Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΘΕΡΙΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ! ΚΑΙ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...

ΔΕΥΤΕΡΑ 8/8, ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ 9/8 ΚΑΙ ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΘΕΡΙΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ «ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ»  ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ "ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΩΤΣΗΣ" (πρώην Σπυρούδη οδός Σπάρτης 1 και Θεμιστοκλέους )


Δευτέρα 8/8 & Τρίτη 9/8 στις 9.00 το βράδυ

Το....

μεγάλο ταξίδι της Ζαράφα 

Παιδική ταινία – μεταγλωττισμένο
 Animation 2012 | Έγχρ. | Διάρκεια: 78'
Γαλλική ταινία, σκηνοθεσίαΡεμί Μπεζανσον, Ζαν – Κριστόφ Λι 
Κάτω από ένα δέντρο μπαομπάμπ ένας σοφός παππούς διηγείται μια ιστορία στα παιδιά που έχουν μαζευτεί γύρω του: την ιστορία της αιώνιας φιλίας μεταξύ του Μάκι, ενός αγοριού 10 ετών από την Αφρική και της Ζαράφα, μιας ορφανής καμηλοπάρδαλης, που ο Πασάς της Αιγύπτου αποφάσισε να στείλει σα δώρο στον Βασιλιά της Γαλλίας, Κάρολο X. Ο Χασάν, ο Πρίγκιπας της ερήμου, εξουσιοδοτημένος από τον Πασά, αναλαμβάνει να παραδώσει τη Ζαράφα στην Γαλλία. Όμως ο Μάκι, έχει αποφασίσει να κάνει τα πάντα για να εμποδίσει τον Χασάν να πετύχει τον στόχο του και ρισκάρει ακόμη και τη ζωή του προκειμένου να φέρει την αγαπημένη του φίλη καμηλοπάρδαλη πίσω στην πατρίδα της και το φυσικό της περιβάλλον!
 Πανέμορφο, παραδοσιακό κινούμενο σχέδιο, μια πολιτικά σκεπτόμενη αλλά και γεμάτη τρυφερότητα και χιούμορ ταινία, βασισμένη στην αληθινή ιστορία του ταξιδιού της πρώτης καμηλοπάρδαλης που έφτασε στην Ευρώπη.
  
Δευτέρα 8/8 & Τρίτη 9/8 στις 11.00 το βράδυ
Ριφιφί
 Αστυνομική 1954 | Ασπρόμ. | Διάρκεια: 122'

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Ζιλ Ντασέν  
με τους: Ζαν Σερβέ, Καρλ Μένερ, Ρόμπερτ Μάνουελ, Ζανίν Νταρσέ 


Ύστερα από πέντε χρόνια στη φυλακή, ο Tony Stéphanois συναντά τους αγαπημένους φίλους του Jo και τον Ιταλό Mario Ferrati που τον προκαλούν να ληστέψουν κοσμήματα από τη βιτρίνα του κοσμηματοπωλείου Mappin & Webb Ltd. Εκείνος όμως αρνείται.
Ο Tony βρίσκει την πρώην φιλενάδα του, τη Mado, να έχει γίνει η ερωμένη του γκάνγκστερ ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου, L' Âge d' Or, Louis Grutter, και την ταπεινώνει χτυπώντας την και απογυμνώνοντάς την από τα κοσμήματα και τη γούνα της. Έπειτα τηλεφωνεί στους φίλους του και τους προτείνει να ληστέψουν το χρηματοκιβώτιο του κοσμηματοπωλείου. Καλούν τον διαρρήκτη ειδικό στα χρηματοκιβώτια Cesar να μπει στην ομάδα τους και σχεδιάζουν την τέλεια ληστεία. Το σχέδιο στέφεται με επιτυχία, όμως ο Δον Ζουάν Cesar θα γίνει η αιτία τα πράγματα να πάρουν άσχημη τροπή.

Τετάρτη 10/8  στις 9.00 & 11.00 το βράδυ
Η κόμισα της Σαγκάης
Αμερικανοαγγλική ταινία, σκηνοθεσία Τζέιμς Άιβορι  με τους:Ρέιφ Φάινς, Νατάσα Ρίτσαρντσον, Βανέσα Ρεντγκρέιβ 
  
Η είσοδος είναι ελεύθερη με προαιρετική προσφορά ειδών για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου