Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

ΝΕΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΤΖΙΠ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ!!!

Από ΚΤΕΟ....

φέρεται να είχε περάσει πρόσφατα σύμφωνα με πληροφορίες το μοιραίο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο αδικοχαμένος Παντελής Παντελίδης.
Συγκεκριμένα, το αυτοκίνητο φέρεται να είχε περάσει από έλεγχο ΚΤΕΟ πριν από 10 ημέρες κάτι που ίσως αποδειχθεί χρήσιμο για τους πραγματογνώμονες που θα προσπαθήσουν να ρίξουν «φως» στα αίτια της τραγωδίας.
Όπως είχε μεταδώσει η HuffPost Greece, οι πραγματογνώμονες της Τροχαίας εξετάζουν το ενδεχόμενο να υπήρξε βλάβη στα φρένα ή να κόλλησε το γκάζι του τζιπ μάρκας Mercedes στο οποίο επέβαινε.
Και αυτό διότι στο οδόστρωμα δεν βρέθηκαν ίχνη φρεναρίσματος γεγονός που εγείρει ερωτήματα. Ανώτατος αξιωματικός της Τροχαίας είχε επισημάνει μάλιστα στη Huff Post Greece ότι «τα σενάρια αυτά εξετάζονται σε όλα τα θανατηφόρα τροχαία που γίνονται υπό αυτές τις συνθήκες. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι το επικρατέστερο σενάριο να συνέβη κάτι τέτοιο αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να το εξετάσουμε.
Υπενθυμίζεται ότι εκτός από τους πραγματογνώμονες της Τροχαίας το ίδιο ενδεχόμενο εξετάζουν τεχνικοί σύμβουλοι της οικογένειας Παντελίδη. 
news247. gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου