Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΞΥΔΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΕΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

Πολύ σωστή και επίκαιρη η ερώτηση του βουλευτή και τ. Υπουργού κ. Δένδια, εν αντιθέσει με την Περιφερειάρχη κ. Δούρου η οποία, παρανόμως και χωρίς οποιαδήποτε...


συνεννόηση ή ενημέρωση του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, έπαναλειτούργησε πρόσφατα το ΚΤΕΟ. Η κ. Δούρου, με αυτή την ενέργειά της, έγραψε στα παληά της υποδήματα όχι μόνο τη νομοθεσία τη σχετική με τη λειτουργία των ΚΤΕΟ αλλά και το Π.Δ. περί Προστασίας του Υμηττού και Δημιουργίας του Μητροπολιτικού Πάρκου Γουδή. Κρίμα!! Απαιτείται κινητοποίηση και αγώνας για να επανέλθει η νομιμότητα. Είμαι βέβαιος ότι ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού και η Δημοτική Κοινότητα Παπάγου θα κινητοποιηθούν δυναμικά.
Βασίλης Ξύδης
πρώην Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού

11 σχόλια:

  1. Ρε τον Ανθυποτίποτα,έχει και γνώμη;Μιλάει και αυτός που είχε βάλει τους ''τενεκέδες'' στην Κύπρου,κάνοντας το άλσος εργοτάξιο,έφαγε ο δήμος υπέρογκα πρόστιμα και δεν τιμωρήθηκε ποτέ ο ίδιος προσωπικά.Αφησε υα απορριματοφόρα,στην καρδιά του Υμηττού,υποβαθμίζοντας τον.Ποιός ''έχασε'' την οικολογική συνείδηση,για να την ''βρεί'' αυτός;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θαύμα-θαύμα! Ευαισθητοποιήθηκε ο Ξύδης για το περιβάλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί κατηγορεί όψιμα τη Δούρου;Στις δημοτικές εκλογές τον ΣΥΡΙΖΑ ήθελε στη δεύτερη θέση για να στηριχθεί ο Λιάκος.Αφήστε που και αυτός τα έχει βρεί με τον ΣΥΡΙΖΑ ή κάποιες "συνιστώσες".Να παίζουμε τίμια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και ο Αποστολόπουλος, ''συνιστώσα'' του πρώην είναι,του '''3 το λάδι- 3 τοΞύδι...6 το λαδόξυδο'''!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα ήθελα να είχα υπηρετήσει στο Ναυτικό την εποχή που ήταν και αυτός...ε ρέ γλέντι και καψόνι που θα του είχα κάνει...Μία στέρηση βαθμού,θα είχε ''φάει''από εμένα,για πάρτι του ο Ανθυποτίποτας!!! [Ροζ Πάνθηρας]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΒΡΕ ! ΒΡΕ ! ΒΡΕ ! Ο Ξυδης ενδιαφερθηκε για την απομακρυνση του ΚΤΕΟ . Κατοικω στην κατω ζωνη και πολυ καλα τα γεγονοτα και τις κινησεις για το ΚΤΕΟ απο το 2005 που αρχισε προεκλογικα που αρχικα ασχολοθηκε ο κ.Ξυδης .
    Να μας πει τι μεσολαβησε και απο το 2009 και μετα σταματησε να ασχολειται με το θεμα;
    Σε οτι αφορα τον κ.Δενδια στο περιβαλλον του οποιου ανηκει και ο κ. Κουκης , αργα μας θυμηκε .
    Μαλιστα ο κ. Κουκης προχθες μου εστειλε ενα μηνυμα με την ερωτηση του κ.Δενδια. Θεωρω την σταση την δικη σου Β.Ξυδη και του Δενδια και του Κουκη ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ !
    Δεν ενδιαφερεσαι κ.Ξυδη για το ΚΤΕΟ τον Κουκη προσπαθεις να βοηθησεις. Ειναι ομως αργα ο Κουκης ουτε Δημοτικος Συβουλος δεν καταφερα να εκλεγει.
    Καλως σου βραδυ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μην αναφέρετε το όνομά του, ή ο Ακατανόμαστος, ή ο Ανθυποτίποτας...αυτό του αξίζει,του βλαχαδερού!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σαν παράξενο πουλί,έτσι όπως κοιτάει.Σαν μπούφος θα έλεγα...(;)Δεν ξέρω!Πάντως,μου προκαλεί μια τάση για εμετό.Ισως οι ''τακτικές και πρακτικές'' που ''επέβαλλε'' τόσα χρόνια και που αγανακτούσαν τους πολίτες,ίσως αυτό να φταίει που είναι αντιπαθέστατος...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπα, θυμήθηκε να υπερασπίσει τα δικαιώματα του Δήμου,αυτός που ξεπούλησε τα διοικητικά όρια του δήμου ,αυτός που έφερε τον Μπόλεκ και τον Λόλεκ στον Υμηττό,αυτός που χρησιμοποίησε κατά τον χειρότερο τρόπο ανθρώπινο δυναμικό και αφού του έκαναν τη δουλεία του ,τους πέταξε σαν στυμμένη λεμονόκουπα,αυτός που εξαπάτησε καταστάσεις ,για να μην βγει Παπαγιώτης δήμαρχος , αυτός που θυσίασε άτομα που ήταν το δεξί του χέρι ,για να πετύχει αυτό που ο ίδιος εγωιστικά ήθελε να επιβάλλει ,αυτός που και τώρα ακόμη στάζει χολή με κάθε ευκαιρία ,τι να πρωτοπεί κανείς για το άτομο αυτό .Όλοι έχουν να θυμούνται την κακία του ,την ειρωνία του ,ακόμη και αυτοί που νόμιζαν πως τους θεωρούσε φίλους του. Όλους τους πρόδωσε ,για να ικανοποιήση τον άμετρο εγωισμό του. Εφάρμοζε πάντα<< το διαίρει και βασίλευε>> και αυτό κάποιοι το χρησιμοποίησαν για να επιτύχουν τα δόλια σχέδιά τους .Κρίμα στο δήμο ,κρίμα για τους δημότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οποιος πίστευε ό,τι ήταν φίλος του ανθυποτίποτα γελάστηκε.Αυτός πάντα άφιλος,συμφεροντολόγος και συμπλεγματικός ήταν και θα είναι.Αλεξίθυμος και άχθος αρούρης...τίποτα περισσότερο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΠΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΡΕ ΑΞΕΣΤΕ ''ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΕ''!! Αρκετα τα 20 χρονια που σε ΄΄φαγαμε΄΄ στη μαπα.ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΜΗ ΞΑΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ...του μπεκα ΡΕ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή