Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΝΑ...ΦΑΝΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΟΡΚΟ! ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΕΣ;

Έσπευσαν οι δήθεν θεοσεβούμενοι να καταγγείλουν τον Τσίπρα επειδή δεν ορκίστηκε με θρησκευτικό όρκο αλλά με πολιτικό. Από πού κι ως πού ένας που ορκίζεται με θρησκευτικό όρκο, παίρνει και το διαβατήριο του θεοσεβούμενου, αυτό δεν μας το εξήγησε κανείς! 
Ήταν θεοσεβούμενος ο Σαμαράς και όλο το υπουργικό του συμβούλιο...


που "κατέσφαξε" τους Έλληνες πολίτες με αποφάσεις που λαμβάνονταν στο Βερολίνο; Υπηρέτησε το Σύνταγμα ο Σαμαράς και σήμερα όλοι οι...χριστιανοί ξεσηκώνονται κατά του Τσίπρα; 
Ας αφήσουν τις υποκριτικές οιμωγές. 
Ο Τσίπρας αν και δεν είναι θρήσκος, ακόμη και αν είναι άθεος πήγε στον Ιερώνυμο για να πάρει την ευχή του! Ποιοι από τους προηγούμενους Πρωθυπουργούς επισκέφτηκαν λίγο πριν την ορκωμοσία τους, τον επικεφαλής της Ορθόδοξης Εκκλησίας για να λάβουν την ευχή του; Κανείς. Και όμως, το έκανε ο Τσίπρας αλλά αυτό το αποσιωπούν για να τον χτυπήσουν ως άθεο επειδή δεν ορκίστηκε με θρησκευτικό όρκο! 
Πάρτε την απάντηση και σε αυτό, θεομπαίχτες:
Ποιος είπε ότι όποιος ορκίζεται με θρησκευτικό όρκο είναι σωστός χριστιανός; Καταπατά μία από τις βασικές εντολές του Θεού! Ιδού: υ λήψει το όνομα Κυρίου του Θεού σου επί ματαίω· ου γαρ μη καθαρίση Κύριος ο Θεός σου τον λαμβάνοντα το όνομα αυτού επί ματαίω". Σε απλά ελληνικά: "ΜΗΝ ΟΡΚΙΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΜΑΤΑΙΑ".
Μάλιστα, στις δημοτικές εκλογές Παπάγου-Χολαργού υπήρξε δημοτικός σύμβουλος (ο Νίκος Στάππας-φωτό), χριστιανός ορθόδοξος ο οποίος αρνήθηκε να ορκιστεί με θρησκευτικό όρκο και προτίμησε τον πολιτικό! Η εφημερίδα μας είχε καλύψει το γεγονός και επαίνεσε για την πράξη του τον δημοτικό σύμβουλο. Δείτε εδώ το δημοσίευμά μας
Τότε, γράφαμε μεταξύ άλλων: "Παρά το ότι 10 εντολές  είναι συγκεκριμένες και μία εξ αυτών ορίζει ο όρκος όρκο να μην γίνεται επί ματαίω, δυστυχώς οι ιερείς τον θρησκευτικό όρκο τον έχουν κάνει ...καθημερινή συνήθεια. Και έχει επικρατήσει παντού. Σε δίκες και σε ορκωμοσίες αιρετών!!!". 
Σήμερα λοιπόν φτάνουμε στο άθλιο σημείο να στηλιτεύουμε ως άθεους όσους δεν ορκίζονται με θρησκευτικό όρκο! 
Θεομπαίχτες, που οικειοποιείστε κατά πώς σας συμφέρει την θρησκευτικότητα!

2 σχόλια:

  1. Σωστότερη κίνηση έκανε απο το να έλεγε ψέμματα και να παράβαινε τον θρησκευτικό όρκο.
    Μήν τα ισοπεδώνουμε όλα. Μπορεί να αποδειχτεί σαν πολύ καλύτερος Χριστιανός ο Αλέξανδρος στο μέλλον.
    Μην ξεχνάτε ότι ο Παράδεισος θα έχει εκπλήξεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν πρόκειται να αποδειχθεί ,χριστιανός.Άνθρωπος της ΝΤΠ είναι ,οι βουλευτές του υποστήριζαν την 17 Νοέμβρη.Αφού μας ηρεμισουν ολίγο οικονομικός μαζί με το ποτάμι θα μας επιβάλουν το τσιπακι, όπως ο ίδιος εδγλωσε προεκλογικά ,την πανθρησκεια τον χωρισμό του χριστιανισμού απο το προοίμιο του Συντάγματος και όλο τον μουσουλμανισμό στην χώρα μας.Αυτά δεν είναι εικασίες είναι πεπραγμένα του εβραίου αν δεν κάνω λάθος Άξελ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή