Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ! ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ!

ΜΕ ΟΣΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟ! 
Τσίπρας και Καμμένος, στους 6 μήνες της διακυβέρνησης της χώρας έχουν βάλει την Ελλάδα σε έναν κυκεώνα από τον οποίο δεν πρόκειται να...

βγει! Ανείπωτη εθνική καταστροφή, με ευθύνη (πλέον) των δύο εταίρων της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι προ των πυλών. Τα όσα θα ζήσουμε τους επόμενους μήνες δεν θα έχουν προηγούμενο. Γονυπετείς ενώπιον των δανειστών οι Τσίπρας-Καμμένος θα υποχρεώνονται να υπογράφουν ό,τι τους δίνουν οι τοκογλύφοι της...τεταρτόϊκας! Ό,τι απαιτούν οι οικονομικοί δολοφόνοι της χώρας, οι Τσίπρας-Καμμένος θα λένε ΝΑΙ διότι πλέον δεν έχουν καμία κόκκινη-αμυντική γραμμή. Παρέδωσαν τα κλειδιά της χώρας στους δυνάστες μας. Θα δώσουν αεροδρόμια, θα κόψουν μισθούς και συντάξεις, θα εξαθλιώσουν-εξοντώσουν τους αγρότες, θα διαλύσουν τον τουρισμό από τα νησιά, θα χτυπήσουν κατάστηθα την ναυτιλία της Πατρίδος μας η οποία είναι πρώτη στον κόσμο και οι δανειστές θέλουν να την κατεδαφίσουν! Τράπεζες θα κλείσουν, οι λαθρομετανάστες θα διαλύσουν τη χώρα η οποία τον χειμώνα που έρχεται δεν θα μπορεί να ελέγξει την  κατάσταση!
Οι Τσίπρας-Καμμένος, με τη στάση τους και την εθνική καταστροφή που θα επιφέρουν, ουσιαστικά θα είναι σα να δικαιώνουν τους προηγούμενους καταστροφείς-δωσίλογους, τουτέστιν τους Παπανδρέου, Σαμαρά, Βενιζέλο! Η πρωτοφανώς καταστροφική πολιτική των Τσίπρα-Καμμένου θα κάνει να μοιάζουν με παιδική χαρά τα εγκλήματα των προηγούμενων! 

1 σχόλιο:

  1. ΖΗΤΩ Η 4η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ . ΖΗΤΩ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ . ΖΗΤΩ ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟ ΟΧΙ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΕΚΕΙΝΗΣ . ΤΑ ΟΧΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΤΑΞΑΔΕΣ . ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή