Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

ΤΣΙΠΡΑΣ: "ΣΑΣ ΣΚΙΣΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ, ΜΕΙΩΣΑΜΕ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΑΥΞΗΣΑΜΕ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ, ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ, ΤΟΝ ΦΠΑ, ΒΑΛΑΜΕ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΟΙΝΟΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ, ΖΥΘΟΠΟΙΟΥΣ, ΜΠΟΥΚΩΣΑΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ, ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ! ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΚΟΜΗ;"

Οι Τσίπρας-Καμμένος μέσα σε ελάχιστους μήνες έχουν κυριολεκτικά καταστρέψει τα ελληνικά νοικοκυριά. Όσα μπόρεσαν να επιβιώσουν από τα προηγούμενα μνημόνια, με τον Τσίπρα-Καμμένο έχουν κυριολεκτικά λυγίσει. Και αναμένεται να φτωχοποιηθούν ακόμη περισσότερο τους επόμενους μήνες, μια και υποχρεώνονται να καταβάλλουν φόρους 9 δις ευρώ συνολικά! 
Αυτά λοιπόν "πέτυχαν" οι Τσίπρας-Καμμένος. Καταστροφή και δυστυχία. Και όμως, έχουν το θράσος και λένε "έρχεται η ανάπτυξη το επόμενο διάστημα"! Πώς γίνεται αυτό; Με ποιο μαγικό τρόπο;
Θα ήταν σα να σας έλεγε ο Τσίπρας: ΣΑΣ ΣΚΙΣΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ, ΜΕΙΩΣΑΜΕ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΑΥΞΗΣΑΜΕ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ, ΤΟΝ ΦΠΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ, ΑΛΛΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ! ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΚΟΜΗ;
Τον πιστεύετε λοιπόν ακόμη τον πολιτικό απατεώνα; 

1 σχόλιο:

  1. Εννοείται ότι τον πιστεύουμε ακόμη!
    Εγώ όχι φυσικά, αλλά δεν ζω μόνο εγώ σε αυτή τη χώρα. Ζούν χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι, και χιλιάδες βολεμένοι, και χιλιάδες με μαύρα εισοδήματα, και χιλιάδες που κάνουν αεριτζίδικες δουλειές. Ζουν επίσης χιλιάδες ανθέλληνες και χιλιάδες αναρχο-αυτόνομοι.
    Όλοι αυτοί ποιον νομίζεις ότι πιστεύουν; Εμένα;

    Μ.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή