Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΪΒΑΛΙΩΤΗ: ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΚΟΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΣΙΠΡΑ-ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ 5 ΜΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΕ!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτή ήταν η ΚΟΙΝΗ γραμμή ΤΣΙΠΡΑ-ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ 5 μήνες στην ΕΕ ! - ΟΧΙ γλειψίματα, ΟΧΙ σάλια, ΟΧΙ πολιτικάντικα χάδια σε έναν κόσμο που είπε ΟΧΙ, ενώ τόσα χρόνια έλεγε ένοχα ΝΑΙ !
Το άρθρο του Κ. Αϊβαλιώτη κάθε Κυριακή στην ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
Οσοι με παρακολουθούν στην “ ΕΩΚ” και όσοι με βλέπουν στο ΑΡΤ( κάθε Σάββατο 10 το πρωί πμ +Κυριακή 1 το βράδυ) θα έχουν προσέξει ότι δεν επιδαψιλεύω επαίνους στον κόσμο που ψηφίζει όσα απίστευτα ψηφίζει. Αντιθέτως , επισημαίνω πόσο...

φταίει για όσα τραβάμε επειδή στήριξε και στηρίζει λαϊκιστές, άεργους, ανίκανους, αποτυχημένους κλπ για να τον κυβερνούν από το 1981. Το ΟΧΙ που ειπώθηκε στις 5 Ιουλίου ήταν πολύ καθυστερημένο. Και ήταν καθυστερημένο γιατί δεν ειπώθηκε όταν έπρεπε.
Το 1981 ο κόσμος είπε ΝΑΙ στον λαϊκισμό του Ανδρέα Παπανδρέου που συρρίκνωσε εγκληματικά την παραγωγική βάση της οικονομίας διαλύοντας ναυπηγεία, κλωστοϋφαντουργικές βιομηχανίες( ΠΕΙΡΑΙΚΗ-ΠΑΤΡΑΙΚΗ κλπ), βιομηχανίες συναρμολόγησης οχημάτων ( ΠΟΝΥ , ΜΕΒΕΑ κλπ), βιομηχανίες παραγωγής χαλιών(θυμάστε τις ΜΕΚΚΑ, ΤΕΧΕΡΑΝ, ΑΝΑΤΟΛΙΑ, ΠΕΡΣΙΚΑ ,ΦΙΝΤΕΞΠΟΡΤ, ΤΑΠΙΣΣΟΝ κλπ;;), την βιομηχανία παραγωγής ηλεκτρικών συσκευών ( ΙΖΟΛΑ, ΕΣΚΙΜΟ κλπ) , τις εξαγωγικές βιομηχανίες παραγωγής Ελληνικών παιχνιδιών ( “EL GRECO”, “LYRA-PLAYMOBIL,” MISTER-P” κλπ)Ο Ανδρέας Παπανδρέου είναι ο «ευεργέτης» των εισαγωγέων και των μεταπρατών.Κι όχι μόνο δεν άκουσε ΟΧΙ όταν έπρεπε , αλλά ξαναψηφίστηκε δυστυχώς και το 1985 και μάς έφερε νέα σκάνδαλα (Κοσκωτά, καλαμπόκι κλπ), ξανα-μανα-ψηφίστηκε το 1993 παρά το ότι ευθυνόταν για την καταστροφή της Ελληνικής οικονομίας και για τα απίστευτα δάνεια που πήρε και σήμερα τα πληρώνουμε διπλά και τρίδιπλα. Ακολούθησε ο Σημίτης με την φούσκα του Χρηματιστηρίου, τα ΙΜΙΑ, την παράδοση Οτσαλάν, τη ντροπή με την μη εγκατάσταση των πυραύλων S-300 στην Κύπρο κλπ. Ο Σημίτης –παρόλα αυτά - ψηφίστηκε και το 1996 και το 2000! Του είπαν ΝΑΙ, λοιπόν , οι Ελληνες παρά το ότι άξιζε πολλά ΟΧΙ. Το ίδιο εγκληματικό ΝΑΙ είπαν και στον Γιώργο Παπανδρέου το 2009, όταν οι ψηφοφόροι παρίσταναν τους «ανήξερους» για το διαβόητο «λεφτά υπάρχουν». Το 2012 ψηφίστηκε το δίδυμο Σαμαρά-Βενιζέλου, παρότι φωνάζαμε ότι οι αρχηγοί των δύο ένοχων δεν θα μπορούσαν να βγάλουν την Ελλάδα από την κρίση.Και σε αυτούς είπαν λοιπόν ΝΑΙ οι Ελληνες, όπως και στον Τσίπρα που μας ‘ελεγε ότι «θα σκίσει το μνημόνιο » , «η ελπίδα έρχεται» κλπ Τελικά δεν ήρθε η ελπίδα αλλά το … «πήδα» , και ακολούθησαν τα χοροπηδητά και οι αλαλαγμοί του ΟΧΙ .
Ο μεγαλύτερος Ελληνας δημοσιογράφος εν ζωή (και κουμπάρος μου, αφού με έχει παντρέψει) ο Γιάννης Μαρίνος , επί 45 χρόνια Δ/ντής του ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ , τιτλοφορεί « ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΜΕ…» το τελευταίο βιβλίο του .Στο βιβλίο αυτό έχει άρθρα του στον ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ που προέβλεπαν πριν 33 ολόκληρα χρόνια όσα ζούμε σήμερα ! Δεν τον προσέχαμε τότε, ήρθε η «λυπητερή» σήμερα …


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : Αυτή ήταν η γραμμή ΤΣΙΠΡΑ+ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ επί 5 μήνες στην ΕΕ!
Οι πληροφορίες προέρχονται από πηγές που έχω στα Οργανα της ΕΕ στις Βρυξέλλες .Εχει ειπωθεί τόση μπούρδα και έχει κουραστεί τόσο πολύ ο κόσμος με τις σάχλες κάποιων καναλιών ώστε νομίζω ότι ήρθε η ώρα να ειπωθούν και κάποιες αλήθειες από μέσα:
1) Η γραμμή στην ΕΕ ήταν κοινή και αποτελούσε συμφωνία των ΤΣΙΠΡΑ +ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ. Το όλο σενάριο ήταν –για να μιλήσω ποδοσφαιρικά- να κάνουν καθυστέρηση, να πετάνε συνεχώς την μπάλα «στην εξέδρα» και να ροκανίζουν τον χρόνο περιμένοντας να βάλουν γκολ με «πεναλτυ» στο 90’, ποντάροντας ότι οι υπόλοιποι εταίροι θα πανικοβάλλονταν μπροστά στον κίνδυνο διάλυσης της Ευρωζώνης και της ίδιας της ΕΕ . Στην διαπραγμάτευση η Ελλάδα δεν τους απείλησε –ΚΑΚΩΣ- ότι καμία νέα ένταξη χώρας στην ΕΕ δεν θα γίνει , αν δεν λυθεί το Ελληνικό ζήτημα. Δεν τους απείλησε- ξαναλέω ΚΑΚΩΣ- ότι θα πάγωνε ΟΛΕΣ τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις με χώρες που ήθελαν να μπουν στην ΕΕ , κάτι που «τσούζει» ιδιαίτερα τους Γερμανούς που θέλουν Σερβία, Αλβανία, Βοσνία , Σκόπια κλπ στην ΕΕ ( ΔΕΝ θέλουν την Τουρκία, και ας λένε δημοσίως τα αντίθετα…)Οι παρατηρητικοί θα είδαν ότι το ΠΡΩΤΟ διεθνές ταξίδι του Βαρουφάκη ήταν στην Αγγλία (η ο ποία όμως ΔΕΝ μετέχει στην Ευρωζώνη και στο Ευρώ ! ) , ενώ ο υπουργός Εξωτερικών Κοτζιάς ήταν σχεδόν άφαντος στις Βρυξέλλες επί 5 μήνες…
Η προσπάθεια να φαγωθεί χρόνος στην δήθεν διαπραγμάτευση είχε και ένα άλλο σκέλος : η κυβέρνηση άφησε την Ζωή Κωνσταντοπούλου να κάνει Εξεταστική στην Βουλή για το χρέος, άνοιξε –λεκτικώς πάντα - το θέμα των Γερμανικών Πολεμικών Αποζημιώσεων και διοργάνωσε ακροάσεις για την ΖΗΜΕΝΣ με συμμετοχή του Βαλυράκη, τον οποίο γνωρίζω καλά γιατί επί ένα χρόνο μετείχα ως βουλευτής στην Εξεταστική της Βουλής για το σκάνδαλο ΖΗΜΕΝΣ. Κάποιοι βουλευτές βάλαμε τότε το κεφάλι μας στον ντορβά , κινδυνέψαμε , ανώνυμα μπλογκ έγραψαν ένα σωρό ψέματα για εμάς αλλά δεν φοβηθήκαμε και είπαμε την αλήθεια . Αμέσως δηλώσαμε δημοσίως απευθυνόμενοι στην Κωνσταντοπούλου έτοιμοι να πάμε στην Βουλή και να καταγγείλουμε με έγγραφα όσα ξέρουμε, αλλά δεν κληθήκαμε . Ο στόχος της ανακίνησης θεμάτων όπως η ΖΗΜΕΝΣ, οι Γερμανικές αποζημιώσεις ή το επαχθές χρέος ήταν διττός : να ικανοποιήσει το εσωτερικό ακροατήριο, να ερεθίσει τους Γερμανούς και να τους δείξει ότι όσα τους ενοχλούν θα ανοίξουν εκ νέου .
2) Ο κατεξοχήν αντιευρωπαίος και ανθέλληνας Σόϊμπλε, κατάλαβε την τακτική ΤΣΙΠΡΑ+ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ για καθυστέρηση ως το τελευταίο λεπτό και άρχιζε να βάζει στο τραπέζι- ως μπλόφα – το δήθεν GREXIT, ένα ενδεχόμενο που δεν το ήθελαν οι ΗΠΑ επειδή η Ελλάδα βρίσκεται σε πολύτιμο γεωστρατηγικό σημείο. Ο Σόϊμπλε έδωσε εντολή στον Ντράγκι να στηρίξει στις διεθνείς αγορές το ευρώ , το οποίο θα κατέρρεε με μια Ελληνική αποχώρηση από το ενιαίο νόμισμα..
3) Τα Ελληνικά έγγραφα που πήγαιναν στις Βρυξέλλες και οι ομιλίες του Βαρουφάκη στο Γ ΙΟΥΡΟΓΚΡΟΥΠ ήταν γενικόλογες και περιγραφικές, χωρίς εξειδικεύσεις και ποσοτικοποιήσεις. Ο Βαρουφάκης έχτισε ένα προφίλ γνώστη της επικοινωνίας και της οικονομίας , αλαζονικού , ελιτιστή και άνετου πολιτικού που περιφρονούσε δευτεράντζες όπως είναι ο γεωπόνος Ντάϊσελμπλουμ κλπ, αλλά και συμπλεγματικούς ανθέλληνες όπως είναι ο Σόϊμπλε.
4) Φτάσαμε στο παρά 1’ τον Ιούνιο , η Ευρωζώνη ένιωσε θωρακισμένη, τρομπάριζε συνεχώς χρήμα για να μην καταρρεύσει διεθνώς το ευρώ και η κυβέρνηση είχε την επιλογή ή να πάρει μια κακή συμφωνία και να πάει σε εκλογές ή να κάνει δημοψήφισμα.Το δημοψήφισμα ήταν διαδικασία «εξπρές», ενώ οι εκλογές θα έπαιρναν 25 μέρες τουλάχιστον .Επέλεξαν το δημοψήφισμα της πλάκας, ενώ το ότι θα γινόταν το ήξεραν από πριν κάποιοι στις Βρυξέλλες.Η παρακάτω λεπτομέρεια διέφυγε των ΜΜΕ: ο Στουρνάρας ήδη από τις 25 Ιουνίου (πολύ πριν το δραματικό κλείσιμο των τραπεζών και την προκήρυξη δημοψηφίσματος) είπε στην Κωνσταντοπούλου που τον κάλεσε στην Βούλή ότι «ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΩ ΣΤΙΣ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ» (!) Πώς επέλεξε ο Στουρνάρας την 6η Ιουλίου ( δηλ. την επομένη του δημοψηφίσματος, όπως αποδείχτηκε!) , ενώ η Κωνσταντοπούλου τον καλούσε πολλές μέρες πριν, δηλαδή στις 25/6;…
5) Ο Βαρουφάκης φέρεται να είπε ότι «μετά την προκήρυξη του δημοψηφίσματος μάς εστάλησαν από την ΕΕ κείμενα που θα μπορούσαμε να υπογράψουμε»(!) Αυτό είναι αλήθεια, και τα κείμενα τα συνέταξε ο Γιούνκερ σε μια προσπάθεια να βοηθήσει την Ελλάδα. Φωνάζαμε στην κυβέρνηση να ακυρώσει το δημοψήφισμα αλλά δεν το έκανε βοηθώντας άθελά της τους ακραίους στην Γερμανία που διείδαν το αδιέξοδο της Ελλάδας και πίεσαν την Μέρκελ να αφήσει να γίνει το δημοψήφισμα ώστε να πετύχουν σκληρότερη συμφωνία! Εβαλαν «πάγο» στις 2/7 στον Γιούνκερ και του είπαν να μην στείλει άλλη πρόταση .
6) Η τελική συμφωνία είναι ΕΜΕΤΙΚΟ και ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ. Σε αντίθεση, όπως, με ΜΜΕ που είχαν βαλθεί το 2012 -με άνωθεν εντολή- να συρρικνώσουν τον ΛΑΟΣ και να κολλήσουν στον Καρατζαφέρη την ταμπέλα του «κωλοτούμπα» ώστε να τον βγάλουν από την μέση, οι ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ δεν άκουσαν ΠΟΤΕ αυτόν τον χαρακτηρισμό, παρότι είναι ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ!
7) Αναφορικά με πλευρές του νέου μνημονίου να πούμε ότι έχει πολλά επώδυνα μέτρα. Εχει όμως κι άλλα και ομολογώ ότι ως Ελληνας ντρέπομαι που αυτοί που ψηφίζονταν για να κυβερνούν δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν πχ μια δημόσια διοίκηση της προκοπής , η μια δικαιοσύνη που να μην είναι «χελώνα» και να βγάζει σωστές και γρήγορες αποφάσεις , ότι δεν διασφάλισαν πχ τη νομική ανεξαρτησία της ΕΛΣΤΑΤ ή δεν κατόρθωσαν να φτιάξουν ένα τρόπο λειτουργίας των …καταστημάτων, της πώλησης γάλακτος και ψωμιού(!) ή πότε θα έχουμε εκπτώσεις ! Τέτοιες λεπτομέρειες ( σχεδόν ΚΩΜΙΚΕΣ) περιλαμβάνει το νέο μνημόνιο, λες και ς και χρειαζόμασταν την Μέρκελ ή κουρελήδες της Ευρώπης όπως είναι οι Σλοβάκοι ή οι Σλοβένοι να μας κουνούσαν το δάχτυλο…Το νέο μνημόνιο μιλάει και για το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων, την ιδιοκτησία των φαρμακείων(!), την κατάργηση πρόωρων συντάξεων ( έχουμε συνταξιούχους ηλικίας …37 ετών στην Ελλάδα!), την ενοποίηση ταμείων( που δεν λύσαμε 75 χρόνια!), ή την λειτουργία των μαγαζιών την …Κυριακή! Μιλάμε για ένα σωρό γελοία θέματα που οι γελοίοι πολιτικοί που ψηφίζουν ένα κάρο γελοίοι Ελληνες δεν τα έλυσαν , και έπρεπε να φτάσουμε στην χρεωκοπία ! Ούτε ο αποτυχών κ. Σαμαράς ως πρωθ/γός μπόρεσε 2,5 χρόνια να διευθετήσει όσα διαβάσατε παραπάνω ….
Εν κατακλείδι , μπορεί να μην αρέσει αυτό που θα πω αλλά για ό,τι τραβάει ο δύσμοιρος αυτός τόπος ,ευθύνεται 100% η χαζοχαρούμενη μάζα των βολεμένων που από το 1981 κουνάει πλαστικές κουρελοσημαίες κάτω από τα προεκλογικά μπαλκόνια, κοιτάει μόνο την πάρτη της , το βόλεμά της και την πορτοφόλα της, ψηφίζει συστηματικά κλέφτες και ανίκανους, και έτσι κατέστρεψε την χώρα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου