Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

ΧΑΡΑ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΟΥ! Ή ΘΑ ΠΕΙΣ "ΟΧΙ" ΟΠΩΣ Ο ΛΑΟΣ ¨Η ΘΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ!

Η Χαρά Καφαντάρη σήμερα γράφει ιστορία στην Βουλή. Η...


Χολαργιώτισσα βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ η οποία εξελέγη στη θέση αυτή δεσμευόμενη να συμβάλει στην αλλαγή της ζωής των Ελλήνων προς το καλύτερο (μέσα από την κατάργηση των μνημονίων και των εφαρμοστικών τους νόμων, την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ κ.λ.π.), φαίνεται ότι συμπράττει με την κυβέρνηση Τσίπρα στο να εγκριθεί από τη Βουλή το χειρότερο Μνημόνιο που πέρασε ποτέ από το ελληνικό Κοινοβούλιο. 
Η βουλευτής που κατήγγειλε τις κυβερνήσεις Παπανδρέου-Σαμαρά, φέρεται σήμερα έτοιμη να καρφώσει το μαχαίρι στην πλάτη του λαού! 
Ξαναθυμηθείτε κάνοντας κλικ εδώ όσα δεσμευόταν η κα Καφαντάρη με συνέντευξή της λίγο πριν τις εκλογές στην εφημερίδα μας! Απ'όσα έλεγε και υποσχόταν, αν βάλει την υπογραφή της στο ΝΑΙ απόψε, θα έχει κάνει ακριβώς τα αντίθετα. 
Είναι λοιπόν στο χέρι της Χαράς Καφαντάρη. Ή θα γράψει το όνομά της με χρυσά γράμματα βροντοφωνάζοντας ένα δυνατό ΟΧΙ στη Βουλή ή θα ταυτιστεί με τους δωσίλογους που πέρασαν από αυτό τον τόπο, γράφοντας το όνομά της στην ιστορία με τα τα μελανότερα χρώματα! 
Ιδού η μεγάλη σου ευκαιρία Χαρά Καφαντάρη! Ο λαός περιμένει να ταυτιστείς μαζί του, με το ΟΧΙ το δικό του και όχι με τους εκβιαστές-τοκογλύφους!

18 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΡΘΩΣ Ή ΜΗ ΟΡΘΩΣ 50 ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ , ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΛΛΟΙ 100 ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ,ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΑΙ ΒΟΘΡΟΠΟΤΑΜΙΣΙΟΙ !!!

    ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΠΟΥ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΗΣ ,ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΒΟΡΕΙΟΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΓΟΥΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΟΠΩΣ ΣΛΟΒΑΚΙΑ ,ΛΕΤΟΝΙΑ,ΠΟΛΩΝΙΑ ΚΛΠ.

    ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΤΙ ,ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΘΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΣΧΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΚΗ ΑΝ ΠΕΙ ΝΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΓΕΝΕΕΣ ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΙΣ Ή ΠΑΛΙ ΚΟΚΟΚΟ ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΑΝΤΙΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΔΙΑΛΥΣΙΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΤΗ ΣΟΙΜΠΛΕ .
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ . ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Κασιδιάρης είναι εκπληκτικός στην Βουλή . Μιλάει χωρίς χειρόγραφο και έχει Πατριωτικό λόγο . Νίκος (δύο χρόνια άνεργος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩ ΠΑΡΑΔΩΣΩ... ΠΟΣΟΙ ΑΡΑΓΕ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ... ΜΑΡΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΞΑΝΑΛΕΩ......,

    ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΑΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΝ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΑΧΤΙΣΑΝ, ΧΕΣΤΗΚΑΝ ,ΚΑΤΟΥΡΗΘΗΚΑΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ , ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΑ ΒΡΑΚΑΚΙΑ ΤΟΥΣ .

    ΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΦΩΝΩ, ΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ , ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΘΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΠΗΓΑΔΙ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΤΗ ΤΡΥΠΑ ΤΟΥ ΟΖΟΝΤΟΣ.

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΘΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΑ , ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ,ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟΠΟΤΑΜΟ ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΟΥ ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΩ.

    ΕΜΑΣ ΟΛΟΥΣ , ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ.

    ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.

    ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΝΑ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΪΣΜΟΣ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ.

    ΑΣΦΑΛΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΤΑΣΣΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ,ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΟ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ "ΟΧΙ" ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ.
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.

    ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΥΝΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΙ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΑΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΝ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ,ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑ, ΕΚΑΝΕ ΟΠΙΣΘΕΝ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΚΑΙ ΟΡΘΙΟΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΣΟΥΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ "4" .

    ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΧΕΣΤΟΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.
    ΦΤΑΙΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.

    ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΘΕΤΕ ΝΑ ΜΠΕΚΡΟΥΛΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΦΕΔΙΑΖΕΙ ΣΤΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΗΞΗΣ, ΤΟΤΕ ΚΑΛΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΙΠΑ ΚΑΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΕΛΟΣ,

    ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ "ΧΥΝΟΥΝ" ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΘΕΑ ΤΟΥ ΦΕΤΙΧ-ΕΥΡΩ , ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ.
    ΕΔΩ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΩΡΑ ΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΥΣ , ΕΔΩ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΜΕ 5.5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ;

    ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΚΑΙ ΕΞ' ΑΝΤΙΜΕΙΜΕΝΟΥ.

    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΣΟΪΜΠΛΕ ΓΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩ ΜΕ 35 ΔΙΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΡΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΠΕΤΕΥΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    ΑΠΟ ΤΟ 2009 ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ, ΑΠΟ ΤΟ 2004-2005 ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ , ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΑΜΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΠΟΤΕ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ.

    ΤΟΤΕ ΗΜΟΥΝ Ο ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΕΝΩ ΟΥΤΕ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ.
    Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΜΕΡΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ .
    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΙ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗ.ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ .

    ΟΣΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΕΥΡΩ ,ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΟΣΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΥΡΩ.

    ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΜΕΣΑ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.

    ΜΟΛΙΣ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΟΗ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΡΟΗ , ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

    ΕΙΤΕ ΓΙΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΕΙΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ,ΕΙΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ , ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ.

    ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ.

    ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ Ή ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ........!

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ .
    ΑΚΟΥΓΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.
    ΜΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ.
    ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑ, ΘΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ.
    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΑΛΛΑ ΕΞ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ , ΕΓΩ ,ΕΣΥ ,ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΟΥΜΕ .

    ΗΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ;

    ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΠΛΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ.

    ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Η ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΨΗΦΙΣΤΕΙ.

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.

    ΑΝ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΙΩΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ,ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ,ΠΙΣΤΟΛΙΑ,ΞΙΦΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ.

    ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΛΟΙ .

    Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτοί που υπογράφουν Μνημόνια και δίνουν ΓΗ και ΥΔΩΡ στους κατακτητές και στους ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ είναι ανδρείκελα και υπηρέτες ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ .. Λαοί που ξεχνούν η δεν γνωρίζουν την ΙΣΤΟΡΙΑ της ΠΑΤΡΊΔΑΣ τους είναι ΑΝΑΞΙΟΙ της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥΣ και θα ΖΟΥΝ στο σκοτάδι τρώγοντας τα αποφάγια των Ισχυρών της Γης . Συγχαρητήρια στην Δήμητρα και στην Μαρία για τα σχόλια τους , ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ . Ν.Κ ΧΟΛΑΡΓΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΑ ΟΧΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΤΑΞΑΔΕΣ . ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΖΕΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ . ΓΙΩΡΓΟΣ [ΠΛΑΤΙΕ ΚΥΠΡΟΥ] .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΑ ΟΧΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΤΑΞΑΔΕΣ . ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΖΕΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ . ΓΙΩΡΓΟΣ [ΠΛΑΤΙΑ ΚΥΠΡΟΥ] .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΛΗΤΕΣ ΑΝΑΡΧΟΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ Δ ΡΑΙΧ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΚΕΣΤΑΠΙΤΗ ΣΟΙΜΠΛΕ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΚΑΨΑΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ . ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Έχω δύο παιδιά και είναι άνεργα κσι δεν ξέρω τι να κάμω . Τόσους πολλούς λαθρομετανάστες τι θα τους κάνεις κύριε Τσίπρα μυαλό δεν έχεις . τόσο ντενεκές είσαι . Εγώ σε ψήφισα και το έχω μετανιώσει . Τώρσ θα ψηφίσω τον Κασιδιάρη ο μόνος που έσκισε τα Μνημόνισ και το Αγγλικό Δίκαιο στη Βουλή . Όλοι οι άλλοι είναι ΚΟΤΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Είσαι αθλιος και ένας σιχαμένος ψεύτης Τσίπρα ότι έκανες δεν το έκανες στην τύχη . Οι αμερικάνοι φίλοι σου σε έκαναν πρωθυπουργό για να παραδώσεις την χώρα την οποία μισείς βρομο κουμουνιστή στους τοκογλύφους . Θα έχεις την τύχη του Τσαουσέσκο ελεεινέ προδότη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η ΧΑΡΟΥΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΘΑ ΣΚΥΨΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΠΟ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΤΗΣ ΣΦΑΛΙΑΡΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Έλληνες όσοι από εσάς έχετε μέσα σας ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑ τώρα στηρίζουμε ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ . Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ κυβέενηση προδοτών Τσίπρα . Μειμαρσκη . Θεοδωράκη κσι των ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΩΝ του Κλεπτο ΠΑΣΟΚ πούλησε την χώρα για 500 χονια στους Παγκόσμιους Δυνάστες για να εξοντώσουν τον Ελληνικό Λαό . Η Ελλάδα της Ιστορίας του Πολιτισμού και των Παραδόσεων δεν υπάρχει
    Τα ελεεινά σχέδια του ΓΚΕΣΤΑΠΙΤΗ ΣΟΙΜΠΛΕ δεν θα περάσοουν . ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΣΥΡΙΖΑ ,ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ .ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μια φορά ΠΡΟΔΟΤΗΣ για ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ . ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ . ΕΜΠΡΟΣ για ένα ΙΣΧΥΡΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΑΝΤΙΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ Έξω ο Φασίστας ΣΟΙΜΠΛΕ και οι ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ από την Ελλάδα . ΕΛΕΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή