Σάββατο 13 Αυγούστου 2016

ΚΙΝΔΥΝΟΣ-ΘΑΝΑΤΟΣ! ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΟΠΩΣ Η ΕΕ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΣΤΗΜΑ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΒΑΤΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ! ΔΕΙΤΕ....

Η Ορθοδοξία κινδυνεύει να διαλυθεί στα χέρια του Παγκοσμίου Συμβουλίου Εκκλησιών! Όπως ακριβώς η Ελλάς μέσα σε ελάχιστα χρόνια ...


(5-6) έχει διαλυθεί οικονομικά, κοινωνικά, πολιτικά από τους τοκογλύφους της ΕΕ, έτσι και η Ορθοδοξία μας αντιμετωπίζει τον ίδιο κίνδυνο!
Όπως διαβάζουμε στη wikipedia, το Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών (Αγγλ. World Council of Churches, συντομογρ. ΠΣΕ) είναι μια οικουμενική χριστιανική οργάνωση, της οποίας σκοπός είναι η προώθηση της χριστιανικής ενότητας!!! 
Το τι ενότητα μπορεί να υπάρξει από τη στιγμή  κατά την οποία αποτελεί κοινωνία 340 εκκλησιών, αυτό μπορείτε να το διαπιστίωσετε βλέποντας τι ενότητα υπάρχει στην ΕΕ των 27 ισότιμων (!) μελών! Μόλις πριν από μερικές ημέρες το Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών απαίτησε να καταργηθεί το άβατο του Αγίου όρους! Κάτι που ισχύει εδώ και αιώνες!!!
Έρχεται δηλαδή Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών να ισοπεδώσει την Ορθοδοξία μας ζητώντας κάτι εξωπραγματικό! Και με αυτό υποτίθεται θα επιφέρει την ενότητα των χριστιανικών Εκκλησιών! 
Το έγκλημα αυτό προαλείφεται με τη δική μας συγκατάθεση, μια και το Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως, η Εκκλησία της Ελλάδος και η Εκκλησία της Κύπρου, είναι από τα ιδρυτικά μέλη του Παγκοσμίου Συμβουλίου Εκκλησιών! 
Όπως συνεχίζουμε να διαβάζουμε από τη wikipedia, το Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών συγκεντρώνει τις περισσότερες Ορθόδοξες, και έναν αριθμό Προτεσταντικών εκκλησιών, όπως την Αγγλικανική Εκκλησία, πολλές Λουθηρανικές, Μεθοδικές και Μεταρυθμισμένες, και μερικές Βαπτιστικές και Πεντηκοστιανές εκκλησίες. Επίσης συμμετέχουν Παλαιοκαθολικές, καθώς και ένα ευρύ φάσμα ενωμένων και ανεξάρτητων εκκλησιών. Η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία, αν και δεν είναι εκκλησία-μέλος, συνεργάζεται στενά με το ΠΣΕ, στο οποίο αποστέλλει παρατηρητές και εκπροσώπους. Από την Ελλάδα, εκτός από την Εκκλησία της Ελλάδος, στο ΠΣΕ συμμετέχει και η Ελληνική Ευαγγελική Εκκλησία.
Καταλαβαίνετε δηλαδή τι πρόκειται να γίνει μέσα στα επόμενα χρόνια! Θα μας υποχρεώσουν, κατά τον ίδιο τρόπο που υποχρέωσαν οι δανειστές της ΕΕ την Ελλάδα, να απαρνηθούμε τα ιερά και όσιά μας! Και θα βγαίνουν ιεράρχες μας να πασχίζουν να μας πείσουν ότι για το καλό και την ενότητα των Εκκλησιών και του χριστιανικού κόσμου θα πρέπει να αλλάξουμε χριστιανικά ήθη, παραδόσεις, αξίες, την ίδια την πίστη μας!!!
Θου Κύριε! Πού μας οδηγούν οι άνοες;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου