Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ! ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΓΕΦΥΡΑ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ! ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 150 ΟΙ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ!!! ΒΙΝΤΕΟ.

Τραγωδία: Κατέρρευσε γέφυρα στην Ινδία με δεκάδες νεκρούς και τραυματίες! Περισσότεροι από 150 οι παγιδευμένοι…
Τουλάχιστον 14 νεκροί, 70 τραυματίες και 150 οι παγιδευμένοι είναι ο τραγικός απολογισμός από την κατάρρευση ανισόπεδης οδογέφυρας κοντά στην Καλκούτα της Ινδίας. «Οι επιχειρήσεις διάσωσης συνεχίζονται και πολλοί άνθρωποι βρίσκονται ακόμη κάτω από τα συντρίμμια» δήλωσε αξιωματούχος της ινδικής εθνικής αρχής διαχείρισης καταστροφών.
gefira1
Η γέφυρα ήταν υπό κατασκευή τα τελευταία πέντε χρόνια και, σύμφωνα με το CNN, όταν κατέρρευσε, έπεσε πάνω σε διερχόμενα οχήματα. Πυροσβέστες και κάτοικοι προσπαθούν με γυμνά χέρια να διασώσουν τους παγιδευμένους.
gefira3
Σε τηλεοπτικές εικόνες που προκαλούν σοκ εικονίζεται ένα ματωμένο χέρι να προβάλλει κάτω από ένα μεγάλο σιδερένιο δοκάρι. Άνθρωποι προσπαθούν να περάσουν μπουκάλια με νερό σε επιζώντες που είναι παγιδευμένοι κάτω από τα συντρίμμια.

«Η κατάσταση είναι φοβερή. Αυτή τη στιγμή κανένας δεν γνωρίζει πόσοι άνθρωποι είναι παγιδευμένοι», είπε στον τόπο του δυστυχήματος ο Ράιχαντ Μόχτα, ένας αστυνομικός.
Αυτόπτης μάρτυρας είπε στο πρακτορείο Ρόιτερς ότι τραυματιοφορείς προσπάθησαν να απελευθερώσουν ανθρώπους από ένα μικρό λεωφορείο-ταξί που συνετρίβη κατά την κατάρρευση.
Βίντεο:


katohika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου