Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ: "ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΩ ΤΟ ΟΧΙ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΟΥΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ"!!!

Νέα ηγετική εμφάνιση έκανε ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, σε συνέντευξή του σε τηλεοπτικό σταθμό όπου τόνισε ότι...

όχι μόνο δεν αποχωρεί από την πολιτική για να επιστρέψει στην ακαδημαϊκή του καριέρα, αλλά θα παραμείνει βουλευτής και "θα συνεχίσει να  υπηρετεί το «όχι» της μεγαλειώδους Κυριακή" του δημοψηφίσματος"!
Επίσης για άλλη μια φορά τόνισε ότι "εντολή του κυβερνητικού συμβουλίου ήταν το υπουργείο Οικονομικών να ετοιμάζεται για κάθε ενδεχόμενο και για κάθε απειλή".
"Η κυβέρνηση ετοιμαζόταν για κάθε ενδεχόμενο και για κάθε απειλή, εναντίον της παραμονής της χώρας στην Ευρωζώνη", είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας πως τα IOUs ήταν τρόπος "για να κερδίσουμε χρόνο με τους εταίρους, ευελπιστώντας να αλλάξουν οι συσχετισμοί υπέρ της Ελλάδας. Κάποιοι αυτό δεν το θέλησαν και προχώρησαν σε αυτή την συμφωνία. Η ιστορία θα τους κρίνει γιατί είναι συνθήκη συνθηκολόγησης. Αυτό ζητάνε οι δανειστές. Κανένας από εμάς δεν ήθελε να παραδώσουμε την ώρα. Ζητούν να παραδώσουμε τη χώρα άνευ όρων" είπε.
Πάντως μετά το χθεσινό αποκαλυπτικό δημοσίευμα του defencenet.gr για την πιθανή εύρεση στο πρόσωπο του Γιάνη Βαρουφάκη του ηγέτη που θα συνασπίσει την αντιμνημονιακή τπέρυγα των πολιτών της χώρας που ψηφίστηκε από το 62% των πολιτών στο δημοψήφισμα, όλο και περισσότεροι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (και όχι μόνο...) αντιμετωπίζουν τον νπρώην ΥΠΟΙΚ ως την μόνη σοβαρή εναλλακτική λύση...
defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου