Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

ΝΤΡΟΠΗ κα ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ: "ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟΣ Ο ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ"! ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΑΤΕ ΓΙΑ ΛΑΪΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ, ΣΗΜΕΡΑ Ο ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟΣ;;;

Προσέξτε την μετάλλαξη που μπορεί να υποστεί μια θεωρούμενη πατριώτισσα. Η κυρία Χρυσοβελώνη είναι η γυναίκα που πριν από μερικά χρόνια έκανε την αντίστασή της ως βουλευτής, σηκώνοντας...


πανό με το ΟΧΙ στις ψηφοφορίες των προηγούμενων μνημονιακών κυβερνήσεων! Μάλιστα, σε συνέντευξή της σε μας εδώ και στην "Ελεύθερη Ώρα" hζητούσε από τον κόσμο να εξεγερθεί και να κάνει την ειρηνική του επανάσταση για να ανατρέψει το νοσηρό σύστημα εξουσίας! 
Αυτά έλεγε η Μαρίνα Χρυσοβελώνη στις 17 Οκτωβρίου 2013! Έλεγε και πολλά άλλα...πατριωτικά. Όπως: 
  • «Καμία Μέρκελ δεν θα μπορούσε να πατήσει πόδι στην πατρίδα μας αν δεν υπήρχαν εντός των τειχών άνθρωποι έτοιμοι να συνεργαστούν μαζί τους και να κάνουν πράξη τις εντολές τους»
Σήμερα, η κα Χρυσοβελώνη θεώρησε..αναπόφευκτη κίνηση το...σκύψιμο στων εκβιασμό των δανειστών. Και χωρίς ντροπή λέει: «Η συμφωνία της 13ης Ιουλίου 2015 ανάμεσα στην ελληνική κυβέρνηση και τους εταίρους-δανειστές εγκαινιάζει αναμφισβήτητα μια νέα φάση για την ελληνική κοινωνία και τις πολιτικές δυνάμεις σε όλο το φάσμα του πολιτικού χάρτη. Ο συμβιβασμός ήταν ομολογουμένως δύσκολος, αλλά στις συγκεκριμένες συνθήκες όπου κυριάρχησε ο ωμός εκβιασμός του σκληροπυρηνικού γερμανικού κατεστημένου, κατέστη δυστυχώς αναπόφευκτος» επισημαίνει σε άρθρο της στην Κυριακάτική «Kontra News», η Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη.
Ντροπή, λέμε εμείς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου