Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΦΡΑΓΓΕΛΙΟ ΣΥΝΕΦΑΓΕ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΥΒΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΤΣΙΠΡΑ! ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ....

Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος απεδέχθη την πρόσκληση και συνέφαγε με τον πρωθυπουργό Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου χθες το βράδυ! Αντί να αρνηθεί την πρόσκληση ή να βγάλει φραγγέλιο προς τον υβριστή της Ορθοδοξίας και πολέμιό της με όσα κάνει αυτός και ο Φίλης, τσούγκρισε μαζί του το ποτήρι του κρασιού και...όλα μέλι γάλα! 
Ο Τσίπρας και η κυβέρνησή του (μέσα και ο δήθεν χριστιανός Καμμένος)...


 διαλύουν τα θεμέλια της Ορθοδοξίας με την αλλαγή του ονόματος και του μαθήματος των Θρησκευτικών στα σχολεία όλων των βαθμίδων! Το μάθημα των Θρησκευτικών ισοπεδώνεται και μπαίνει στο ίδιο επίπεδο με τις θρησκείες όλων των άλλων λαών τις οποίες θα διδάσκονται εξίσου ως μάθημα Θρησκειολογίας! 
Ο Αρχιεπίσκοπος, μέχρι στιγμής δεν έγινε γνωστό κατά πόσον αντέδρασε. Έπρεπε να αρνηθεί την  πρόσκληση του άθλιου Τσίπρα, σε διαφορετική περίπτωση έπρεπε να εκφράσει δημόσια την αγανάκτηση, τη διαμαρτυρία και τον αποτροπιασμό του για τους δόλιους σχεδιασμούς της κυβέρνησης Τσίπρα η οποία εκτελεί εντολές των εχθρών που θέλουν την ισοπέδωση της Ορθοδοξίας μας! 
Άνευρος, άοστος και άοσμος στις αντιδράσεις του ο Αρχιεπίσκοπος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου