Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

Η ΑΠΡΑΞΙΑ ΤΣΙΠΡΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΚΡΗΞΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ! ΘΑ...ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΩΣ "ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΛΥΚΟΙ" ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ!

Επικίνδυνος ο Τσίπρας. Ήξερε να κάνει τον κοτσαβάκια στους τοκογλύφους επί 5 μήνες, μέχρι που του έδεσαν κανονικά τη θηλιά στον λαιμό και να μας φορτώσει ένα Μνημόνιο 15 δις ευρώ το οποίο παρουσίασε και ως αναγκαία-σωτήρια λύση! 
Εδώ και 6 μήνες επί πρωθυπουργίας του εκτυλίσσεται ένα ατελείωτο....


δράμα για τη χώρα. Χιλιάδες λαθρομετανάστες έχουν κατακλύσει τη χώρα, λαθρομετανάστες οι οποίοι οσονούπω θα γίνουν εκατομμύρια και θα καταπνίξουν την Ελλάδα. Θα ξεπεράσουν πληθυσμιακά τους Έλληνες. Τι θα κάνεις ρε επικίνδυνε Τσίπρα; Θα μένεις άπραγος μπροστά σε αυτό το δράμα; Δεν καταλαβαίνεις ότι οι αλλοδαποί ως πεινασμένοι που είναι, αργά ή γρήγορα θα φερθούν ως άγριοι λύκοι; Και θα φτάσεις πάλι στο σημείο να βλέπεις να καίνε οι ισλαμιστές-λαθρομετανάστες καταστήματα, σπίτια ή να ξεκοιλιάζουν πολίτες για να τους πάρουν 10-20 ευρώ για να ζήσουν; Τι περιμένεις να γίνει ρε επικίνδυνε; Να φτάσουμε στο σημείο να μην μπορούμε να διαχειριστούμε την κατάσταση εντός των τειχών και να φωνάξουμε την Αμερική ή τη Γερμανία με στρατό να μας σώσουν; Αυτό είναι το PLAN B; Να μπει εντός της χώρας στρατός ο οποίος με το πρόσχημα των λαθρομεταναστών θα καταλάβει τη χώρα!!!

1 σχόλιο:

  1. ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΡΕ... ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ, ΤΩΡΑ ΑΝ ΧΕΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΣΑΛΗΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΑΣ, ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΜΟΥΔΙΑΣΟΥΝ..... ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΝΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΔΕΙΞΟΥΝ ΠΡΟΣΕΧΩΣ!!! ΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή