Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

ΘΥΜΑ ΑΓΡΙΟΥ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥ ΑΠΟ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ!



Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από αγνώστους έπεσε....

το βράδυ της Δευτέρας ο Διοικητής της Τροχαίας Αθηνών. Ο Διοικητής της Τροχαίας Γιώργος Διαμαντόπουλος κινούταν πεζός στην οδό Μπενάκη και Πανεπιστημίου με τον αστυνομικό συνοδό του, καθώς εκτελούσε την υπηρεσία του στο κέντρο της Αθήνας (για την ρύθμιση της κυκλοφορίας), λόγω της πορείας αριστερών οργανώσεων και αντιεξουσιαστών υπέρ των προσφύγων, που βρισκόταν σε εξέλιξη.

Οπως μετέδωσε η ΕΡΤ, μόλις η συγκέντρωση τελείωσε, ο Διοικητής της Τροχαίας άρχισε περπατώντας να κατηφορίζει την οδό Πανεπιστημίου, με σκοπό να πάρει το αυτοκίνητό του και να επιστρέψει στην υπηρεσία του.

Φορώντας τη στολή του και ενώ περπατούσε στην οδό Πανεπιστημίου, έγινε αντιληπτός από μικρή ομάδα αγνώστων (πιθανότατα 4 άτομα). Αυτοί με πρωτοφανή βιαιότητα του επιτέθηκαν και άρχισαν με μπουνιές και κλωτσιές να τον χτυπούν στο κεφάλι και το πρόσωπο, ενώ χρησιμοποίησαν και καδρόνια. Αμέσως εξαφανίστηκαν στα γύρω στενά της περιοχής των Εξαρχείων με τον Διοικητή της Τροχαίας να έχει πέσει αιμόφυρτος στο έδαφος. Εν συνεχεία μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Λίγη ώρα μετά έγινε γνωστό ότι η υγεία του δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο μετά την βίαιη επίθεση που δέχθηκε.

Μετά το τέλος της πορείας υπέρ των προσφύγων και έπειτα από την επίθεση στον Διοικητή της Τροχαίας, σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στους δρόμους γύρω από το Πολυτεχνείο, με ομάδες νεαρών να πετούν βόμβες μολότοφ κατά των αστυνομικών. Οι άνδρες των ΜΑΤ «απάντησαν» με ρίψη χημικών, ενώ λίγη ώρα μετά έφτασε στο σημείο μεγαλύτερη δύναμη της αστυνομίας.
Λίγο μετά τις 23:00 πάντως η κατάσταση φαινόταν πως είχε εξομαλυνθεί αρκετά.
ekriti.gr

2 σχόλια:

  1. Αναρχοσυριζαίοι δολοφόνοι και αλήτες είναι οι δράστες που καλύπτει πλήρως ο ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ ΒΡΟΜΟ ΣΥΡΙΖΑ . Ανάμεσα τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ αραβικής καταγωγής όπως γράφει το Defencenet . Gr . Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει διαλύσει το κράτος . Είναι η μεγαλύτερη εγκληματική συμμορία ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ που έχει βγάλει η χώρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΑΟΣ ΧΑΟΣ ΧΑΟΣ . Και κανείς δεν μιλάει . Κυβερνούν οι τυχωδιώκτες της αριστεράς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή