Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟΨΕ!

 ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η ΕΛ.ΑΣ. ...

EPEISODIA


Ο στόχος των «άγνωστων κέντρων» που σε ελάχιστο χρόνο οργάνωσαν και εκτέλεσαν το σχέδιο, ήταν-όπως αποδείχθηκε πολύ αργότερα-η αποσταθεροποίηση της τότε κυβέρνησης και η δημιουργία κλίματος ανασφάλειας και ανησυχίας στο εσωτερικό… Τότε, με μηνύματα στο διαδίκτυο, με τηλεφωνήματα, με παραινέσεις προσώπων του αναρχικού χώρου υπήρξε μιά άνευ προηγουμένου κινητοποίηση του αυτοαποκαλούμενου αναρχοαυτόνομου χώρου. Και τα άτομα που ανήκαν σε αυτόν, εκμεταλλεύθηκαν τις πορείες διαμαρτυρίας μαθητών και πολιτών, για να κάνουν κόλαση, μέσα σε μιά νύκτα το κέντρο της Αθήνας. 
Ημέρες Γρηγορόπουλου τότε, με βία και καταστροφές. Με λεηλασίες καταστημάτων. Με φωτιές παντού, σε ιδιωτικά και σε δημόσια κτίρια. Με τραυματισμούς ανθρώπων. Με εικόνες φρίκης που κυκλοφόρησαν από τα ειδησεογραφικά πρακτορεία και τους ανταποκριτές των ξένων μέσων ενημέρωσης σε ολόκληρο τον Κόσμο. Προκαλώντας και άλλη, μεγαλύτερη ζημιά στη χώρα, που δεν αντιμετώπιζε τότε τα....


κρίσιμα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα. Δυστυχώς, έξη χρόνια μετά από εκείνο τον φλεγόμενο και οδυνηρό Δεκέμβρη της βίας και της αναρχίας, υπάρχουν ενδείξεις ότι το «σχέδιο αποσταθεροποίησης» που βολεύει πολλούς, μπορεί να επαναληφθεί!

 Και αυτή την φορά, υπάρχει και η αφορμή και άλλα γεγονότα που λειτουργούν σωρευτικά: Το Σάββατο, λοιπόν, 6 Δεκεμβρίου του 2014 θα έχουμε ένα φυλακισμένο και νοσηλευόμενο υπό φρούρηση Ρωμανό να διαμορφώνει κλίμα, μαζί με τους «απέξω«, τους διάφορους «αγανακτισμένους» που θέλουν κάπου να ξεσπάσουν, τους «Σύρους» της πλατείας Συντάγματος και τους συμπαραστάτες, τους διάφορους «παράνομους» που βρίσκονται στην πρωτεύουσα αναζητώντας ευκαιρίες για μπάχαλο και πλιάτσικο. Σαν κι εκείνες τις οργανωμένες ομάδες με τα ξένα διαβατήρια (!)που τον Δεκέμβριο του 2008, «μπούκαραν» στις βιτρίνες των καταστημάτων για να αρπάξουν ό,τι μπορούν. Και στη συνέχεια, μαζί με τα «καλά παιδιά«, να πετάξουν και από καμιά δεκαριά μολότωφ ο καθένας…κι όχι μόνο. 

Δυστυχώς, τα γεγονότα που προηγήθηκαν τις τελευταίες ημέρες και εξακολουθούν μενονωμένα-αλλά όχι άσχετα μεταξύ τους-να καταγράφονται στην επικαιρότητα, δείχνουν ότι το «χαλί» είναι στρωμένο για την εκτροπή. Είθε, τα πράγματα να κυλήσουν τις επόμενες ημέρες ομαλά. Να μην ανοίξει ρουθούνι. Να μην καταστραφούν περιουσίες. Να μη κινδυνεύσουν άνθρωποι. Να μη πληγεί η εικόνα της χώρας διεθνώς. Δεν είναι μόνο ευθύνη της κυβέρνησης να προλάβει κι αν χρειασθεί να αντιμετωπίσει ενδεχόμενες ταραχές και να τηρήσει το Νόμο, μεγάλη ευθύνη έχει και ο ΣΥΡΙΖΑ που θα πρέπει να με τη στάση του να αποθαρρύνει όσους είναι έτοιμοι να κάψουν την Αθήνα. Κανείς Έλληνας να μην βοηθήσει τους εχθρούς της Ελλάδας να στήσουν ένα νέο Δεκέμβρη του 2008. Η αστυνομία πάντως είναι ήδη σε επιφυλακή και έχει αποφασισθεί γιγαντιαία επιχείρηση για το Σάββατο με 8.000 αστυνομικούς στους δρόμους. Αυτό από μόνο του δείχνει ότι τα πράγματα είναι εξαιρετικά σοβαρά και όλοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

http://arouraios.gr/2014/12/gigantiaia-kinitopoiisi-tis-elas/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου