Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ! ΕΚΤΟΣ ΤΟ MEGA! ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 9 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ 4 ΑΔΕΙΕΣ....

Σύμφωνα με τις αποφάσεις που αναρτήθηκαν την...

Πέμπτη στην ιστοσελίδα της ΓΓΕ δεκτές έγιναν οι προσφυγές:
- της DIMERA MEDIA INVESTMENTS LIMITED, συμφερόντων του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη
- της εταιρείας ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΠΑΡΟΧΟΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (ITV CP) κυπριακών συμφερόντων
Αντίθετα απορρίφθηκε η προσφυγή του MEGA. Βάσει των αναρτήσεων στην ιστοσελίδα της ΓΓΕ απορρίφθηκαν όλες οι άλλες προσφυγές που κατατέθηκαν.
Οριστικοί κατάλογοι συμμετοχής στη δημοπρασία και αποκλεισμού από την περαιτέρω συμμετοχή στη διαγωνιστική διαδικασία
Η Πενταμελής Ειδική Επιτροπή Διενέργειας Διαγωνισμού για τη χορήγηση των τεσσάρων (4) αδειών παρόχων περιεχομένου επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής ευρυεκπομπής ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας ενημερωτικού προγράμματος γενικού περιεχομένου για μετάδοση υψηλής ευκρίνειας (high definition) με έγγραφό της (Α.Π.: 40/11-8-2016) προς στον Γενικό Γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας κ.Ελευθέριο Κρέτσο, διαβίβασε τον οριστικό κατάλογο των υποψηφίων που πληρούν τις νόμιμες προϋποθέσεις συμμετοχής στη δημοπρασία, καθώς και τον κατάλογο των υποψηφίων που αποκλείονται από την περαιτέρω συμμετοχής τους στη διαδικασία για τη χορήγηση των τεσσάρων (4) αδειών παρόχων περιεχομένου επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής ευρυεκπομπής ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας ενημερωτικού προγράμματος γενικού περιεχομένου για μετάδοση υψηλής ευκρίνειας (high definition).
Εννέα θα είναι τελικά οι υποψήφιοι που θα συμμετέχουν στον διαγωνισμό για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες καθώς, όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, έγιναν δεκτές οι προσφυγές δύο εκ των κομμένων επιχειρηματικών σχημάτων.
Η αίτηση του Ιβάν Σαββίδη είχε κοπεί προσωρινά, με τη περίπτωση του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ να μην είχε καμία σχέση με αυτήν του Mega. Η αίτηση του Ιβάν Σαββίδη κόπηκε για τυπικούς λόγους και για αυτό είχε κατατεθεί προσφυγή με τον μεγαλομέτοχο του δικεφάλου να δικαιώνεται σήμερα.
1. ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ ΑΝΩΝΥΜΗ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ (ΣΚΑΙ ΑΕ)
2. ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (N.T.V.)
3. ΑΝΤΕΝΝΑ TV ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
4. ALPHA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε. (ALPHA)
5. ΙΩΑΝΝΗΣ-ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ Χ. ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ 
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (Τ.Π.Κ. μ.α.ε.)
6. ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ Α.Ε. (E RADIO-TV)
7. ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ (ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ Μ.Μ.Ε. Α.Ε.)
sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου