Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

ΤΑ ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ! Η ΡΩΣΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕ 30 ΔΙΣ ΑΛΛΑ ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΤΗΝ ΑΠΕΡΡΙΨΑΝ! ΟΛΟΣ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΠΟΥΤΙΝ-ΤΣΙΠΡΑ!

ΠΟΥΤΙΝ: Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΑΛΕΞΕ; Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΠΕ ΟΧΙ!!!
Εξοργισμένος φέρεται να είναι ο Ρώσος Πρόεδρος Β.Πούτιν με τον Έλληνα Πρωθυπουργό Α.Τσίπρα!
Και με την φερόμενη Συμφωνία-κόλαφος για τους Έλληνες, με τους δανειστές μας...


Ρώσοι αξιωματούχοι σχολιάζοντας την Συμφωνία είπαν τα εξής: Πρόκειται για μια ακόμα θανατηφόρα (η χειρότερη) συμφωνία, την οποία ο Α. Τσίπρας παρουσιάζει ως έντιμο συμβιβασμό! Πρόκεται όμως για την ταφόπλακα στην Ελλάδα, στην αρπαγή της δημόσιας περουσίας της και το ξέσκισμα του λαού με νέες μειώσεις σε συντάξεις, σε υπέρογκη αύξηση της φορολογίας (αύξηση ΦΠΑ) και εξόντωση των αγροτών! Το μόνο βέβαιο από αυτή την ιστορία είναι ότι θα αυξηθούν οι αυτοκτονίες για τους Έλληνες! Το μαρτύριο συνεχίζεται δίχως τέλος!!!
Τι είπε ο Πουτιν σε Τσιπρα κατά την διάρκεια της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών!
Ο Πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν ζήτησε από τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα να έχουν τηλεφωνική επικοινωνία.
Η επικοινωνία πραγματοποιήθηκε άμεσα, στη διάρκεια του διαλείμματος της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών.
Για τον λόγο αυτό, στο Προεδρικό Μέγαρο έφτασε εκτάκτως, κατόπιν επιθυμίας του Ρώσου Πρόεδρου, ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Παναγιώτης Λαφαζάνης.
Ο Ρώσος Πρόεδρος συνεχάρη τον Έλληνα Πρωθυπουργό για το Μεγαλειώδες "Όχι" του Ελληνικού λαού στο δημοψήφισμα!
Και είπε τα εξής : Αγαπητέ Σύντροφε Αλέξη, Τώρα έχεις στα χέρια σου, την εξουσιοδότηση του Ελληνικού λαού, και ένα μεγάλο διαπραγματευτικό όπλο, ώστε να διαπραγματευθείς με αξιοπρέπεια για τα δίκαια αιτήματα της Ελλάδας, έναντι των Εταίρων σας!
Σου ανακοινώνω και επίσημα, ότι Ρωσία-Κίνα-Ινδία, είμαστε έτοιμοι να συνδράμομε με οικονομική βοήθεια προς την Ελλάδα, που φτάνει τα 30 δις ευρώ!!!
Α.Τσιπρας: Αξιότιμε Σύντροφε Βλαντιμιρ, με τιμά η στάση σου έναντι της Ελλάδας, η πρότασή σου για οικονομική βοήθεια είναι πολύ συγκινητική και θα την μεταφέρω άμεσα στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών!
Σε περίπτωση συμφωνίας όλων των πολιτικών Αρχηγών θα επικοινωνήσουμε άμεσα, ώστε να έρθουν σε επαφή τα τεχνικά μας κλιμάκια και να μελετήσουν τους όρους και τις προϋποθέσεις που ζητάτε από την Ελλάδα, για να μας χορηγήσετε αυτό το δάνειο-βοήθεια!
Β.Πούτιν: Δεν υπάρχουν όροι και προϋποθεσεις Φίλε Αλέξη!!! Το μόνο πρόβλημα είναι ο ασφυκτικός χρόνος που έχει η Ελλάδα μέχρι το Γιουρογκρουπ.
Θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος να αντικρούσεις της ωμές απειλές-εκβιασμούς που θα δεχτείς απο τους Δανειστές σας!!!
Α.Τσιπρας: Σύντροφε Βλαντιμίρ, χάρις στην Βοήθειά σου, πλέον η Ελλάδα δεν φοβάται, διότι γνωρίζει ότι έχει κάπου να ακουμπήσει!!! Αμεσα τωρα θα παω να ενημερώσω τους πολιτικους Αρχηγους!!!
Συμφωνα με σεναρια, η προταση οικονομικης βοηθειας-πακετο 30 δις ευρω απο Ρωσια-Κινα-Ινδια, απορριφθηκε απο ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ, υπερ ηταν Συριζα ΑΝΕΛ, αμετοχο οπως παντα το ΚΚΕ!
Η Αντιπολίτευση ζητησε το πρώτο λογο στις διαπραγματευσεις να τον εχουν η Δανειστες μας?
Αλλη τηλεφωνικη επαφη αναμεταξυ Τσιπρα-Πουτιν δεν υπηρξε.
Οργισμενος ο Ρωσος Προεδρος δηλωσε τα εξης : «Ο Τσίπρας παρά τις εκκλήσεις μου, δεν θελησε να ζήτησει την Ρωσική βοήθεια που του προσφέρεται…….Τωρα οι δανειστες….ζητουν απο την Κυβερνηση του Συριζα, να καταργησει τις οποιες συμφωνιες εχει υπογραψει στο διαστημα της 5μηνης παραμονης στην κυβερνηση! Δηλαδη θα καταργηθει και η Συμφωνια Ελλαδας-Ρωσιας για τους Αγωγους!? Η Ρωσια δεν παιζει παιχνιδια, και δεν θα περιμενει κανεναν να αποφασίσει για αυτην! Αποφασιζουμε μονοι μας,σαν κυριαρχο κρατος που ειμαστε……..και ειμαστε έτοιμη να αναστείλουμε την Συμφωνια με την Ελλαδα για τον Αγωγο!!! Ο Ελληνας Πρωθυπουργος Διάλεξε ξεκαθαρα σε ποια πλευρα θελει να ειναι! Ο Ελληνικος λαος ομως ειπε ΟΧΙ! Λεγοντας με νοημα ο Πουτιν…..αφήνοντας ενα μεγαλο αινιγμα για πως θα δρασει απο δω και περα η Ρωσια!!!
Αρθρο Σπυρος Πριφτης
email : spyros.priftis76@yahoo.gr, (το διαβάσαμε στο http://www.triklopodia.gr)

4 σχόλια:

  1. ΦΟΒΕΡΟ..... ΘΕΛΟΥΝ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πριν λίγες μέρες δημοσιευσατε είδηση που η Ρωσία έλεγε πως δεν θα μας βοηθήσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κι εσύ ρε φίλε τι ψάχνεις? μέσα δεν έπεσε? αυτό λέγεται εγκυρη και εγκαιρη δημοσιογραφία...Αυτός ο Πρίφτης ήτανε δίπλα στο περιστατικό ε? Εχει καμιά σχέση με τον αστυνόμο Πρίφτη?

      Διαγραφή
    2. Κάτω τα χέρια από το Μάκη ! Κι' αν θες να ξέρεις δεν τον λένε Πρίφτη αλλά τρίφτη !! Αχαχαχαχααααα... !!!!!

      Διαγραφή