Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Ο ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑΙΠΕΔ: ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ 4 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΕΤΗΣΙΩΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΣΤΕΓΑΖΕΙ 15 ΑΤΟΜΑ!

Η ιστορία του ΤΑΙΠΕΔ πρέπει να ανοίξει, δήλωσε ο νέος υπουργός
Υγείας αποκαλύπτοντας σύμβαση που προέβλεπε ενοικίαση κτιρίου για τη στέγαση λίγων υπαλλήλων έναντι 4 εκατ. ευρώ ετησίως, επί 30 χρόνια
"3,5 με 4 εκατομμύρια τον χρόνο πληρώνουμε για ένα κτίριο 32.000 τετραγωνικών μέτρων όπου στεγάζεται μια υπηρεσία 15 υπαλλήλων. Εγώ δεν λέω ότι είχε κάποιον λόγο κανένας, αλλά οι συμβάσεις. Η ιστορία του ΤΑΙΠΕΔ θα πρέπει να ανοίξει. Το πούλησε το ΤΑΙΠΕΔ το κτίριο αυτό σε μία τράπεζα, με δέσμευση να το νοικιάζουμε για 30 χρόνια, με 4 εκατ. ευρώ και τη συντήρηση δική μας" δήλωσε ο κ. Κουρουμπλής.
"Έδωσα ένα μήνυμα χθες σε κάποιους ότι τώρα υπουργός είμαι εγώ. Σε όλα αυτά τα συμφέροντα που έχουν αλωνίσει αυτόν τον χώρο τόσα χρόνια. Το Εθνικό σύστημα είναι γερασμένο", σχολίασε.
"Θα αποδειχθούμε πάρα πολύ ικανοί και ας είμαστε νέοι στην κυβέρνηση. Ούτε αυτοκτονικές τάσεις έχουμε, ούτε λιγότερη αγάπη για τον τόπο", είπε ακόμα ο υπουργός και πρόσθεσε:
"Θα ήταν πολιτικός τυχοδιωκτισμός να έχεις την ευθύνη μιας χώρας και να έχεις τη λογική του τσαμπουκά"
news247.gr

1 σχόλιο:

  1. Καμιά υπηρεσία Επιτρόπου θα στεγάζεται που ελέγχει τις δαπάνες !!!! Και ο νοών νοείτω ...
    Αχαχαχαχαχααααααα .... αααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή