Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

ΣΠΑΕΙ...ΤΑΜΕΙΑ Η ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ! ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΝ ΑΓΝΟΗΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΟΠΛΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ!

Ραχήλ Μακρή: Γιατί βρε τον αγνοήσατε τον άνθρωπο; Κοτζάμ υπουργός. Όλοι μαζί είστε τώρα. Τα σκουπίδια παραδίδονται στον Μπόμπολα, υπογράφει τα εξοπλιστικά που βρήκε από τον Σαμαρά-Βενιζέλο, κάνει...


και αυτός βόλτες όπως οι δικοί σας. Ντροπή στους τοπικούς άρχοντες ούτε ένα κόκκινο χαλί, κάτι λεκάνες με νερό να πλένετε τα πόδια μετά από την φοβερή συμφωνία που έκλεισαν αυτός ο Αλέξης και ο Θεός. 
"Κάποιοι κύριοι πρέπει να αντιληφθούν πως δεν φτιάχνουμε κέντρα εκπαιδεύσεως νεοσυλλεκτων στην Πελοπόννησο,αλλά αφήνουμε να λειτουργήσουν αυτά που ήδη υπάρχουν στην Μακεδονία . Η κατάργηση του Β’ σώματος στρατού και το κλείσιμο του Α’ ΣΣ ήταν λάθη. Υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι ύπαρξης τους". Φράγκος φραγκούλης.
Να σημειώσω οτι παρα την φιέστα επίσκεψη με ελικόπτερα του στρατού στην Δυτική Μακεδονία δεν έγινε λόγος και για το Α' σώμα που έκλεισε η προηγούμενη κυβέρνηση. Και ούτε πρόκειται βέβαια. Μαθαίνω οτι κάποια υψηλόβαθμα στελέχη που υπέγραψαν τα σαπάκια βρίσκονται στας Βρυξέλας με αμοιβές Ομπάμα ή κάνω λάθος;



Το ρεπορτάζ που αφορά στην αδιαφορία των τοπικών αρχών προς το πρόσωπο του Πάνου Καμμένου, είναι από το epiruscorner.gr:
Τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι δεν παραβρέθηκαν οι τοπικές αρχές στην ορκωμοσία της ΠΒΕ στην Τρίπολη, εξέφρασε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.
Ο υπουργός παραβρέθηκε στην ορκωμοσία των νεοσυλλέκτων οπλιτών της 2015 Δ' ΕΣΣΟ , την Πέμπτη 30 Ιουλίου, στην 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης της Πολεμικής Αεροπορίας στην Τρίπολη.

Σε δηλώσεις του για τις αλλαγές στις ένοπλες δυνάμεις μίλησε για αγνόηση στο πρόσωπό του από τη μεριά των τοπικών αρχών, αφού ούτε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης ούτε ο δήμαρχος Τρίπολης, παρόλο που προσκλήθηκαν δεν παραβρέθηκαν.

Εξέφρασε μία λύπη διότι όπως είπε, παρόλο που γίνονται προσπάθειες να διατηρηθούν κάποιες μονάδες, οι τοπικές αρχές τον αγνόησαν. Τόνισε ότι γίνονται μεγάλες προσπάθειες για παραμονή των κέντρων σε περιοχές που δεν υπάρχει πρόβλημα εθνικής ασφάλειας, όπως είναι η Τρίπολη, σε σχέση με άλλες περιοχές που έχουν και την ανάγκη των νεοσυλλέκτων όσον αφορά στα θέματα οργάνωσης της άμυνάς μας.

Εάν συνεχίσουν αυτή την τακτική, να δείχνουν ότι δεν ενδιαφέρονται, θα ξαναμελετήσουμε τη χρησιμότητα του Κέντρου Κατατάξεως αυτών των περιοχών. ΔEITE TO BINTEO


2 σχόλια:

  1. ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΕ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ;

    ΣΕ ΡΩΤΑΩ ΠΑΝΟΥΛΗ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΣΧΕΔΙΑ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η εβραια Ραχηλ μας το παιζει πατριωτης.Τωρα γελασαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή