Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ" ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΙΕΡΕΙΣ ΜΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΜΠΑΝΕΣ! Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ!!!

Η επίθεση που δέχεται η Ορθoδοξία είναι πλέον μέσα από τα... τείχη. Η άλωση της θρησκευτικής μας πίστης επιδιώκεται από δήθεν προοδευτικούς οι οποίοι διαμαρτύρονται επειδή οι ιερείς χτυπούν τις καμπάνες!!! Ισχυρίζονται ότι τους ενοχλούν και τους χαλούν τον Κυριακάτικο ύπνο! Μάλιστα, απειλούν και με μηνύσεις ιερείς που δεν...συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις τους! 
Στην Παναγία Φανερωμένης Χολαργού, κατά το χθεσινό στο κήρυγμά του, o ιερέας είπε...


ότι "με απειλούν με μηνύσεις επειδή χτυπάω τις καμπάνες"! 
Με αυτές τις απειλές και με το πρόσχημα ότι το χτύπημα της καμπάνας γίνεται σε...ακατάλληλες ώρες, επειδιώκουν να εκφοβίσουν τους παπάδες, ώστε σταδιακά να πάψουν να χτυπούν τις καμπάνες! 
Θέλουν να τις κάνουν να σιγήσουν. Αυτοί οι...προοδευτικοί, οι οποίοι τις πρώτες πρωινές ώρες ξυπνούν από τον θόρυβο της σκουπιδιάρας αλλά ενοχλούνται μόνον από τις καμπάνες, είναι βέβαιον ότι θα ζητήσουν από τοη Δικαιοσύνη να χτυπούν σε εξαιρετικές μόνον περιπτώσεις! Ως ότου επιτευθεί η πλήρης σιγή τους!  
Και μην παραξενευτείτε αν κάποιος επίσης...προοδευτικός δικαστής βγάλει απόφαση για τη σιγή των καμπανών!!!

3 σχόλια:

  1. ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΈΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΟΝ ΧΤΥΠΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΩΡΑ,ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ,ΜΕΣΗΛΙΚΕΣ ΠΟΥ ΚΟΥΡΑΖΟΝΤΑΙ,ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΞΕΝΥΤΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΩΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΞΥΠΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 7 ΤΟ ΠΡΩΪ ,ΓΙΑΤΙ ;
    ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ;
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ,ΤΟ ΘΕΟ, ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΜΑΣ,ΟΛΟΥΣ.
    ΕΛΕΟΣ ΟΜΩΣ !
    ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΞΥΠΝΑΜΕ ΧΑΡΑΜΑΤΑ ;
    ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΣΤΙΣ 9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ,ΑΝΤΕ ΣΤΙΣ 10.
    ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑ, ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΑΝ ΤΙ ΩΡΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ;
    ΝΑ ΧΤΥΠΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΕ ΗΠΙΟΤΕΡΟ ΤΟΝΟ.
    ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΙΑΠΑΣΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΚΡΗ ΣΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ.

    ΠΙΟ ΣΙΓΑ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΗ ΈΝΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ.

    ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΟΥΛΕΣ ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΓΑΪΔΟΥΡΟΚΑΜΠΑΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗΣ.

    ΑΝΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΗΡΥΤΟΥΝ ΑΝΟΗΣΙΕΣ, ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΞΥΠΝΟΥΣΑΝ ΜΙΑ ΩΡΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΙΝΑΚΙ ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΝΑ ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ Ή ΟΙ ΝΕΟΚΟΡΟΙ Ή ΟΙ ΠΑΠΑΔΙΕΣ Ή ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ή ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ,ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ.

    ΑΛΛΟΣ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΗΧΟΣ ΤΗΣ ΓΑΪΔΟΥΡΟΚΑΜΠΑΝΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ Ο ΓΛΥΚΟΣ ΗΧΟΣ ΤΗΣ ΜΠΑΜΠΑΝΑΣ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΞΕΡΑΜΕ .

    ....ΑΥΤΑ......ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΩ ΚΑΡΑΔΕΞΙΑ,ΧΟΥΝΤΑ,ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΡΓΑ .
    ΟΚ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμείς που έχουμε διαμερίσματα με πρόσοψη στους δρόμους υποφέρουμε από τους ήχους των μηχανών των αυτοκινήτων και των μοτοσικλετών και δεν μπορούμε να κοιμηθούμε τη νύχτα.
    Γιατί δεν απαγορεύεται η κυκλοφορία των οχημάτων τη νύχτα;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρε η καμπσνεσ σασ πειραξαν η το μυαλο που κουβαλατε 1 καμπανα οθρου 2 καμπανσ δοξολογια μεγαλη 3 θεια λειτουργιασ ημεθυσμενη ολη η σαβουρα νυχτασ που γκαριζουν δενσασ πειραζη και σασ πειραζη καμπανα προσκαλη ο χριστοσ στο αιμα σωμα του και εσυ κοιμασε

    ΑπάντησηΔιαγραφή