Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ! ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ: ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΛΑΝΕ OI ΒΟΡΕΙΟΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ;

Μετά λέμε γιατί φτάσαμε ως εδώ; Η προδοσία ξεκινά μέσα από τα τείχη! Για όσους δεν άκουσαν τι είπε ο Σταμάτης Κραουνάκης, διαβάστε και φρίξτε:
Ο τραγουδοποιός αναφορικά με τη Βόρεια Ελλάδα και την ελληνική γλώσσα δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ήρθε φίλος από τη βόρεια Ελλάδα και μου έλεγε: «Πόσα χρόνια μιλάνε οι Βορειοελλαδίτες ελληνικά; Εκατό; Μιλάγανε βουλγάρικα πριν τις απελευθερώσεις. Σου λένε δεν καταλαβαίναν την ελληνική πάνω από τη Λαμία»!

Την αμηχανία της, η Κατερίνα Καραβάτου που κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη, την εξέφρασε με την ερώτηση: «Σε αυτό δεν έχει να κάνει και η ψυχή των ανθρώπων»; Η απάντηση του Σταμάτη Κραουνάκη ήταν: «Σαφέστατα αλλά κάθε λαός αυτή τη στιγμή σε αυτή τη δεινοπαθημένη Ευρώπη, η οποία είναι υπόδουλη στις τράπεζες με το δάχτυλο της Γερμανίας να κουνιέται σαν Δαμόκλειος σπάθη από τις τύχες σχεδόν όλων των χωρών του νότου, να μην ξυπνήσει»;
(πηροφορίες από olympia.gr)

1 σχόλιο:

  1. Κραουνάκη ποτέ δεν μου άρεσες...Τώρα έχω ακόμα έναν λόγο να σε θεωρώ και μαλ@κ@ και ηλίθιο και φαιδρό άτομο που δεν ξεχώρισε ποτέ από τον σωρό!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή