Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΤΟΝ ΛΑΟ Η ΧΑΡΑ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ! ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΠΕ "ΝΑΙ" ΣΤΟ 3ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ! ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ;


 Είπαμε, θα σας τους ξεμπροστιάσουμε όλους. Δεν λογαριάζουμε ούτε φιλίες ούτε γνωριμίες! Όλοι θα βγαίνουν στον τάκο εφόσον εξαπατούν τον λαό και αντί να έχουν την ευθιξία να παραιτηθούν με τα όσα ψέματα λένε, παραμένουν στη θέση τους και πίνουν στην υγεία του κορόιδου...

Έλληνα που τους ψήφισε. Η κα Καφαντάρη λοιπόν, χθες βράδυ είπε ΝΑΙ στο νέο θανατηφόρο Μνημόνιο. Διαβάστε τι διαβεβαίωνε τον λαό από τον  οποίο υπέκλεψε την ψήφο του για να τη στείλει στη Βουλή και τελικά να του καρφώσει στιλέτο πισώπλατα! Μέχρι και για το GREXIT τη ρωτούσαμε και απαντούσε ότι αυτό ήταν μια ψευδέστατη κινδυνολογία...

που "ανέσυρε από το συρτάρι ο κύριος Σαμαράς στην αρχή της προεκλογικής περιόδου, αλλά μόνο η εγχώρια διαπλοκή και τα επικοινωνιακά της εξαπτέρυγα τον ακολούθησαν σε αυτή την ψευδέστατη κινδυνολογία". 
Διαβάστε και φρίξτε για τους πολιτικούς απατεώνες που μας περιστοιχίζουν. Θα ξαναψηφίσετε λοιπόν την κυρία Καφαντάρη; 

Καφαντάρη: Στις 25 του Γενάρη το δίλημμα μπροστά στο οποίο θα βρεθεί ο ελληνικός λαός είναι απλό: Είναι υποταγή ή διαπραγμάτευση, λιτότητα ή ανάπτυξη, μνημόνιο ή ΣΥΡΙΖΑ. Η απάντηση του ελληνικού λαού -όπως είπατε και εσείς όλες οι δημοσκοπήσεις μάς δίνουν το προβάδισμα- θα είναι ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να μπει ένα τέλος στον παραλογισμό και τη βαρβαρότητα των μνημονίων και της λιτότητας. Διαθέτουμε ένα ολοκληρωμένο και κοστολογημένο πρόγραμμα για την ανακούφιση της κοινωνίας από τα δεινά των μνημονίων και δεσμευόμαστε να πάμε τη χώρα μπροστά και όχι απλώς να τη γυρίσουμε στο “προμνημονιακό” 2009, με δημιουργική απελευθέρωση των παραγωγικών δυνάμεων της χώρας, μέσα από ένα νέο αναπτυξιακό μοντέλο οικολογικού μετασχηματισμού της οικονομίας και της κοινωνίας.
Ερώτηση: Οι δανειστές κρατούν τη θηλιά γύρω από το λαιμό του λαού. Ήδη και σήμερα που μιλάμε αδιαφορούν αν εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ, απαιτώντας να εφαρμόσει τα όσα συμφώνησε με αυτούς η κυβέρνηση Σαμαρά. Τι θα απαντήσετε στους δανειστές εφόσον στυλώνουν τα πόδια και δεν κάνουν ούτε βήμα πίσω;
Kαφαντάρη: Περιγράφετε ουσιαστικά το σενάριο ενός GREXIT, όπου οι δανειστές μας λένε όχι στις διεκδικήσεις μας και μας διώχνουν από την Ευρωζώνη. Το σενάριο αυτό το ανέσυρε από το συρτάρι ο κύριος Σαμαράς στην αρχή της προεκλογικής περιόδου, αλλά μόνο η εγχώρια διαπλοκή και τα επικοινωνιακά της εξαπτέρυγα τον ακολούθησαν σε αυτή την ψευδέστατη κινδυνολογία. Είναι χαρακτηριστικό πως τις τελευταίες μέρες πληθαίνουν από ολόκληρη την Ευρώπη δηλώσεις μιας σειράς θεσμικών παραγόντων που αποκλείουν το ενδεχόμενο της εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη. Ακόμα και ο ίδιος ο εμπνευστής του όρου GREXIT, ο επικεφαλής οικονομολόγος της Citigroup, χαρακτηρίζει τους δήθεν φόβους για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ σαν μπλόφα της γερμανικής κυβέρνησης για να επηρεάσει τις εκλογές στην ΕλλάδαOι δανειστές μας δεν θα στυλώσουν τα πόδια, επιτρέψτε μου την πρόβλεψη ότι η προεκλογική περίοδος ξεκίνησε με το σενάριο της εξόδου της Ελλάδας από το Ευρώ και θα τελειώσει με μια πανευρωπαϊκή ατζέντα στην οποία οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ θα έχουν περίοπτο ρόλο.
Ερώτηση: Επιτρέψτε μου νε επιμείνω. Είστε αποφασισμένοι σε περίπτωση που οι δανειστές βάλουν το μαχαίρι στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ να… σπάσετε τα αυγά; Να το πω πιο… ωμά: είστε αποφασισμένοι να πείτε «φεύγουμε από το ευρώ, δεν πάει άλλο! Πάνω απ’ όλα είναι ο ελληνικός λαός και όχι το ευρώ»;
Kαφαντάρη: Για τις αρχές και τις αξίες της Αριστεράς, ο ελληνικός λαός είναι σε κάθε περίπτωση πάνω απ’ ο,τιδήποτε άλλο. Για αυτό και ένας από τους πυλώνες του κυβερνητικού μας προγράμματος αποτελείται από τα πρώτα άμεσα μέτρα ανάσχεσης της ανθρωπιστικής κρίσης που μαστίζει την πατρίδα μας. Από την 26η του Γενάρη, ανεξάρτητα από τις διαπραγματεύσεις μας με τους δανειστές, η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα εξασφαλίσει δωρεάν ρεύμα και κουπόνια σίτισης για τα πολύ χαμηλά εισοδήματα, θα παρέχει 13η σύνταξη στους χαμηλοσυνταξιούχους με σύνταξη κάτω από τα 700 €, δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, ενώ θα καταργήσει παράλληλα και τον ΕΦΚ στο πετρέλαιο θέρμανσης. Επειδή ακριβώς, πάνω απ’ όλα, είναι ο ελληνικός λαός. Από εκεί και πέρα, όπως σας είπα και προηγούμενα, δεν θεωρώ ότι θα βρεθούμε μπροστά σε ένα τέτοιο δίλημμα.
Ερώτηση: Ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ από τη μια μεριά δηλώνει στον λαό ότι εφόσον κυβερνήσει θα οδηγήσει τον τόπο εκτός μνημονίων, από την άλλη διαβεβαιώνει τους δανειστές ότι δεν πρόκειται να πάρει μεμονωμένες αποφάσεις. Δείχνετε να… πατάτε σε δύο βάρκες! Και γιατί στέλνετε αυτές τις διαβεβαιώσεις στο εξωτερικό κυρία Καφαντάρη; Μας θυμίζουν παρόμοιες δηλώσεις νομιμοφροσύνης του κ. Σαμαρά!
Καφαντάρη: Δεν συμφωνώ μαζί σας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στέλνει τις διαβεβαιώσεις που λέτε στους δανειστές. Αυτό αποδεικνύεται και από τις πολλές φορές στα όρια του χοντροκομμένου παρεμβάσεις ορισμένων ευρωπαίων πολιτικών “φίλων” του κυρίου Σαμαρά, οι οποίοι προσπαθούν να εκφοβίσουν τον ελληνικό λαό για να ψηφίσει “σωστά”. Να ψηφίσει με άλλα λόγια τη συνέχιση των καταστροφικών πολιτικών που τον έφεραν σε αυτό το σημείο, με την επίκληση του κινδύνου του ΣΥΡΙΖΑ. Καταλαβαίνετε λοιπόν και εσείς πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πατάει σε δύο βάρκες. Αντίθετα, αυτό που λέει ξεκάθαρα στις Ελληνίδες και στους Έλληνες, είναι ότι με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα μπει ένα τέλος στις πολιτικές των μνημονίων και της λιτότητας που μας γονάτισαν και που έφεραν το μισό περίπου πληθυσμό σε καθεστώς φτώχειας. Αυτό που λέμε είναι πως ήρθε η ώρα η χώρα να αφήσει πίσω της το σκοτάδι και να συγκρουστεί με το κατεστημένο της διαφθοράς και της διαπλοκής, που στηρίζει το καθεστώς των μνημονίων. Δεν πρόκειται να είμαστε οι συνεχιστές των πολιτικών και των πρακτικών του παρελθόντος, δεν θα είμαστε η συνέχεια αλλά η άρνησή τους.

