Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

ΞΕΦΤΙΛΑ! Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΒΟΥΝΩΝ (ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΜΗΤΤΟΥ) ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ...ΤΡΟΧΑΙΑΣ!!! Ο ΣΠΑΫ...ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ!!!

Τόση ανοησία μόνο στα...ποντιακά ανέκδοτα χωράει! Η προστασία των βουνών μας βρίσκεται στα...χέρια της τροχαίας!!! Για το αν θα...


απαγορευτεί ή όχι ηκυκλοφορία των αυτοκινήτων μέσα από τα βουνά, το αποφασίζει η τροχαία και όχι οι εκάστοτε δήμοι ή η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας! Για τον Υμηττό για παράδειγμα, ο ΣΠΑΫ (Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού) , είναι δέσμιος των αποφάσεων της τροχαίας. Αν δηλαδή ο αέρας λυσσομανά και πρέπει να κλείσουν άμεσα οι δρόμοι και να απαγορευτεί η διέλευση σε όλα τα οχήματα, ο ΣΠΑΫ περιμένει τι θα αποφασίσει η τροχαία! Αν η τροχαία δεν εκδώσει τέτοια απόφαση, τότε τα οχήματα μπορούν να διέρχονται ελεύθερα μέσα από τα βουνά, με συνέπεια η φωτιά να μην αργήσει να ξεσπάσει. Ένα τσιγάρο πεταμένο από το παράθυρο του αυτοκινήτου και λαμπάδιασαν τα δάση! 
Τόση ανοησία πού να την βάλεις; Ο ΣΠΑΫ τι κάνει γι' αυτό; Ο Πρόεδρος του ΣΠΑΫ κ. Βαλασόπουλος γιατί δεν αναθέτει κατευθείαν την Προεδρία του στον διοικητή της τροχαίας, αφού αυτός δεν μπορεί να πάρει απόφαση για την προστασία του Υμηττού, παρά περιμένει την τροχαία να αποφανθεί αν θα διέρχονται τα αυτοκίνητα από τους δρόμους του βουνού ή όχι; 
Από τέτοιες χαζομάρες χάνουμε τα δάση μας! Ο Υμηττός και το κάθε βουνό πρέπει να προστατεύονται από τους δημάρχους. Από τον εκάστοτε ΣΠΑΫ! Ο Βαλασόπουλος και ο κάθε Βαλασόπουλος όταν φυσούν ισχυροί άνεμοι οφείλει να ...σφραγίζει τους δρόμους και να καθιστά προστατευόμενο φρούριο τον Υμηττό! Σε διαφορετική περίπτωση, τα δάση θα καούν πολύ σύντομα και θα θρηνούμε πάνω από τα αποκαΐδια, όλο το χαμένο φυτικό-ζωικό βασίλειο. Μην τυχόν θρηνούμε και ανθρώπινες ζωές! Όλα αυτά από τη βλακεία μας!!!

5 σχόλια:

  1. Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΩΡΩΝ,ΗΜΕΡΩΝ Ή ΕΤΩΝ.
    ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΣΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ.
    ΑΠΟΡΩ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕΝΟΥΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και στα....Μπόλεκ και Λόλεκ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν Tους κάνει εντύπωση,γιατί κάνουν πως δεν ξέρουν και δεν καταλαβαίνουν τον κίνδυνο,σαν τις στρουθοκαμήλους που χώνουν την κεφάλα τους στην άμμο...και όλα καλά!!Τα χθεσινά ίσως τους ''ξυπνήσουν'' και κάνουν και καμιά βάρδια εκει πάνω,γιατί μέχρι προχθές το ''μαγαζάκι'' δεν λειτουργούσε.....είναι κοινό μυστικό,μεταξύ μας.Και όλη αυτή η στρεβλή κατάσταση έχει ονοματεπώνυμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οποιος δεν ξερει τις βαρδιες π κανουνε καθημερινα και το ποιος μας συντονιζει πετωντας σποντες για την δραστικοτητα τηα ομαδας καλα θα κανει να κραταει το στονατακι του κλειστο. Κ αν εχει τα κοτσια να ρθει επανω να κανει κ εκεινος καμια βαρδια κ να βοηθησει κ να αφησει τις κριτικες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή