Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΑΣΚΕΙ ΣΦΟΔΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΗΛΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΕΧΡΗ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ...

Αλ Νομικός: Η διοίκηση Αποστολόπουλου δεν πείθει και τον πλέον καλόπιστο ότι οι προεκλογικές εξαγγελίες θα υλοποιηθούν
Μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει ούτε ένα μικρό μέρος των όσων υποσχέθηκε
Από τη συνέντευξη που έδωσε ο τ. Δημοτικός Σύμβουλος Παπάγου-Χολαργού και Παθολογοανατόμος, Επιμελητής Α' του Ασκληπιείου Βούλας, Αλέξανδρος Νομικός, στον "Αντίλογο" και το δημοσιογράφο Κώστα Δεληγιάννη:

Κύριε Νομικέ τον τελευταίο καιρό παρατηρούμε μια κινητικότητα γύρω...


 από τα κοινά του δήμου με πολιτικές παρεμβάσεις- καταγγελίες για τα κακώς κείμενα της πόλης. Γιατί επιλέξατε αυτή τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή να ασκήσετε σκληρή κριτική στη διοίκηση του κύριου Αποστολόπουλου;
Νομικός Κύριε Δεληγιάννη, καταρχήν σας ευχαριστώ πολύ που μου δίνετε την ευκαιρία να επικοινωνήσω με τους ανα­γνώστες της έγκριτης εφημερίδας σας. Σε ότι αφορά την ερώτησή σας, επι­τρέψτε μου να σας πω ότι σε λίγες ημέ­ρες συμπληρώνονται δύο χρόνια από την ημέρα ανάληψης των καθηκόντων της δημοτικής αρχής χρονικό διάστημα εύλογο για την άσκηση κριτικής. Αναμ­φισβήτητο επίσης γεγονός είναι η ανε­πάρκεια της δημοτικής αρχής, η οποία πλέον δεν πείθει ούτε πολλούς από τους υποστηρικτές της ότι μπορεί να μετουσιώσει τον προεκλογικό της λόγο σε πράξη.
Θα θελατε να μας πειτε τι ακριβως περιμενατε απο την νεοεκλεγεισα διοικηση του δημου και τι ειναι αυτο που σας εχει απογοητευσει.
Νομικός: Μια ματιά και μόνο στις προεκλογικές εξαγγελίες της παράταξης του κ. Απο­στολόπουλου, μπορεί να πείσει και τον φιλότιμες προσπάθειες των εργαζομέ­νων, είναι τραγική και αυτό μπορεί να το επιβεβαιώσει οποιοσδήποτε περπατή­σει μια μέρα στο δήμο μας, ενώ στον τομέα της Κοινωνικής Πολιτικής οι επι­δόσεις της δημοτικής αρχής είναι μάλ­λον απογοητευτικές. Η κατάσταση των πεζοδρομίων, επιπρόσθετα, καταδει­κνύει πως η δημοτική αρχή επενδύει μάλλον στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παρά σε έργα ουσίας. Τέλος, διάχυτη είναι η εντύπωση πως η δημοτική αρχή απουσιάζει τόσο από τον Χολαργό όσο και από τον Παπάγο και πως ο δημότης δεν έχει την πρόσβαση στους τοπικούς άρχοντες όπως συνέβαινε παλαιότερα.
Πώς βλέπετε τις τελευταίες κοινες ανακοινωσεις της αντιπολιτευσης σηματοδοτουν κατι για το μελλον.πιστευετε οτι υπαρχει περι­πτωση κοινης συμπορευσης στις επομενες εκλογες και πως φανταζε­στε μια τετοια προοπτικη;
Νομικός: Οι κοινές ανακοινώσεις της αντιπολίτευ­σης αναντίρρητα αποτελούν το πρώτο βήμα για μια κοινή πορεία. Απαιτείται όμως συμπόρευση και στην κοινωνία πέραν από το επίπεδο των δημοτικών συμβουλίων και βεβαίως ξεκάθαρη συζήτηση σε ότι αφορά το ζήτημα της ηγεσίας. Τα λάθη του 2014 δεν πρέπει να λησμονηθούν και να μην ξεχνάμε
πως αντίπαλος αυτή τη φορά θα είναι ο εν ενεργεία δήμαρχος, ο οποίος είναι ικανότατος επικοινωνιακά και επομένως θα πρέπει να έχει απέναντί του κάποιον ιδιαίτερα χαρισματικό υποψήφιο, ο οποίος θα μπορέσει να αντιπαρατεθεί επί ίσοις όροις μαζί του και να τον νική­σει στις επόμενες δημοτικές εκλογές.
Εσείς κατεβήκατε με την παράταξη του κυρίου Κεχρη. Σήμερα υπάρχει αυτή η παράταξη, ή ετοιμάζεται κάποιο διάδοχο σχήμα με άλλον επικεφαλής, γιατί υπάρχουν πληροφορίες ότι ο κύριος Τούτουζας ετοιμάζεται να μπει δυναμικά στο πολιτικό παιχνίδι.

Νομικός: Κύριε Δεληγιάννη, τόσο ο κ. Κεχρής όσο και ο κ. Τούτουζας είναι εξαιρετικοί αυτοδιοικητικοί και στενοί προσωπικοί μου φίλοι. Οι σχέσεις μας, όπως και οι σχέσεις με τους υπόλοιπους αγωνιστές της Δημοτικής Αναγέννησης ισχυροποι­ήθηκαν διαμέσου της συγκλονιστικής προσπάθειας της παράταξης στις τελευταίες δημοτικές εκλογές. Προσω­πική μου θέση είναι πως από τους κόλ­πους της Δημοτικής Αναγέννησης θα πρέπει να προκύψει η ισχυρή αυτοδιοικητική πρόταση, η οποία με μια ευρύτε­ρη διαπαραταξιακή συνεργασία, θα οδηγήσει σε ένα νικηφόρο σχήμα στις επόμενες δημοτικές εκλογές προς όφε­λος των δημοτών.

17 σχόλια:

  1. Μετρημένος, ουσιαστικός, εύστοχος!!!
    Απήλαυσα την συνέντευξη Κε Νομικέ.
    Εύχομαι να παρθούν γενναίες αποφάσεις και να υπάρξει μία ενιαία και ισχυρή αντιπολίτευση.
    Το κίνητρο υπάρχει, είναι οι δημότες οι κάτοικοι οι γείτονες μας, οι φίλοι μας, που βιώνουν καθημερινά την παρακμή στον δήμο να βαθαίνει όλο και περισσότερο και μία διοίκηση, ανίκανη να αντιστρέψει την αρνητική κατάσταση, διότι είναι η ίδια που με την παθητικότητά της την δημιουργεί!!

    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε Νομικέ, γνωρίζω ό,τι είσθε ένας σπουδαίος Επιστήμονας!!!
    Διαπιστώνω με χαρά ό,τι παραμένετε και ένας εξαίρετος αυτοδιοικητικός!!!

    ΜΕΝΙΠΠΟς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από τα σημερινά δημοτικά συμβούλια λείπουν αιρετοί όπως ο Αλέξανδρος, "η μη ηθελημένη απουσία τους στοιχίζει" στα τοπικά πεπραγμένα.
    Στον αντίποδα, υπάρχουν δ.σ της πλειοψηφίας που δεν άξιζαν αυτής της τιμής και το "αποδεικνύουν" μέρα την μέρα με την..."νωχελικότητά τους!!!"
    Μ.Φ.π,σ,Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...Εξαιρώ τους κ.κ Οικονόμου και Βαλυράκη από την "σωρό", γιατί ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους της πλειοψηφίας,(ήταν και η "αιτία!" να απομακρυνθούν νωρίς) και, κάποιοι ακόμη που στο μέλλον, ίσως αποδείξουν ότι μπορούν και καλύτερα... με άλλον δήμαρχο...!
      Μ.Φ.π,σ,Ε.

      Διαγραφή
    2. Ο Δημήτρης ο Οικονόμου είχε το σθένος και την δύναμη να αντιπαρατεθεί πολλές φορές και μάλιστα δημόσια με τον Αποστολόπουλο. Για αυτό και μπήκε στο "ψυγείο" προς τιμήν του. Όσο για τον Αλέξανδρο νομίζω από τα σχόλια ότι κανείς δεν θα βρει να του προσάψει κάτι αρνητικό. Πάντα χαμογελαστός και πράος με τον καλό λόγο στο στόμα του. Η ενασχόλησή του με την κατάντια του δήμου δείχνει ότι ακόμη και η υπομονή ενός πράου ανθρώπου εξαντλείται όταν βλέπει τα μαύρα χάλια μας....

      Διαγραφή
  4. "...διστάζεις" να γράψεις οκνηρία, αντί της νωχελεικότητας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμφωνώ απόλυτα με τους σχολιαστές !! Ο κύριος Νομικός είναι ένας εξαιρετικός επιστήμονας με ήθος και αρχές που με τιμά με την φιλία του. Πραγματικά η απουσία του από το δημοτικό συμβούλιο έχει αφήσει δυσαναπλήρωτο κενό !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μόνο θετικά σχόλια θα έχεις γιατρέ, γιατί το αξίζεις πέρα ως πέρα!
    Σε αντίθεση με κάποιους άλλους που μπορεί να έχουν "θώκους", αλλά δεν "τολμούν να ξεμυτήσουν" δίχως τους...κλακαδόρους τους!!!

    club 21

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακόμα και τα πληρωμένα 'τσιράκια' του Λιάκουρα δεν τολμούν να πουν τίποτα για τον Αλέξανδρο Νομικό. Αυτό λέει πολλά για την υπόσταση του.

      Διαγραφή
    2. ...μην κακομελετάς, μια χαρά δεν είμαστε χωρίς "τριοπουλοβεράκιδες";;

      Διαγραφή
  7. Ευτυχώς που υπάρχουν και κάποιοι που τολμούν και λένε τα πράγματα με τ' όνομά τους ,δεν έχουν παρωπίδες και αντιλαμβάνονται, τι στην πραγματικότητα συμβαίνει ,σε διάφορους τομείς του δήμου μας .Να είσαι πάντα καλά φίλε Αλέξανδρε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Αλεξ.Νομικός είναι ένας σπουδαίος ιατρός και μάλιστα σε έναν απαιτητικό τομέα της ιατρικής επιστήμης, που η λέξη "μέτριος" είναι άγνωστη και που για να σταθείς, χρειάζονται γνώσεις υψηλού επιπέδου, ιδιαίτερα προσόντα και επιδεξιότητα!!!
    Προσόντα που δεν "αγοράζονται" αλλά, αποκτούνται με κόπο και "δουλειά"!!! Ο νοών νοείτω...!
    Δεν είναι λοιπόν τυχαίο, να βγαίνει και να μιλά για τα κακός κείμενα, τα "έργα(;;;)" και ημέρες της δημ. αρχής(!!!) ένας κατασταλαγμένος και σοβαρός επιστήμονας...!
    Προσωπικά εκλαμβάνω την εκδηλωθεί σα δυσαρέσκειά του, ως "ηχηρό μήνυμα!" με παραλήπτη τον Αποστολόπουλο και την έως τώρα απογοητευτική διοίκησή του...

    ``αποτυγχάνει ευκολότερα ο απαίδευτος΄΄

    ΤΕΤΡΑΚΤΥΣ*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Δελής και γιάνης είναι ο κλόουν του Χολαργού . Νομίζει ότι είναι δημοσιογράφος και βρίζει τους πάντες στο παρασκήνιο . Τα ίδια έκανε και με τον Νικολάου τον οποίον και συκοφάντησε άγρια . Αυτός ο απροσάρμοστος έσκαψε τον λάκο του Νικολάου και του στέρησε την Δημαρχία . Τα ίδια κάνει και τώρα συκοφαντεί τους πάντες . Με την εφημερίδα του οι ψαράδες εδώ στου Παπάγου τυλίγουν τα ψάρια τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Νικολάου έσκαψε μόνος του τον λάκκο του δεν τούφταιγε ο Δεληγιάννης. Αλοίμονο αν μια εφημερίδα τοπικής εμβέλειας έβγαζε δήμαρχο. Το ίδιο κάνει και ο Καραμανέας αλλά δεν επηρρεάζει κανέναν. Άλλωστε το άρθρο του κυρίου Νομικού δεν συκοφαντεί απλά λέει αλήθειες. Τώρα αν οι αλήθειες πονάνε είναι άλλο θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτά είναι παρελθόν, το 2019 πρέπει να συνασπιστούν οι τέσσερις παρατάξεις που κινούνται στον ίδιο χώρο, ενάντια σε μια δημοτική αρχή που δεν έπρεπε να διοικεί(ανέτοιμη και ανίκανη να διαχειριστεί τον δήμο) και που για κανένα λόγο και με κανένα άλλοθι δεν θα πρέπει να συνεχίσει να διοικεί έως το 2024...
    Τα προβλήματα στην Ελλάδα μας θα είναι πολλαπλάσια από ότι σήμερα, επιβάλλεται ο δήμος μας να γίνει το "αποκούμπι" για τους κατοίκους, να βρίσκει ανοιχτές πόρτες, να είναι "ανθρώπινος" να έχει δομές ανακούφισης για τους Έλληνες(!) πολίτες...
    Αλαζονεία, δηθενιές, αδιαφορία και ανικανότητα δεν συγχωρούνται, τον "δοκιμάσατε"... στείλτε τον σπίτι του το 2019!!!
    Η διοίκηση και η "εξουσία" πρέπει να είναι σε χέρια ικανών ανθρώπων, δοκιμασμένων, καταξιωμένων, που δεν θα ορρωδούν προ ουδενός και θα εργαστούν με πείσμα, σε "κόντρα των καιρών" για τους δημότες και κατοίκους της περιοχής μας.
    Ένας από αυτούς είναι και ο Κος Αλέξανδρος Νομικός, είναι ανεπίτρεπτο άνθρωποι σαν τον προαναφερόμενο και μερικοί που γνωρίζω προσωπικά, να μην βρίσκονται στο κέντρο λήψης αποφάσεων που θα αφορούν όλους εμάς τους υπόλοιπους κατοίκους για την βελτίωση της ποιότητας της ζωής μας!!!

    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Νομίζω ότι το άρθρο του σχολιαστή με το ψευδώνυμο "ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ" είναι εμπεριστατωμένο πλήρως και καλύπτει τις αγωνίες όλων. Θα συμφωνήσω απόλυτα. Η σημερινή δημοτική αρχή αποδεικνύεται ανέτοιμη ανίκανη και πολύ μικρή για να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις ενός δήμου μιας χρεωκοημένης χώρας. Αποδεικνύουν με τις ανούσιες εκδηλώσεις τις αλόγιστες σπατάλες και την απουσία έργων ότι δεν έχουν αντιληφθεί ούτε τον χρόνο ούτε τον χώρο που βρίσκονται. Ενωμένη όλη η αντιπολίτευση υπό την ηγεσία κάποιου ικανού ανδρός θα μπορέσει μόνο να σταματήσει την καταστροφική πορεία της διοικησης Αποστολόπουλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο Αλέξανδρος Νομικός είναι ένας αξιόλογος συμπολίτης μας, λαμπρός επιστήμων, άνθρωπος χαμηλών τόνων και ιδιαίτερης ευγενείας!
    Είμαι περήφανος που με τιμά με την φιλία του! Και δεν εννοώ "κάποια"... φιλία, ή "λυκοφιλία", αλλά για πραγματική και άδολη φιλία, όπως είναι και ο χαρακτήρας του ανδρός, ΓΝΗΣΙΟΣ και ΑΔΟΛΟΣ !!!
    Θέλω επίσης να τονίσω το υψηλό επίπεδο των σχολίων που συγκέντρωσε, (και παρεμπιπτόντως συγχαίρω τους συνσχολιαστές) ανάλογο του υψηλού επιπέδου που έχει ο Αλέξανδρος, ως άνθρωπος !!!
    {Road runner}

    ΑπάντησηΔιαγραφή