Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

"ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΣΕ 2-5 ΧΡΟΝΙΑ. ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ HOT SPOT ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ...! ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΓΕΣ! Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΙΜΙΑ, ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ"! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ!!!

Η καταστροφή από τους προδότες πολιτικούς συνεχίζεται και επιταχύνεται! Άνθρωπος που βρίσκεται μέσα στο ΓΕΣ, γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα, μας είπε: 
"Η απώλεια της Θράκης πρέπει να θεωρείται δεδομένη μέσα στα επόμενα...

2-5 χρόνια! Σήμερα μπουκώνουν με hot spots όλη την Ελλάδα εκτός από τη Θράκη., Αυτό είναι για τα μάτια του κόσμου-προς το παρόν. Ετοιμαστείτε σε λίγο καιρό να δείτε hot spot να δημιουργείται και στη Θράκη, Αυτό και μόνο θα αποτελέσει την ταφόπλακα της περιοχής και θα οδηγήσει στην απώλεια της Θράκης, Με τη δημιουργία hot spot στη Θράκη, οι μουσουλμάνοι θα αποκτήσουν και πληθυσμιακό προβάδισμα σε σχέση με τους χριστιανούς και τα επεισόδια θα ενταθούν. Ήδη επεισόδια βλέπετε ότι άρχισαν με τους μουσουλμάνους σε Πειραιά, Ειδομένη, τα οποία διαρκώς θα επεκτείνονται. Φαντασθείτε τι έχει να γίνει στη Θράκη, με την Τουρκία να έχει ήδη βάλει...πόδι! 
Μετά την προδοσία της Κύπρου και την απώλεια του μισού νησιού, μετά την προδοσία στα Ίμια και τις γκρίζες ζώνες, μετά το ξεπούλημα της Μακεονίας, έρχεται η απώλεια και της Θράκης μας. Τα γνωρίζουν αυτά στο ΥΠΕΘΑ. Μην νομίζετε ότι δεν τα γνωρίζουν. Η...καρέκλα βλέπετε..."!

2 σχόλια:

  1. Γιαυτό κάποια παιδιά ,νέα σε ηλικία άτομα ,ξεκίνησαν από την Αθήνα και το τετραήμερο της 25ης Μαρτίου ,βρέθηκαν στην Θράκη ,στις Σάπες ,Διδημότειχο ,Μικρό Δέρειο ,για να εμψυχώσουν τους εκεί ευρισκομένους Έλληνες.
    Έκαναν αυτό που έπρεπε, να κάνουν κάποιοι άλλοι...
    Μόνοι τους ,με δικά τους έξοδα , 18 νέοι άνθρωποι κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες ,ήταν εκεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου 1821.
    Την πρωτοβουλία τους χαιρέτησαν με ενθουσιασμό ,οι τοπικές αρχές της περιοχής ,με εγκάρδιες προσφωνήσεις και χτυπώντας χαρμόσυνα τις καμπάνες των εκκλησιών.
    Είθε και άλλοι να μιμηθούν το παράδειγμά τους ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και εσεις ρε στρατιωτικοι του κωλου τι κανετε για αυτο; αντι να τους καθαρισετε τους προδοτες εσεις βαρατε προσοχη σε ολους αυτους τους ανθελληνες και τους αστρατευτους ουτε για φτυσιμο δεν ειστε .Ειμαι απο τη θρακη και ας τολμησουν οι βρωμοτουρκοι μπορουμε και εμεις να βρουμε οπλα υπαρχουν κατι κουκλες ρωσικες που σε εξαφανιζουν .Αλλα σε δυο και πεντε χρονια ποιος ξερει τι θα γινει μπορει αυτα τα κομμουνια να ειναι παλουκωμενα σε πασσαλο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή