Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ! ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ!!!

Μετά από 5 εβδομάδες ανοίγει το Χρηματιστήριο Αθηνών, με τους επενδυτές να περιμένουν μια πολύ δύσκολη μέρα. Όπως αναφέρει το...

Reuters, η ανησυχία για την κατάσταση της ελληνική οικονομίας, μπορεί να φέρει και πτώση μέχρι και 20%.
"Η πιθανότητα να δούμε έστω και μία μετοχή να ανεβαίνει αύριο, είναι μηδενική", δήλωσε ο Τάκης Ζαμάνης, επικεφαλής της Beta Securities. Το Χρηματιστήριο θα ανοίξει για πρώτη φορά μετά τις 26 Ιουνίου, καθώς στη συνέχεια παρέμεινε κλειστό λόγω της επιβολής Capital Controls και το κλείσιμο των τραπεζών.
Στο επίκεντρο της πτώσης, αναμένεται να βρεθούν οι μετοχές των τραπεζών, λόγω της ανάγκης ανακεφαλαιοποίησης των χρηματοποιστωτικών ιδρυμάτων της χώρας μας.  "Η προσοχή θα είναι στις μετοχές των τραπεζών. Θα έχουν το μεγαλύτερο πρόβλημα, λόγω της επικείμενης ανακεφαλαιοποίησης", δήλωσε Έλληνας επενδυτής στο Reuters.
Σε κάθε περίπτωση, η διαδικασία θα είναι πρωτόγνωρη, καθώς αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η αντίδραση των επενδυτών, μετά την οικονομική περιπέτεια των τελευταίων εβδομάδων, κατά την οποία η Ελλάδα κινδύνεψε να τεθεί εκτός ευρωζώνης και η ελληνική οικονομία υπέστη τεράστιο πλήγμα, λόγω της επιβολής των Capital Controls.
news247.gr, (Πηγή φωτογραφίας: Sooc.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου