Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2020 ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ!!!!

Η μεταναστευτική πολιτική της Τασίας Χριστοδουλοπούλου πιάνει τόπο! Μέχρι και στο Πακιστάν το λένε ότι μέσα στην επόμενη 5ετία-6ετία, περίπου 5 εκατομμύρια Πακιστανοί θα...στρατοπεδεύσουν την Ελλάδα! Μην ξεχνάμε ότι στο Πακιστάν ζούν πάνω από 150 εκατομμύρια...


Πακιστανοί, οπότε δεν είναι καθόλου απίθανο να συμβεί αυτό. Ειδικά με την πολιτική των...ανοιχτών συνόρων που ακολουθεί η χώρα μας και με την "στρατηγική" του "ελάτε στην Ελλάδα σας φιλοξενεί όλους", (δείτε τον Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής που έχει θέσει ως προμετωπίδα της πολιτικής του την βοήθεια στους εισερχόμενους "πρόσφυγες"), μέσα σε ελάχιστα χρόνια η Ελλάς θα έχει κατακτηθεί και επισήμως από τους λαθρομετανάστες! 
Αν την επόμενη 5ετία-6ετία στη χώρα μας έχουμε 5 εκατομμύρια Πακιστανούς, και αν σε αυτούς προσθέσετε τις υπόλοιπες εθνότητες (Αφγανοί, Σύροι, Μπαγκλαντεσιανοί, Αιγύπτιοι κ.λ.π.) θα καταλάβετε ότι οι Έλληνες θα αποτελούν μια φρικτή μειοψηφία μέσα στον τόπο τους!

Δήμοι σαν τον Χολαργό-Παπάγου-Αγία Παρασκευή θα έχουν καταστεί άντρα αλλοδαπών, οι περισσότεροι από τους οποίους θα έχουν λάβει και την ελληνική ιθαγένεια, σε εφαρμογή του νέου νόμου που απονέμει την ελληνική ιθαγένεια σε όσους παραμένουν επί 5ετία στη χώρα μας! 
Κι έτσι, Δήμαρχοι σαν τον αγαπητό κο Σταθόπουλο μπορεί να επανεκλεγούν με την ψήφο των "Ελλήνων"-Πακιστανών!!!

4 σχόλια:

  1. Να ξεκουμπιστούν όλοι οι λαθρομετανάστες, να πέσει αυτή η εκτρωματική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ και να κυβερνησει η Χρυσή Αυγή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπα,και οι χρυσαυγίτες έγιναν κοτούλες...κο κο κο κο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΔΕΧΘΗΚΕ ΤΟ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

      Διαγραφή
  3. O NOMOΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ -ΙΔΙΟ ΓΕΝΟΣ -ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ.ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΥ ΠΑΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.
    Ο ΝΟΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή