Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

ΦΑΙΔΡΟΤΗΤΕΣ ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ!



ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

Η ένωση Συντακτών Διαδικτύου εξέδωσε σήμερα την ακόλουθη ανακοίνωση σχετικά με την απαράδεκτη αξίωση κάποιου Λεωτσάκου, και αντάρτη της Κυβερνητικής συνοχής να απαγορεύσει την παρουσία δημοσιογράφων σε συγκέντρωση της διασπαστικής αριστερής πλατφόρμας του ΣΥΡΙΖΑ. ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΚΛΗΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ε.Σ.Δ!

ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ε.Σ.Δ. Νο 172/θ.τ./15.7.15

Με απίστευτο θράσος προκεχωρημένης φασιστικής νοοτροπίας, ο περιστασιακός και πραξικοπηματικός πλέον βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ονόματι Λεωτσάκος… επιτέθηκε αναίτια χθες εναντίον εκπροσώπων του Τύπου κατά τη συγκέντρωση των ανταρτών του ΣΥΡΙΖΑ που εναντιώνονται στη “ΣΥΜΦΩΝΙΑ” που υπέγραψε ο αρχηγός τους με τους ξένους δανειστές.

Ο εν λόγω σύντροφος Λεωτσάκος( κι όχι κύριος) βλέποντας τους δημοσιογράφους-κάμεραμεν-φωτορεπορτερς οργίστηκε (;) και εν τη παχυλή αμάθειά του, άρχισε να φωνασκεί ρωτώντας τους βλακωδώς:


--Ποιός σας κάλεσε εδώ, έχετε πρόσκληση;

--Έχετε πρόσκληση; έσκουζε συνεχώς ο "παρδαλός" αυτός πολιτικός.

Αποσβολώθηκαν οι δημοσιογράφοι και μαζί τους οι τηλεθεατές από την πρωτοφανή-καινοφανή ενέργεια του αδαούς στα περί Τύπου, αυτού... σατραπίσκου ο οποίος ως άλλη " Αγία" Αθανασία του Αιγάλεω οραματίζεται και την σωτηρίαν του λαού!…


Τον πληροφορούμε, αυτόν και όσους άλλους ομοίους του γραφικούς πολιτικούς, πως ο άνθρωπος του Τύπου δεν έχει χρείαν ουδεμίας προσκλήσεως και αδείας και βρίσκεται πάντα εκεί που κρίνει ότι θα “βγάλει” την ιερή είδηση προς πληροφόρηση του λαού του.


Πάγια, παγκοσμίως δημοσιογραφική αρχή-αξίωμα αυτό.


Δεν καταδικάζουμε τον άφρονα αυτόν ψευτοδημοκράτη βολευτή της Αριστεράς. Τον παραδίδουμε απλά εις την χλεύη του κοινού.


Εφιστούμε δε την προσοχή των Μελών της Ένωσης Συντακτών Διαδικτύου, να είναι φειδωλοί σε προσκλήσεις και συνετεύξεις τους με ανάλογα “μπουμπούκια” διότι πολύ απλά είναι φούσκες και ουδέν θετικό και χρήσιμο μπορεί να προοσφέρουν.Ατυχώς ο αναλφαβητισμός περί θεμάτων δημοσιότητας, θάλλει στις τάξεις των επαγγελματιών της πολιτικής, με αποτέλεσμα η προβολή τους από εμάς, να έχει καταστροφικές συνέπειες στην ήδη διαβρωμένη κοινωνία των Ελλήνων.


ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Ε.Σ.Δ.

ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ (πρόεδρος) - ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ (Γεν.Γραμματέας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου