Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

ΑΙΣΧΟΣ! Η ΑΦΡΑΓΚΗ ALPHA BANK "ΤΡΩΕΙ" ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ! ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ALPHA BANK...ΚΟΠΑΝΑΝΕ ΜΥΓΕΣ! ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΑΝ ΚΟΥΡΕΨΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!!!

ΚΑΝΤΕ ΑΓΩΓΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΤΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ...ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ!
Πέντε, ναι πέντε (5) υποκαταστήματα της Alpha Bank διαθέτει μόνον ο Χολαργός! Από τα 5 αυτά υποκαταστήματα, τα 3 βρίσκονται σε απόσταση...


700 μέτρων το ένα από το άλλο: ένα στην πλατεία Δημοκρατίας (πρώην Μεταξά) και άλλα δύο στην Λ. Μεσογείων! 
Τα άλλα δύο υποκαταστήματα βρίσκονται επί της οδού 25ης Μαρτίου, το ένα αντικριστά με το άλλο. Η απόσταση που τα χωρίζει είναι η οδός Ξανθίππου, δηλαδή μόνον 4 μέτρα! 
Τα 5 αυτά υποκαταστήματα έχουν όλα κι όλα 6 ταμεία για την εξυπηρέτηση του κοινού! Ουσιαστικά, κάθε υποκατάστημα διαθέτει μόνο ένα ταμείο εξυπηρέτησης! 
Είναι βέβαιον ότι αυτή η αθλια κατάσταση με την ALPHA BANK που διατηρεί εκατοντάδες υποκαταστήματα να...κοπανάνε μύγες, συμβαίνει και σε άλλες πόλεις. Μία τράπεζα καταποντισμένη -κυριολεκτικά- στο Χρηματιστήριο, με τη μετοχή της να αξίζει πολύ φθηνότερα από ένα κουλούρι Θεσσαλονίκης, διατηρεί υποκαταστήματα το ένα δίπλα στο άλλο, τα οποία είναι άνευ αξίας! Ο δείκτης στο Χρηματιστήριο δηλώνει καταφανώς την ευτελή αξία της Alpha Bank. Και όμως, κανείς από τους αρμόδιους δεν κλείνει για λόγους οικονομίας κανένα υποκατάστημα. Από πού πληρώνει τόσα ενοίκια, από πού πληρώνει τόσους υπαλλήλους, πώς πληρώνει τα τεράστια λειτουργικά της έξοδα; 
Τρώει τις καταθέσεις των πολιτών! Αυτό μόνο μπορεί να συπεράνει κανείς. Αφού η Alpha Bank διατηρεί αμείωτα τέτοια  λειτουργικά έξοδα, λες και δεν πέρασε η κρίση από πάνω της, αφού η ανακεφαλαιοποίηση που δόθηκε για να τη στηρίξει, έγινε...αέρας κοπανιστός, τότε το εύλογο συμπέρασμα είναι ότι...τρώνε τις καταθέσεις των πολιτών! 
Σύμφωνα δε με το άρθρο 398, ο υπαίτιος δολίας ή άλλως απλής χρεωκοπίας του δανειστή (οι πολίτες είναι δανειστές, έχουν δανείσει στη Alpha Bank τα λεφτά τους), τιμωρείται με φυλάκιση ενός έτους! 
Δεν ξέρει κανείς τι μπορεί να γίνεται στην Alpha Bank. Αν τυχόν έχουν προετοιμάσει το έδαφος για να χρεωκοπήσει και δι' αυτού του τρόπου να κουρευτούν οι καταθέσεις σας, λάβετε τα μέτρα σας πριν είναι αργά. Κάντε αγωγές σε βάρος της...

2 σχόλια:

  1. Είναι ο "παραγωγικός" ιδιωτικός τομέας πουστη ρίζει το κράτος και το δημόσιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε Παρατηρητά
    Στην καλοπροαίρετη προσπάθειά σας να κακολογήσετε την καλύτερη Ελληνική τράπεζα, αποκρύπτετε από το φιλοθεάμον κοινό σας βασικά πληθυσμιακά στοιχεία του Χολαργού. Η περιοχή της οδού 25ης Μαρτίου, ένθα τα 2 καταστήματα της Αλφα Μπανκ, είναι λίαν πυκνοκατωκημένη. Απόδειξις περί τούτου η διπλοκατοικία που βρίσκεται 7 νούμερα παραπέρα, επί της οδού 25ης Μαρτίου και στην οποία κατοικούν ~ 25 άτομα, με βάση τα επίσημα στοιχεία του εκλογικού καταλόγου, τα οποία έχετε επικαλεσθεί ο ίδιος εις το παρελθόν. Αρα μιλάμε για περιοχή πιο πυκνοκατωκημένη κι΄ από αυτό τούτο το Χονγκ Κονγκ !!! Συνεπώς, η Αλφα Μπανκ ορθώς πράττει όταν έχει 2 καταστήματα στην 25ης Μαρτίου, έστω κι' αν αυτά συντηρούνται "με ξένα κόλυβα" !!!
    Ααααααχαχαχαχαχαααα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή