Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Ο πατήρ ΚΛΗΜΗΣ, Ο ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ ΙΕΡΕΑΣ ΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ 60-100 ΑΤΟΜΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΝΟΥΘΕΣΙΕΣ ΤΟΥ!!!

Επέστρεψε ο φωτισμένος Αρχιμανδρίτης Κλήμης Ζώκαρης από την ιερά μονή Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου Αιδηψού, όπου βρέθηκε το...

διάστημα των διακοπών του. Επέστρεψε στην οικία του, όπου καθημερινά τον επισκέπτονται 60-100 άτομα από όλη την Ελλάδα, προκειμένου να λάβουν την ευλογία του και τις πολύτιμες χριστιανικές νουθεσίες του. Ο λόγος του πατρός Κλήμη αποτελεί βάλσαμο για τη ψυχή των ανθρώπων. Οι συμβουλές του είναι πυξίδα ζωής. Πολλοί στο πρόσωπό του βλέπουν ένα φωτισμένο πατέρα της Εκκλησίας, παρομοιάζοντάς τον με τον Άγιο Παϊσιο. Ο πατήρ Κλήμης, βέβαια, πάντα λέγει ότι είναι ο τελευταίος των τελευταίων και γεμάτος αμαρτίες, το πνευματικό φως όμως που λαμβάνει από τον Κύριο είναι αυτό που κάνει τους πιστούς να προσέρχονται κατά δεκάδες καθημερινά κοντά του. Ο ίδιος είναι σχεδόν 84 ετών και το σαρκίο του με πολύ δυσκολία αντέχει το φορτίο των 60-100 ανθρώπων καθημερινά! Όμως οι πιστοί τον έχουν μεγτάλη ανάγκη. Έχουν ανάγκη τον πνευματικό του λόγο!
Ο πατήρ Κλήμης είναι στήριγμα για χιλιάδες πιστούς. Η παρουσία του και ο λόγος του δείχνουν ότι στις καρδιές των Ελλήνων φωλιάζει η φλόγα της χριστιανικής πίστης. Χρειάζεται όμως κάθε τόσο να πυροδοτείεται να να μένει πάντα άσβεστη! Και σε αυτό συμβάλλει τα μέγιστα ο πατήρ Κλήμης. 
Ο Θεός να τον έχει καλά, να του δίνει ψυχοσωματική δύναμη και να τον κρατά δίπλα μας πολλά-πολλά χρόνια! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου