Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ! ΒΙΝΤΕΟ

Σε ποινή φυλάκισης 22 ετών καταδικάστηκε από βρετανικό δικαστήριο ο 41χρονος παιδίατρος Μάιλς Μπράντμπερι, ο οποίος κακοποίησε σεξουαλικά 18 ανήλικα αγόρια, την εποχή που τα περιέθαλπε.
Ο 41χρονος γιατρός- που εργαζόταν στο νοσοκομείο του Addenbrooke στο Κέιμπριτζ - ασελγούσε στα αγόρια κατά τη διάρκεια της εξέτασης και...


πολλές φορές βιντεοσκοπούσε τις πράξεις του με κρυφή κάμερα, αναφέρει η Daily Mail.
Τα αγόρια, ηλικίας από 10 έως 16 ετών, που έπεσαν θύματα των αρρωστημένων διαθέσεων του παιδίατρου έπασχαν από λευχαιμία και σε αρκετές περιπτώσεις, οι γονείς τους τα περίμεναν έξω από το ιατρείο του Μπράντμπερι, ο οποίος ομολόγησε στο δικαστήριο τις συνολικά 18 αποτρόπαιες πράξεις του.
«Είναι μια από τις χειρότερες μορφές παιδοφιλίας και σεξουαλικής παρενόχλησης που έχω συναντήσει στη ζωή μου», τόνισε ο δικαστής Γκάρεθ Χόκσγουορθ και συμπλήρωσε «Το να κάνεις αυτές τις πράξεις σε άρρωστα μικρά παιδιά, τα οποία δίνουν μάχη για τη ζωή τους δεν μπορούσα να το φανταστώ».
Στην κατοχή του Μπράντμπερι βρέθηκαν περισσότερες από 170.000 φωτογραφίες, οι οποίες τραβήχτηκαν τα τελευταία τέσσερα χρόνια, πριν απομακρυνθεί από τη θέση του το Νοέμβριο του 2013, όταν και ήρθαν στο φως οι πρώτες καταγγελίες.
giatros4 kakopoihsh 1-12-2014
giatros2 kakopoihsh 1-12-2014










giatros3 kakopoihsh 1-12-2014






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου