Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ! ΒΑΤΑΛΗΣ: "Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΡΗΣΕΙ ΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ. Η ΔΕΗ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΡΗΣΕΙ ΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ"! ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΟΜΩΣ ΥΠΑΚΟΥΣΕ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ! ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΝ...


Δείτε τον νέο "Πήλιο Γούση"! Άρης Βατάλης λέγεται. Δείτε και ακούστε τι ...

έλεγε μόλις ανέλαβε ο Τσίπρας Πρωθυπουργός. "Θα μας βρει απέναντί του έτσι και δεν τηρήσει τις δεσμεύσεις του. Ο ΑΔΜΗΕ δεν πωλείται"! Επειδή ως "Πήλιος Γούσης", όταν κοτάζεται στον καθρέφτη δεν φτύνει τα μούτρα του, όταν τον δείτε πουθενά φτύστε τον εσείς. Για να μην τον...ματιάσετε. Εκτός και αν θεωρείτε ότι χαλάτε το σάλιο σας. 
Δείτε το βίντεο:

1 σχόλιο:

  1. Χα! είπα ξείπα! Η πάγια τακτική της κυβέρνησης με την... (χα!χα! ρεφορμιστική πολιτική). Κουμποτρυπούδες πλακοραφούδες, που ράβουν,ξηλώνουν, γαζώνουν, κι όλα τα κάνουν! σύμφωνα με τα συμφέροντα των δανειστών βεβαίως βεβαίως... (και τα ιδιοτελή;)
    (Επισήμανση: Οι κυβερνητικές κουμποτρυπούδες πλακοραφούδες, ουδεμία έχουν σχέση με τις έντιμες και άξιες εργαζόμενες στις βιοτεχνίες. Για να εξηγούμεθα...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή