Κυριακή 7 Αυγούστου 2016

ΤΟ ΚΚΕ ΣΤΗΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!

Ένα βίντεο που έχει ανέβει τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο και δείχνει...


τις θέσεις του ΚΚΕ την εξεταστική επιτροπή της Βουλής, την ώρα που απέναντι από τον εκπρόσωπο του κόμματος βρισκόταν ο Μπόμπολας! Δεν θα μπορούσε να βρει καλύτερο σύμμαχο ο Μπόμπολας από τις δηλώσεις του ΚΚΕ!
Δείτε και ακούστε...

9 σχόλια:

  1. Το ΞΕΝΟΦΕΡΤΟ ΒΡΟΜΟ κκε είναι ένα ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΓΕΝΙΤΣΑΡΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ και ΠΡΟΔΟΤΩΝ . Τα ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ και ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙΑ του Ιμπραήμ Πασά μισούν την Ελλάδα τον Πολιτισμό την Ιστορία και της Παραδόσεις της και γι αυτό θέλουν να την καταστρέψουν . Έχουν πρότυπο τον ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗ ΣΤΑΛΙΝ , τον Πήλιο Γούση , τον ΕΦΙΑΛΤΗ και τον ΧΑΣΑΠΗ ΧΙΤΛΕΡ . Τα μισά μέλη του ΨΕΥΤΟ κκε (νάνοι και σκουπίδια) είναι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ και Μουσουλμάνοι. Θέλουν την ΔΙΑΣΠΑΣΗ της Ελλάδος και αναγνωρίζουν την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας ως Βουλγάρικη . Ζητούν επίμονα να δώση η Ελληνική κυβέρνηση ίσα δικαιώματα στους Τούρκους στο Αιγαίο και θαυμάζουν τον Δολοφόνο Ερντογκάν Πασά . Σε κανέναν Πατριωτικό Πόλεμο δεν πολέμησαν για την Ελευθερία της Ελλάδος και το 1940 καλούσαν τους Έλληνες Στρατιώτες να λιποταχτήσουν από το Αλβανικό Μέτωπο γιατί είμασταν αδέλφια με τους Ιταλούς και Γερμανούς εισβολείς όπως έλεγαν . Μια ζωή αυτό το Γ......... ΞΕΝΟΦΕΡΤΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ κκε υπηρετεί την ΞΕΝΗ ΑΚΡΙΔΑ / ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ . ΑΦΕΛΕΙΣ ΗΛΙΘΙΟΙ και ΕΘΝΟΜΙΔΕΝΙΣΤΕΣ στηρίζουν αυτό το ΕΛΕΕΙΝΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ που αποτελείται από ΑΡΟΥΡΑΊΟΥΣ των ΥΠΟΝΟΜΩΝ και ΥΠΟΥΛΕΣ ΥΑΙΝΕΣ . Τα μέλη του σιτίζονται στα ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ . Αυτό το ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΛΕΙΦΕΙ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ και έχει καταφέρει να ΑΡΠΑΞΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ την ώρα που ο Ελληνικός Λαός φτύνει αίμα από τα ΛΗΣΤΡΙΚΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ του ΣΥΡΙΖΑ . ΟΙ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΙ του ΛΗΣΤΟ κκε στήριξαν να γίνει το Τζαμί κάτω από την Ακρλόπόλή έχοντας την ΕΛΠΙΔΑ ότι μια μέρα θα την ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ . ΣΤΕΙΛΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΑ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙΑ του ΙΜΠΡΑΗΜ ΠΑΣΑ . ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όσοι είχαν την ατυχία να δουλέψουν στις εγκαταστάσεις του ΚΚΕ νομίζοντας ότι υπάρχει σεβασμός στα ανθρώπινα δικαιώματα , μιλούν για άγρια εκμετάλευση και Γαλέρα Ρωμαικής εποχής . Κάτεργο το ΚΚΕ είχε υποχρεώσει τους εργαζόμενους να δουλεύουν για 340 ευρώ τον μήνα και ανασφάλιστους . Απέλυσε 500 εργαζομένους αφού στηρίχτηκε στο άρθρο 99 χωρίς να τους πληρώση τους μισθούς τριών χρόνων και τους έφαγε και τις αποζημιώσεις .

      Διαγραφή
  2. ΚΚΕ = ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ-ΟΒΡΙΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΜΕΝΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το κόμμα μόνο να τα αρπάζει γνωρίζει καλά . Είναι όλοι τους ρουφιάνοι του Μπόμπολα και ξενων συμφερόντων . Συνδικαλιστές και κονομιστές είναι τα αποβράσματα της Ελλάδος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εκτός από τον Β΄ΠΠ το 1940, τα ορφανά του stalin καλούσαν σε λιποταξία τους Έλληνες στρατιώτες και το 1921-22(!), στην μικρασιατική εκστρατεία, καταγγέλλοντας την ως ιμπεριαλιστική και δολοφονική κατά του τούρκικου λαού...!!!
    Ευτυχώς για το Έθνος και την φυλή των Ελλήνων, που δεν υπήρχαν ούτε στην..."σκέψη" του Μαρδοχάϊ (Μαρξ) το 1821, γιατί οι άθεοι θα είχαν καταγγείλει και την εθνικοαπελευθερωτική επανάσταση του΄21, ως φασιστική εξέγερση κατά της νομιμότητας και της καθεστηκυίας τάξης...!!!
    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πριν από χρόνια το κράτος τους έδωσε τηλεοπτική άδεια σε όλη την Ελλάδα και άνοιξαν τον τηλεοπτικό σταθμό 902 . Μετά από χρόνια όταν οι ΛΕΧΡΙΤΕΣ του ΚΚΕ τα έφαγαν όλα και δεν άφησαν τίποτε όρθιο πούλησαν τον 902 σε μαφιόζους του υποκόσμου για 12 εκατ. Ευρώ . Η άδεια δεν ήταν δικιά τους και έπρεπε να την επιστρέψουν πίσω αλλά έκαναν τον Γερμανό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΠΑΤΕΩΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ ΚΟΠΡΙΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ ΚΛΕΦΤΕΕΕΕΕΕΕΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μόνο τη βιλάρα της Κανέλη με τις δύο πισίνες να δεις θα καταλάβεις πόσο ενδιαφέρονται για την εργατική τάξη και πόσο ενδιαφέρονται για τη μάσα. Όλοι πουλημένοι προδότες είναι. Καθήκια του κερατά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δυστυχώς αυτό το έκτρωμα κόμμα υπάρχει στην βουλή γιατί ορισμένοι ηλίθιοι τους πιστεύουν . Αυτό τα φασισταριά στηρίζουν το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα και το σύστημα τους ταίζει καλά . Ο Τσίπρας πέρασε όλα τα αισχρά φορολογικά μέτρα χωρίς να κουνηθεί κανείς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή