Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

ΕΛΛΗ ΠΑΠΑΓΓΕΛΗ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕΞΥ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΡΟΥΦΑΕΙ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΑ: "Ο ΚΑΡΛ ΜΑΡΞ ΛΕΕΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ. ΑΠΟ ΤΑ 15 ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΕΡΡΙΨΑ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ..."!

Μπράβο στο κορίτσι. Όχι ντε και καλά για τις απόψεις που έχει, αλλά...

μπράβο για τις ανησυχίες της και το ότι διαβάζει. Δεν λανσάρεται ως γυναίκα για...κρεβάτι, όπως τόσες άλλες σέξυ που εμφανίζονται σε περιοδικά, στην TV ή το διαδίκτυο. Ανεξάρτητα αν η Έλλη Παπαγγελή έχει βγάλει πολλές γυμνές πόζες για γνωστά περιοδικά, φαίνεται ότι έχει ανησυχίες πολιτικές και όχι μόνο. Διαβάζει. Διαβάζει από μικρή ηλικία. Και το ότι διαβάζει πολλοί την χλευάζουν από το διαδίκτυο, θεωρώντας ότι δεν κάνει πέρα από τα ...γυμνά! 
Εμείς θεωρούμε ότι εκτός από εντυπωσιακή γυναίκα, έχει και άποψη. 
Διαβάζουμε το ρεπορτάζ από το Έθνος της Κυριακής που έδωσε συνέντευξη, αλλά και από το womantoc.gr, που προβάλλει το θέμα:
«Δεν  νιώθω ακροδεξια» τονίζει σε συνέντευξή της στο Έθνος της Κυριακής η Έλλη Παπαγγελή που προκάλεσε αυτή την εβδομάδα με ανάρτησή της στο Facebook, για το ρατσιστικό συμβάν στον ΗΣΑΠ. 
Η κ Παπαγγελή χαρακτήρισε το «Κεφάλαιο» του Καρλ Μαρξ, βλακείες, τονίζοντας ότι «Στα 15 μου χρόνια απέρριψα τον κομμουνισμό γιατί διάβασα το "Κεφάλαιο" του Καρλ Μαρξ και είδα ότι ο άνθρωπος λέει βλακείες. Τότε είπα ότι κομμουνίστρια δεν θα γίνω ποτέ. Διαβάζω τα πάντα, από τα άπαντα του οικονομολόγου Μ. Κρίσμαν μέχρι το "Φωτιά και Τσεκούρι" του Ευ. Αβέρωφ».

Όσον αφορά την ανάρτησή της στο Facebook σχετικά με τον υπάλληλο σεκιούριτι του ΗΣΑΠ και την ρατσιστική του συμπεριφορά σε βάρος του μετανάστη, τόνισε «Δεν νιώθω ακροδεξιά. Ανήκω στη λαϊκή Δεξιά και πιστεύω ότι η χώρα μπορεί να αντέξει μόνο ένα ποσοστό λαθρομεταναστών. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους νόμιμους μετανάστες».
Σε ερώτηση τι σκέφτεται όταν ανεβάζει ακραίες αναρτήσεις, η κ Παπαγγελή δήλωσε «Δεν έχω τίποτα στο μυαλό μου. Είμαι ανήσυχο μυαλό και μπορώ να συζητήσω από το Ασφαλιστικό και το ποδόσφαιρο μέχρι τη μόδα και το lifestyle».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου