Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

ΠΡΟΔΟΣΙΑ! ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΚΑΦΗ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ!!! ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟ!

ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΜΕ ΤΙΣ...ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ!
Το ρεπορτάζ του Πάρι Καρβουνόπουλου στη σημερινή Real News δίνει τον δραματικό τόνο της παράδοσης του Αιγαίου στους Τούρκους. Τα τουρκικά πλοία, με τις πλάτες του ΝΑΤΟ αλωνίζουν στο Αιγαίο, το οποίο πλέον δεν ανήκει στην Ελλάδα, αλλά στους Τούρκους! 
Όπως αναφέρει ο Πάρις Καρβουνόπουλος, "η νατοϊκή ομάδα....


μετατρέπεται σιγά σιγά σε τουρκική". Ή Άγκυρα κατόρθωσε να βάλει και δεύτερη φρεγάτα να περιπολεί στην καρδιά του Αιγαίου. "΄Ετσι, πλέον, δύο από τα τέσσερα πλοία της δύναμης είναι τουρκικά! Την ίδια ώρα, σκάφη της τουρκικής Ακτοφυλακής...συνοδεύουν μετανάστες μέχρι τις παραλίες ελληνικών νησιών στο κεντρικό ανατολικό Αιγαίο, όχι όμως και στα Δωδεκάνησα, με αποτέλεσμα στο Καστελόριζο οι ροές προσφύγων μεταναστών να αυξάνονται ανησυχητικά"!

Σχόλιο δικό μας: Η Τουρκία, με την κάλυψη του ΝΑΤΟ και με την συναίνεση της ελληνικής κυβέρνησης θα...τσουβαλιάσει εκατοντάδες χιλιάδες ισλαμιστές στα ελληνικά νησιά, με συνέπεια να υπάρξει τέτοιος πρωτοφανής εποικισμός, που οι γηγενείς κάτοικοι να αποτελέσουν μειοψηφία πολύ σύντομα. Αυτό σημαίνει την πλήρη παράδοση και του Αιγαίου και όλων των νησιών, στην Τουρκία! 
ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΙΧΩΣ ΟΡΙΟ ΟΙ ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ!

2 σχόλια: