Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Ο ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ: "Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΕΝ ΣΥΓΚΑΤΑΛΕΓΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΑΞΑΤΕ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ..."

ΠΡΟΣ
To Δήμαρχο Παπάγου Χολαργού κ. Ηλία Αποστολόπουλο
 
Κοιν: Περιφερειάρχη Αττικής κ. Ρένα Δούρου
Αντιπεριφειάρχη Βορείου Τομέα κ. Γ. Καραμέρο
 
Κύριε Δήμαρχε
 
Επειδή μας έχετε εκπλήξει πια με την σειρά εικονικών....



εκδηλώσεων, δράσεων και δελτίων τύπου που δημοσιεύετε με μοναδικό όπως φαίνεται αποτέλεσμα την φωτογράφηση των στελεχών της δημοτικής αρχής.
Επειδή στις 4 και στις 12 Μαρτίου ανακοινώσατε πρωτοβουλίες - δράσεις του Δήμου για την συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης  για τα Κέντρα Φιλοξενίας Προσφύγων και βέβαια δημοσιεύτηκαν αφίσες και σειρά φωτογραφιών στο facebook με στελέχη της διοίκησης δίπλα σε γεμάτα καροτσάκια με τρόφιμα.
 
Και επειδή στην ενημέρωση που έκανε η Περιφέρεια Αττικής και το Κέντρο Διαχείρισης ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες αναφέρονται οι δήμοι που πρόσφεραν υλικό και δεν συγκαταλέγεται ο δήμος μας σ΄αυτούς…
 
Θα ήθελα να με ενημερώσετε.
 
Ποιό υλικό και σε ποιές ποσότητες συλλέχτηκε.
Πού καταγράφηκε αυτό το υλικό και με ποιον αριθμό πρωτοκόλλου έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η απόδοσή του στους δικαιούχους (παρακαλώ να μου αποστείλετε τον πίνακα).
Πού παραδόθηκε αυτό το υλικό και με ποιό αποδεικτικό έγγραφο παραλαβής.
Γιατί το Κέντρο Διαχείρισης ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες δεν αναφέρει το δήμο μας;
 
Με εκτίμηση
 
Χάρης Κουγιουμτζόπουλος
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης
Συνεργασία για τις 8 Προτάσεις

ΧΑΡΗΣ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ

9 σχόλια:

  1. Μόνο οι φωτογραφίες με τις πενηντάρες γκόμενες έμειναν Χάρη. Ποιος αδειάζει να ασχοληθεί με τους πρόσφυγες. Τι ψάχνεις να βρεις. Μια χαρά τα διαχειρίζεται ο Λιάκος !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τους Έλληνες άστεγους και φτωχούς η αριστερά του βρομο ΣΦΥΡΙΖΑ τους έχει ξεγράψει και τους έχει τσακίσει στα χαράτσια και στους ληστρικούς φόρους με την συγκατάθεση και του κυρίου Κουγιουμτζόπουλου αρπάζοντας μισθούς και συντάξεις εκατ. φτωχών Ελλήνων για να τα δώσει σε ισλαμοφασίστες ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ οι οποίοι μία μέρα θα αιματοκυλήσουν την Ελλάδα σφάζοντας αθώους ανθρώπους . Κύριε Κουγιουμτζόπουλε η πλειψηφία των Ελλήνων σας έχει σιχαθεί . Τασκοτεινά σας σχέδια ισλαμοποίησης της χώρας δεν θα περάσουν . Υπάρχουν αμέτρητες καταγγελίες για αριστερές ΜΚΟ που έχουν αρπάξει εκατ. Ευρω από τα Δημόσια Ταμεία δήθεν για τους πρόσφυγες και οι αρμόδιοι αδιαφορούν . ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελικά εσύ με τις πενηντάρες γκόμενες είσαι συριζαίος και μεγάλος Μ............ς και μας το έκρυβες . Πρέπει να είσαι και μεγάλο σουρωτήρι ......... Ρε βλάκα ο σκατο συριζα σε έχει πηδήξει στους φόρους και εσύ μας λες μ.........ς για λαθρομετανάστες . Ξύπνα ΟΡΝΙΟ ξύπνα μην σε βολέψει κανένας λαθρο αφγανο πίθηκος και θα σκούζης σαν ξεφωνιμένη πενηντάρα του συριζα .

      Διαγραφή
    2. Το γνωστό τσιράκι του Λιάκου ξαναχτυπά ! Τώρα τσίμπησες πενηντάρικο επεοδή ανέβηκε το λεξιλόγιό σου και βρίζεις. Έτσι είναι η ταρίφα. Εικοσαρικάκι για απλή κριτική πενηντάρικο για βρισίδια. Σε καλή μεριά. Αφου είσαι τόσο φτηνός . Την άλλη φορά ζήτα κάτι παραπάνω. Ο Λιάκος είναι καρμίρης αλλά αν του δείξεις πόσα σκατά βγάζει το στόμα σου θα δώσει κάτι παραπάνω.

      Διαγραφή
    3. Η Ελλάδα είναι μέσα στις 7 χώρες που το επόμενο χρονικό διάστημα ισλαμοφασίστες λαθρομετανάστες θα την κάνουν Κούγκι όπως λέει και ο Καμμένος .

      Διαγραφή
  3. Αυτά τα αίσχη που κάνουν οι λαθρομετανάστες στην Ειδομένη με ληστείες και επιθέσεις εναντίον γυναικών και μικρών παιδιών κανείς οικογενειάρχης δεν θέλει να γίνουν στον Δήμο μας εκτός από τους ανθέλληνες αριστερούς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έρχεται ΚΟΛΑΣΗ ΚΑΙ ΧΑΟΣ στην Πατρίδα μας από τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ . θΑ ΣΦΆΖΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ . Θα κάνουν την Ελλάδα ΚΟΎΓΚΙ . Τον Χολαργό θα τον λεηλατήσουν και θα κάψουν τον Υμηττό . Να μην πατήσει λαθρομετανάστης στον Χολαργό . Άι στο διάολο βρομο συριζαίοι εσείς και ο ΓΕΝΙΤΣΑΡΟς Τσίπρας . ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟΦΕΡΤΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εσύ ο συριζαίος λαθρομετανάστης με τις πενηντάρες γκόμενες έχεις δει τζιχατζιστές να κόβουν κεφάλια ; Για πρόσεχε μην βρεθείς καμιά μέρα προ εκπλήξεων . Εμένα μου αρέσουν και οι πενηντάρες και οι σαραντάρες και οι τριαντάρες . Εκεί στον συριζα μα τα σύμφωνα συμβίωσης και τα αντιρατσιστικά πηδάει ο ένας τον άλλον .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιός συριζαίος λαθρομετανάστης και πίπες μπλε. Τα τσιράκια του Λιάκου επειδή δεν έχουν επιχειρήματα αποκαλούν όλους συριζαίους. Εγώ παπαγάλε με μαδημένα φτερά είμαι πιο δεξιός από σενα και βρίζω καθημερινά τους κωλοσυριζαίους. Αυτο όμως δεν σημαίνει ότι θα υποστηρίζω και τον πιο άχρηστο δημαρχο όλων των εποχών που το μόνο που κάνει είναι να φωτογραφιζεται με πενηνταρες πατσουρογκόμενες. Άντε τώρα στο κλουβί σου και το τσίμπησες πάλι το εικοσαρικάκι για να βρίσεις.

      Διαγραφή