕΦΙΑΞΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ!!!!!ΤΙ ΕΚΑΝΕ??ΠΟΣΑ ΕΥΡΩ ΕΒΑΛΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ??Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ !!!ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΩΣ......ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΕΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ GNVRIZE O KOSMOS TIPOTA DEN UA EDEINE SE KAPOIES EKKLHSIES !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. POIOS EINAI AYTOS O MAYROS PAPAS????APO POY KRATA H SKOYFIA TOY?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O KAKOMOIRHS O P PAYLOS POLY TOY EPETRECE NA MILHSEI O PROISTAMENOS TOY!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή