Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ! ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΑΡΧΕΣ!

Ένας χρόνος συμπληρώνεται από τότε που Αλβανός ρομά έχει εγκατασταθεί έξω από το Μετρό Χολαργού. Όπως έχει διαπιστωθεί, ο άνθρωπος αυτός είναι επαγγελματίας ζητιάνος που έχει επιδιώξει και έχει πετύχει τη μόνιμη εγκατάστασή του έξω από τη στάση Μετρό Χολαργού. Όσα επέβαλε με την επιμονή του ο ρομά, δημιουργούν τριτοκοσμικές...


εικόνες για έναν δήμο που οφείλει να είναι πολιτισμένος. Σε λίγο, όπως πάμε, ο συγκεκριμένος ...άστεγος δεν μένει παρά να προσθέσει και άλλα στα ήδη υπάρχοντά του, να στήσει δηλαδή ολόκληρο παράπηγμα, για να ολοκληρωθεί η απαράδεκτη εικόνα!
Είναι αλήθεια ότι ο Δήμος επιδίωξε να του βρει έστω και για λίγο διάστημα, στέγη, αλλά ο επαγγελματίας επαίτης εξαφανίστηκε μέχρι να...περάσει η μπόρα της αναζήτησής του και να ξαναεπιστρέψει στο γνωστό στέκι του. 
Ο ...άστεγος επιδιώκει να παραμένει ως άστεγος, προκειμένου να αυξήσει τη λύπηση των περαστικών και άρα να συγκεντρώνει όσο το δυνατόν περισσότερη οικονομική βοήθεια, την οποία σπαταλά για τη δόση του. Είναι ναρκομανής που εξασφαλίζει όσα απαιτούν οι έμποροι ναρκωτικών για να του δίνουν τα ναρκωτικά του! 
Πάει λίγα μέτρα πιο κάτω, τρυπιέται και μανά-ξανά τα ίδια. Εξασφαλίζει ένα-δυο σουβλάκια από τα γειτονικά μαγαζιά και η ίδια ιστορία συνεχίζεται με ό,τι κινδύνους εγκυμονεί για τον ίδιο και τη δημόσια υγεία η κατάσταση αυτή! 
Δεν πρέπει ο δήμος και η αστυνομία να κάνουν κάτι; Αν αύριο-μεθαύριο έρθουν καμιά 10αριά άστεγοι, οι αρμόδιοι θα συνεσίσουν να κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια; Ή μήπως επειδή σήμερα είναι ένας-δύο, δεν υπάρχει μεγάλο πρόβλημα; 
Με αυτή την αντίληψη πορεύονται Δήμος και Αστυνομία; 

2 σχόλια:

  1. Aγαπητοί φίλοι του Ανεξάρτητου Παρατηρητή επειδή σας βλέπω ότι προβάλλετε διαρκώς αυτό το δράμα καποιου συνανθρώπου μας, έχω να σας πω οτι αδράνεια και απάθεια δεν έχει μόνο ο δήμος σας αλλά και ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ!!
    Αυτο που αποδεικνύεται εδώ αλλά και σε άλλα πολλά είναι ότι δεν υπάρχει πλέον ΑΓΑΠΗ μεταξύ των ανθρώπων και αιτία είναι η απομάκρυνση του ανθρώπου απο τον Θεό.
    Απόδειξη της έλλειψης αγάπης όλα τα κακά που συμβαίνουν στον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιο δραμα ρε φιλε; Μας δουλευεις και εσυ τωρα δηλαδη; Το εχει σκασει επανειλημμένα απο κλινικες απεξαρτησης γιατι δεν θελει να αλλαξει τη ζωη του και σου φταινε οι αλλοι που δεν δειχνουν αγαπη; Τι κουφα ειναι αυτα που μας γραφεις; Δειξε λοιπον ΕΣΥ την αγαπη σου και παρτον στο σπιτι σου αν εισαι τοσο κοντα στο Θεο μπας και γλυτωσουμε και εμεις στο Χολαργο απο την ενοχλητικη παρουσια του. Αντε γιατι γεμισαμε απο αγαπουλες του διαδικτυου αλλα στην πραξη σας ψαχνουμε με το δικανο να σας βρουμε.

      Διαγραφή