9 σχόλια:

  1. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΧΑΡΟΥΛΑ . ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ . ΑΙΣΧΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΦΙΛΟΤΙΜΟ . ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕΣ ΠΡΙΝ . ΕΙΠΕΣ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕΣ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑ ΣΟΙΜΠΛΕ . . ΔΙΑΒΑΣΕ ΛΙΓΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ . ΤΩΡΑ ΧΑΡΟΥΛΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ . ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ . ΙΩΑΝΝΑ ΓΑΛΑΤΣΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΚΗ ΠΕΣ ΤΗΣ ΚΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΡΕ ΘΗΡΙΟ !! ΜΟΝΟ ΨΕΥΤΡΑ , ΚΛΕΦΤΡΑ , ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΣΑ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ?? ΠΕΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΗΣ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΣΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΑΡΠΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΣΥΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΗ ΝΤΑΛΙΚΑ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ !!! ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΟΥΡΜΕΝΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φόρους .φόρους . ψόρους . ληστρικά χαράτσια ΔΕΗ . ΟΤΕ μας γονατίσατε ΡΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ . Πως θα τα βγάλουμε πέρα
    Δεν αντέχουμε άλλο . Σε λίγο θα σας πάρει ο Διάολος όλους σας δεξιούς και αριστερούς . ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΒΡΟΜΟ ΣΥΡΙΖΑ . ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΑΟΣ η Αθήνα ΧΑΟΣ .... ΧΑΟΣ ΧΑΟΣ ΧΑΟΣ δεν υπάρχει κυβέρνηση .... Χιλιάδες ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ κατέλαβαν την Ομόνοια . Ληστεύουν όποιο βρουν μπροστά τους και φωνάζουν το ονομα του προφήτη τους . Έχουν λεηλατήσει δεκάδες μαγαζιά . Το ελεεινό σχέδιο ΣΥΡΙΖΑ Τσίπρα ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ της Ελλάδας σε συνεργασία με τους Τούρκους εχει ξεκινήσει . ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ . ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κυρία Καφαντάρη δώσατε τον Εθνικό μας πλούτο υποθήκη στο ταμείο της ΓΚΕΣΤΑΠΟ και του ΝΑΖΙ ΣΟΙΜΠΛΕ .Πουλήσατε την Πατρίδα μαε στην ΞΕΝΗ ΑΚΡΙΔΑ και φέρατε εκατ. ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ να κατασπαράξετε τους Έλληνες και να ΔΙΑΜΕΛΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ με εντολή από έξω . Είστε ΠΡΟΔΟΤΕΣ και ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ και μια μέρα θα σας ΔΙΚΑΣΟΥΜΕ για ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ Και ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΕΝΟΥΣ . ΝΕΦΕΛΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΚΩΛΟ ΚΑΙ Η ΑΣΙΑ ΤΟΝ ΜΟΓΓΟΛΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να πας Τασία μαζί με τις συντρόφισσες σου στην Ομόνοια να δεις τα χάλια σας . Εκατοντάδες σκηνές με χιλιάδες ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ έκαναν την Αθήνα Μπαγκλαντές . Όποια γυναίκα περάσει από το κέντρο θα την .................. Ντροπή σας αλήτες σκουλίκια μιάσματα του Στάλιν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΞΩ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ . ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ Β ΤΟΥ ΒΡΟΜΟ ΣΥΡΙΖΑ . ΝΑ ΓΙΝΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΣΟΒΟ . ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τις φωτιές στην Νεάπολη Λακωνίας την έβαλαν Λσθρομετανάστες . Καίνε όλη την Ελλάδα οι Ισλαμοφασίστες του ΣΥΡΙΖΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή