Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

ΑΡΑΒΙΚΟ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΣΤΟ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!

γράφει ο Νίκος Β. 

Αθήνα Λυκαβηττός, Μάρτιος 2016. Ειδυλλιακή η θέα της Αθήνας με παρασκήνιο τον Παρθενώνα και το Παναθηναϊκό στάδιο. Αυτό το σημείο...



επέλεξε μία αραβική οικογένεια για να εορτάσει την άφιξή της στην Χοτσποτλαντ, την γη της ευρωπαϊκής επαγγελίας των οκνηρών και παραπλανημένων επήλυδων ισλαμιστών εξ' ανατολών. 

Δείτε το βίντεο και αναρωτηθείτε τι κοινό μπορούν να έχουν οι Έλληνες με τους Άραβες, οι Χριστιανοί με τους Μουσουλμάνους, πολιτιστικά και αισθητικά, εκτός από τον ανατολίτικο ρυθμό της μουσικής. Μήπως για αυτό η Ευρώπη μαζί με την Τουρκία αποφάσισαν να σταθμεύσουν τους Άραβες λαθρομετανάστες στην χώρα μας; Λέτε να ευθύνεται για αυτό η προτίμηση των Ελλήνων στο τσιφτετέλι; 



Καλώς τους δεχτήκαμε ή μήπως όχι; Πολύ φοβούμαι πως η χαρά των νέων "λαθροπολιτών" ισούται με μαθηματική ακρίβεια με την απελπισία των γηγενών Ελλήνων. Κατά την γνώμη μου δεν φταίνε οι λαθρομετανάστες, αλλά τα παγκόσμια κέντρα που υποκινούν τον εποικισμό της Ελλάδας και της Ευρώπης για να εξασφαλίσουν φθηνά εργατικά χέρια και σε βάθος χρόνου να αλλοιώσουν την φυλετική ομοιομορφία των ευρωπαϊκών εθνών. 

Στην πορεία μου για την κορυφή του λόφου ξεκόλλησα αρκετά αυτοκόλλητα "αναρχικών" ομάδων που καλωσόριζαν τους "πρόσφυγες" και τις οικογένειές τους στα αγγλικά. Διαπίστωσα πως οι "αντιφά" ομάδες αυτές δεν ήταν ντόπιες αλλά ξένες, "αναρχικοί τουρίστες" από την Ευρώπη και αλλού που επισκέπτονται τους μήνες αυτούς την Ελλάδα. Προφανώς πρόκειται για μέλη ξένων ΜΚΟ που επισκέφτηκαν τον Λυκαβηττό κάνοντας διάλειμμα από την αλληλεγγύη και την ανθρωπιστική τους προσφορά στα Χοτσποτ της πρώτης φορά αριστεράς. Η μάχη είναι χαμένη για τους Έλληνες αφού έχει προδοθεί εκ των έσω. Ας ελπίσουμε πως θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για να κερδίσουμε τον πόλεμο.

λυκαβηττός 2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου