Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

ΕΙΝΑΙ ΧΟΥΝΤΟΦΑΣΙΣΤΕΣ!!! ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΚΡΙΝΑΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ, ΑΛΛΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΝΕΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ-ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ!

Γράφουν στα παλιά τους παπούτσια τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης! Γι'αυτούς δίκαιο είναι το δίκαιο της Μέρκελ, του Σόιμπλε και του ΔΝΤ! Ναι, σε αυτούς που έλεγαν "Go home Merkel", τούς έδωσαν για σπίτι τους την Ελλάδα, τη Δικαιοσύνη της και για σκλάβους όλους τους Έλληνες! 
Τέτοιος φασισμός δεν ξανάγινε! Μετά μιλάνε για χούντα και φασισμό, δείχνοντας προς τον Παπαδόπουλο ή τον Μεταξά! Αυτοί είναι οι χειρότεροι χουντοφασίστες που πέρασαν από τον τόπο! 
Το ΣτΕ έχει αποφανθεί (επί εποχής Σαμαρά αλλά και αργότερα) ότι οι ...

περικοπές των συντάξεων ήταν αντισυνταγματικές ζητώντας να επιστραφούν πίσω στους συνταξιούχους! Θυμάστε τι έγινε με τους απόστρατους των ενόπλων δυνάμεων. Έπρεπε να είχε αρχίσει η επιστροφή των χρημάτων τους...
Τρίχες! Τι και αν βγήκε νέα απόφαση από το ΣτΕ τον περασμένο Σεπτέμβριο; Δείτε τι έλεγε η δεσμευτική αυτή για την κυβέρνηση Τσίπρα, απόφαση: "Η ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας έκρινε ότι οι μειώσεις στις κύριες και επικουρικές συντάξεις που επιβλήθηκαν την 01-01-2012 και την 01-01-2013 είναι αντισυνταγματικές και ότι οι τότε κυβερνώντες δεν είχαν προβεί στην απαιτούμενη μελέτη, προβαίνοντας αυθαίρετα στις περικοπές των συντάξεων όλων των δικαιούχων".
Αντί λοιπόν η κυβέρνηση Τσίπρα να εφαρμόσει την απόφαση του ΣτΕ, την έγραψε στα παλιά της παπούτσια και εφαρμόζει την εντολή των τοκογλύφων για νέες ραγδαίες μειώσεις των συντάξεων! Είναι φασίστες ή δεν είναι; 

2 σχόλια:

  1. Σταλινοφασίστες είναι οι ξεφτιλισμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρε κρέμασμα στο Σύνταγμα!!!όλα τα αρχιλαμόγια!! οι ανθέλληνες!!ρε κάποιος πατριώτης στρατηγός, που έχει τα όπλα, να μπει μπροστά;;;μπα δυστυχώς στα τέσσερα και αυτοί!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή