Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΞΗΓΗΣΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΣΤΟΝ ΘΕΡΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!!!

Ο Χάρης Κουγιουμτζόπουλος, ως επικεφαλής της παράταξης 8Προτάσεις έφερε στο ΔΣ Παπάγου-Χολαργού το θέμα της αιφνίδιας παύσης της λειτουργίας του κυλικείου στον θερινό κινηματογράφο Χολαργού. 
--Για ποιο λόγο σταμάτησε να λειτουργεί το κυλικείο στον θερινό κινηματογάφο Δήμαρχε; ρώτησε ο Χ. Κουγιουμτζόπουλος. Η απάντηση του δημάρχου έκανε αρκετούς να μείνουν με ανοιχτό το στόμα...



Ο Δήμαρχος λοιπόν απάντησε ότι για το ότι έχει μπει λουκέτο στον θερινό κινηματογράφο, ο ίδιος δεν φέρει καμία ευθύνη αλλά οφείλεται στην προσωπική διένεξη ανάμεσα στην ιδιοκτήτρια της επιχείρησης και στην ιδιοκτήτρια της επιχείρησης του θερινού κινηματογράφου! Με άλλα λόγια, επειδή τσακώνονται η υπεύθυνη του κυλικείου με την αρμόδια της επιχείρησης του θερινού κινηματογράφου, η κόντρα αυτή έχει οδηγήσει  στην παρέμβαση της Αστυνομίας και στο κλείσιμο της επιχείρησης του κυλικείου! 
Ο Δήμαρχος δηλ. άφησε να εννοηθεί ότι δεν υφίσταται θέμα μη νόμιμης λειτουργίας του κυλικείου αλλά ότι αιτία είναι ο καυγάς δύο γυναικών! 
Την ερώτηση για ποιο λόγο δεν παρεμβαίνει ο Δήμαρχος, την πρόλαβε ο ίδιος ο κ. Αποστολόπουλος ο οποίος είπε ότι θα μεσολαβήσει προσωπικά για να επιλύσει το θέμα.... 

2 σχόλια:

  1. ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΚΥΛΙΚΕΙΑ ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ .
    ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΟΤΕ ΠΗΓΑΙΝΩ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ , ΑΓΟΡΑΖΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΑΠΟ ΤΑ LIDL Ή ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΠΑΜΦΘΗΝΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΩ ΣΤΟ CINEMA.
    ΣΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ, Η ΓΥΦΤΙΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ 3 ΕΥΡΩ ΤΑ ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ ,ΤΑ ΖΩΑ ......ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ CINEMA.
    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΓΙΝΕ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΙΝΕΜΑ Ή ΑΚΟΜΑ, ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή