Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ! ΝΙΚΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ 64-61!

Εδώ και λίγα λεπτά η εθνική Ελλάδος στο μπάσκετ εφήβων είναι...


πρωταθλήτρια ομάδα στην Ευρώπη! Τα παιδιά μας (κάτω των 18 ετών) νίκησαν τους Τούρκους στον τελικό του Ευρωμπάσκετμε 64-61. Παρά το ότι βρέθηκαν στο ημίχρονο με 12 πόντους πίσω στο σκορ, κατάφεραν με αντεπίθεση διαρκείας στο 2ο ημίχρονο να γυρίσουν το παιχνίδι και να κερδίσουν τους σκληροτράχηλους Τούρκους! Μπράβο στα ελληνόπουλα, μας έκαναν περήφανους! 
Ζήτω η Ελλάδα!
Η φωτό, με την λήξη του αγώνα, οι παίκτες μας γίνονται ένα...κουβάρι!

2 σχόλια:

  1. Οι Έλληνες είναι εδώ και έδωσαν απαντήσεις και νίκησαν τους σκληροτράχηλους Τούρκους στο ευρωπαϊκό μπάσκετ στον Βόλο κάτω των 18! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! ΜΠΡΑΒΟ! ΠΩΡΩΣΗ!

    Οι Έλληνες πάντού βγαίνουν πρώτοι, παντού είναι στις καλύτερες θέσεις στην κατάταξη σε οποιοδήποτε άθλημα, στα γράμματα και στις τέχνες, στο σχέδιο, στην μουσική και ο κατολογος των επιτυχιών όλων των Ελλήνων είναι ατελείωτος! Μέχρι και ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος πήρε το χρυσό μετάλλιο για την καλή διοργάνωση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μπάσκετ κάτω των 18 που διοργανώθηκε στον Βόλο!!!

    Αυτά να τα βλέπουν στην μνημονιακή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ και όλοι οι άχρηστοι πολιτικάντηδες της φάπας με τα αποκόμματά τους που μας φέρνουν ΕΕ-ΔΝΤ-ΕΚΤ και λαθρομετανάστες για να μας πουν ότι η Ελλάς πάει... μπροστά ενώ πάει ολοταχώς προς τα πίσω και από πίσω και καταλήγουν στην στρόυγκα, στα σπήλαια και στους βόθρους! ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΙΩΝΙΕΣ ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας είναι σημαδιακή η επιτυχία των παιδιών μας στο μπάσκετ.
    Ας είναι η αρχή της αφύπνισης ,αυτών που μας οδήγησαν ,σ΄ αυτές τις καταστάσεις που ζούμε σήμερα.
    Υπάρχουν ΕΛΛΗΝΕΣ που αγαπούν την πατρίδα τους και θα το αποδείξουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή