Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

ΑΓΡΙΑ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ! ΕΠΙ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΟΜΗΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΟΙ ΕΝΟΠΛΟΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ...

της Μίνας Καραμήτρου
Επί δύο ώρες κρατούσαν ομήρους τους υπαλλήλους σε υποκατάστημα...

τράπεζας στην Κηφισίας τέσσερις αδίστακτοι ληστές.
Οι δράστες εισέβαλαν στο υποκατάστημα λίγο πριν κλείσει, κρατούσαν σύμφωνα με μαρτυρίες μακρύκανα όπλα ενδεχομένως πολυβόλα και επί δύο ολόκληρες ώρες προσπαθούσαν να αρπάξουν όσα περισσότερα χρήματα μπορούσαν. Για να μην αναγνωρίζονται, οι δράστες φορούσαν ελαστικές μάσκες που κάλυπταν το σύνολο του κεφαλιού τους.
unnamed 1
CNN Greece 
Σύμφωνα με πληροφορίες δύο εκ των δραστών κατέβασαν στο υπόγειο της τράπεζας 8 υπαλλήλους και 5 πελάτες απειλώντας τυς με τα όπλα και ζητώντας επίμονα πληροφορίες για το εάν υπάρχουν θυρίδες και πως μπορούσαν να ανοιχτούν.
Άλλοι δύο έμειναν αρχικά στον κυρίως χώρο της τράπεζας και όπως είπαν οι υπάλληλοι είχαν μαζί τους τρυπάνια με τα οποία άνοιξαν τόσο τα χρηματοκιβώτια όσο και τις θυρίδες.
Οι ληστές έφυγαν λίγο πριν τις 4:30 και μόνο τότε οι υπάλληλοι κατάφεραν να ειδοποιήσουν τις Αρχές. Επί τόπου βρίσκεται ισχυρή αστυνομική δύναμη και εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα.
cnn.gr

1 σχόλιο:

  1. Λοιπόν, άκου τώρα μια ιστορία.
    Και μην μου πεις "δεν γίνεται". Γίνεται! Όλα γίνονται, πλέον.

    Πέρσι δεν ήταν που η κυβέρνηση άφησε να διαρρεύσει η επιθυμία της να φορολογήσει τις θυρίδες;

    Γιατί να μην είναι αυτή η ληστεία μια ωραία αφορμή μετά από μερικούς μήνες και δήθεν ως εντολή των θεσμών να έρθει και να πει "επειδή δεν ξέρουμε τι υπάρχει μέσα στις θυρίδες των τραπεζών, και επειδή μπορεί εκτός από κρυμμένα λεφτά (τα οποία γιατί να τα έχετε εσείς και να μην τα έχουμε εμείς;) μπορεί να υπάρχουν και προϊόντα εγκληματικών ενεργειών (π.χ. ναρκωτικά, όπλα, κλπ), και επειδή εμείς για το καλό σας νοιαζόμαστε, απαγορεύεται πλέον η χρήση θυρίδων εάν δεν αναφέρεται ρητώς από τον ιδιοκτήτη της τι ακριβώς θα υπάρχει μέσα σε αυτήν, πάρτε και έναν φόρο στο κεφάλι επειδή έχετε θυρίδα (λες και δεν πληρώνει κάποιος για να έχει θυρίδα), και φέρτε και ένα ποσοστό υπέρ αδυνάτων και κατατρεγμένων.

    Ε; ωραία ιδέα δεν είναι;
    Και μην μου πεις "δεν γίνεται" διότι ούτε και το να κλείσουν οι τράπεζες γινότανε, αλλά έγινε!

    Μ.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή