Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

"ΦΑΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤ@@ ΣΟΥ ΛΑΕ" ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ! Η ΕΛ-ΠΗΔΑ ΕΡΧΕΤΑΙ! Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ ΧΡΕΩΝΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΕ 3 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΣΧΡΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΥΜΝΟΥΣ-GAY ΒΕΛΓΟΥΣ!!!

"Φάε την που@@@ σου λαέ"
Σύριζα ξανά η ελπίδα έρχεται.
3.000.000 εκ ευρω στοίχισε αυτό το έκτρωμα.
Τα πληρώνει όλα αυτά ο ελληνικός λαός..για να βλέπεις πο@@@ες..εργα.
ΚορΌιδααα..ψηφίστε..ότι σας λένε τα γκάλοπ..η cia k η πρεσβεία.

3 εκατ. Ευρώ. 

Ο υπουργός Μπαλτάς αφού χορήγησε με ζεστά και μετρητά ευρώ των Ελλήνων φορολογουμένων το ελληνικό φεστιβάλ έφερε τον Βέλγο να τα διαχειρίζεται και να πληρώνει Βέλγους καλλιτέχνες για να μας διδάξουν τον φοβερό πολιτισμό τους και ως αποικιοκράτες να ζήσουν γιατί το Κογκό είναι πολύ μακρυά και τα μάζεψε όλα ο βασιλιάς τους ο Λεοπόλδος.
από τον Takis Mitropoulos (τίτλος: τροποποιημένος από εμάς)

15 σχόλια:

  1. Φίλε μου Μάκη, εγώ στο είπα ήδη.
    Επιτέλους! Γίναμε Ευρωπαίοι (με άλλα φωνήεντα) και με σημαία του Βελγίου έξω από το Ηρώδειο.
    Και βάζουμε ένα στοίχημα, ότι τον Αύγουστο που θα ανεβεί αυτή η παράσταση στην Επίδαυρο, δεν θα πέφτει καρφίτσα;
    Εξέδωσε και ανακοίνωση το Υπουργείο Πολιτισμού. Απόλυτα ικανοποιημένος ο κος Υπουργός με την επιλογή του.
    Εμ βέβαια! Σιγά μη δεν ήταν ικανοποιημένος!
    Πλήρωνε Έλληνα για να βλέπεις την κατρακύλα σου!

    Μ.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τρίζουν τα κόκκαλα του Καρόλου Κουν....Τέχνη για τα σκουπίδια...Που καταντήσμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι δεν καταλαβαίνετε, μέσα σε όλα τ΄ άλλα, οι αχρείοι τσιπροκαμμένοι, ξεπούλησαν και το Ηρώδειο και την Επίδαυρο στους τοκογλύφους-δανειστές. Προφανώς, στην προκειμένη περίπτωση, "πλειοδότησαν" οι Βέλγοι, οπότε από την στιγμή που αυτά τα δύο θέατρα "τους ανήκουν", θα ανεβάζουν ό,τι παπαριά θέλουν και θα διορίζουν όποιον ανώμαλο καλλιτεχνικό διευθυντή θέλουν. Τους προικίσαμε και με 3 εκατομμυριάκια, για να "ανεβάζουν" τις μαλακίες τους, να κάνουν το κέφι τους και να τα οικονομήσουν στα σίγουρα, γιατί μπορεί και να "παίζουν" τις μαλαπέρδες τους, μπροστά σε άδειες κερκίδες! Τουλάχιστον να έχουν προπληρωθεί για τον ... "κόπο τους", οι βελγοτρομπαμενς!!!
    ΜΕΝΙΠΠΟς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι συριζαίοι γνωρίζουν άριστα το παιχνίδι "ότι ψηφίζεις... παίρνεις!".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι δυνατόν να υπάρχουν Έλληνες οικογενειάρχες που να στηρίζουν αυτό το ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΑΝΩΜΑΛΩΝ του ΣΥΡΙΖΑ που ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ τον Πολιτισμό της Πατρίδος μας και την χώρα μας διεθνώς ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ντροπή σας αλήτες συριζαίοι . Ντροπή σας . Τι άλλο θα δούμε με κυβέρνηση συριζα ανελ...... Ντροπή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πάντως εγώ, όσους ξέρω που ψήφισαν αυτό το σταλινικό μόρφωμα ανώμαλων του ΣΦΥΡΙΖΑ, ούτε Έλληνες νιώθουν (απλά είναι Έλληνες διότι έτυχε και γεννήθηκαν εδώ) ούτε οικογενειάρχες με την ορθή έννοια του όρου είναι.

    Κύριε Μένιππε, εγώ στοιχηματίζω ότι οι κερκίδες ΔΕΝ θα είναι άδειες!

    Μ.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιθανόν οι "κερκίδες" να μην είναι άδειες και να έχεις δίκιο φίλε/η Μ.Δ. Βλέπεις, πήξαμε στους θολοκουλτουριάρηδες αριστερούς του Κώλου και της αρπαχτής, που θα σπεύσουν να δουν το "θέαμα της παλλόμενης τσουτσούνας", ομοφυλόφιλους που παρελαύνουν σε κεντρικούς δρόμους πόλεων και μέχρι τώρα δεν τους "γιαουρτώνει" κανείς, με αποτέλεσμα να αποθρασύνονται όλο και περισσότερο! Εφαρμόζουν σε πλήρη ανάπτυξη το Δόγμα του Σοκ στην Πατρίδα μας, έως ότου να μας εξαθλιώσουν και να μας αφελληνίσουν εντελώς και ταυτόχρονα απαξιώνουν τα ήθη μας, τις παραδόσεις μας, την προσήλωσή μας στους αρχαίους προγόνους μας...!
      Θα αφήσουμε τον εσμό από αυτά τα πολιτικά απορρίμματα να μας "διαφεντεύουν" για πολύ καιρό ακόμα;
      Ο Πνευματικός και θεατρικός κόσμος πρέπει να αντιδράσει, εκτός και αν έχουν διαβρωθεί...τα πάντα, οπότε όλο αυτό το σκουπιδαριό που μας κυβερνά(;) εν τέλει πέτυχε τον "σκοπό του" και γίναμε όλοι οι Έλληνες υπηρέτες τους(;) πράγμα που δεν το πιστεύω, γιατί ακόμα αντιδρούμε οι ΓΝΗΣΙΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ στην ΑΝΩΜΑΛΗ φύση και θέση ιδεοληψία τους!!!
      ΜΕΝΙΠΠΟς

      Διαγραφή
  8. Τρίζουν τα κόκαλα των Ελλήνων της Ελλάδος του Πολιτισμού και των Παραδόσεων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώμαλοι και υπάνθρωποι στελεχώνουν το φασιστικό κατασκεύασμα του συριζα . Είναι η ντροπή του ανθρώπινου είδους σε όλο τον κόσμο . Αυτά που κάνουν δείχνουν διαστροφή σε κάθε πανανθρώπινη αξία . ΘΕΑΝΩ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θέλω να ρωτήσω αυτόν τον ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΝΤΕΝΕΚΕ τον ΨΕΥΤΟΤΣΑΜΠΟΥΚΑ που βρίζει χυδαία [ο οποίος μια μέρα θα φάει πολύ ξύλο και θα μείνει ΜΙΣΟΣ ] και ΑΝΩΝΥΜΑ όποιον λέει ελεύθερα την γνώμη του , γιατί ρε βλάκα Θρασύδειλε τώρα που οι ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ισοπεδώνουν τα πάντα σε αυτή την χώρα , γιατί ρε σάπιο κρέας δεν μιλάς ; Μόνο ΑΝΩΝΥΜΑ ξέρεις να κάνεις τον τσαμπουκά ΦΛΩΡΕ ΤΡΥΠΙΕ ΝΤΕΝΕΚΕ ; Μίλα ΡΕ ΜΑΛΙΚΙΣΜΕΝΕ ΡΑΓΙΑ ΒΡΟΜΟ ΓΚΙΑΟΥΡΗ . Μίλα ρε ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ ΤΟΥ ΑΛΗ ΠΑΣΑ εάν έχεις τσίπα μέσα σου ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ . Θα σε πηδήξουν οι Αφγανοί και δεν θα πάρεις είδηση ΜΙΑΣΜΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έπρεπε να έχει γίνει σεισμός και να έχουν ξεσηκωθεί δεκάδες χιλιάδες Έλληνες με τους ξεφτιλισμένους απάτριδες συριζαίους . Να τους φάμε Ζωντανούς . Μην περιμένεις φίλε από ξεφωνιμένες λούγκρες να πάρουμ θέση .

      Διαγραφή
    2. Διέλυσαν τα πάντα τα καθάρματα του συριζα ανελ . Δεν θα αφήσουν τίποτα όρθιο . Η μόνη λύση είναι ο στρατός .

      Διαγραφή
  11. Αυτά τα καθάρματα της αριστεράς πρέπει μια μέρα να πληρώσουν ακριβά τα εγκλήματα τους ενσντίον του Ελληνισμού .

    ΑπάντησηΔιαγραφή