Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΑΔΜΗΕ! ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΞΑΠΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΟΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΕΗ! ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΧΩΘΕΙ ΣΤΟ ΔΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΔΜΗΕ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ!

Πολιτικό λαμόγιο σαν τον Πάνο Καμμένο, ο οποίος αφού χρησιμοποίησε αγωνιστικό ύφος για το μη ξεπούλημα της ΔΕΗ, αφού συνέστησε και την παράταξη ΔΑΚΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, εξαπάτησε τον κόσμο που τον έστειλε τελικά στο ΔΣ της ΔΕΗ για να την υπερασπιστεί! Αυτός όμως, αφού πήρε την καρέκλα, έκανε κωλοτούμπα για να ξεπουλήσει με την ψήφο του τον ΑΔΜΗΕ στους τοκογλύφους! Όπως ακριβώς έκανε και ο πολιτικός του ιστρούχτορας Πάνος Καμμένος που μπήκε στη Βουλή ως υπερ-πατριώτης που θα έστελνε στη Δικαιοσύνη όσους ψήφισαν μνημόνια, για να ψηφίσει τελικά το χειρότερο μνημόνιο και να υπακούει τυφλά και αδιαλείπτως στις εντολές των εχθρών της χώρας! 
Τέτοια λαμόγια-προδότες, όχι μόνο απλά πρέπει να καταγγέλλονται από...

τα sites και τα blogs, όπως κάνουμε εμείς, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να κάτσουν στο σκαμνί της Δικαιοσύνης για εθνική Προδοσία!

Δείτε ποιος είναι αυτός ο εργατοπατέρας-απόφοιτος Γενικού λυκείου και Μέσης Τεχνικής Σχολής μηχανολογικής κατεύθυνσης  που χωρίς καμία ντροπή άνοιξε της πύλες της κολάσεως στη ΔΕΗ..


"Άρης Χ. Βατάλης, Σύμβουλος 
Γεννήθηκε στην Κοζάνη το 1966, όπου και κατοικεί. Είναι παντρεμένος με δύο κόρες. Είναι απόφοιτος Γενικού λυκείου και Μέσης Τεχνικής Σχολής μηχανολογικής κατεύθυνσης.
Εργάζεται στην ΔΕΗ ως τεχνικός στο Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας από τον Σεπτέμβριο του 1993. Από το 1995 έχει αναπτύξει έντονη συνδικαλιστική δράση και συμμετοχή σε αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους. Σήμερα είναι Αναπληρωτής Γραμματέας του σωματείου εργαζομένων ΔΕΗ «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ». Έχει συμμετάσχει σε διεθνή συνέδρια για την ενέργεια και το περιβάλλον.
Έχει διατελέσει  πρόεδρος του μεγαλύτερου και ιστορικότερου αθλητικού σωματείου της Κοζάνης, διατέλεσε μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδος, υπεύθυνος των Εθνικών ομάδων γυναικών".
Δείτε και το βίντεο όπου υποδυόταν τον αγωνιστή και πατριώτη, εξαπατώντας τον κοσμάκη! Τα διδάχτηκε φαίνεται καλά από τον Πάνο Καμμένο! Ιδιαίτερα φοντιστήρια σας έκανε ο Καμμένος ρε Βατάλη;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου